Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
так адже нам скрізь кажуть, що ****а в жопі, хто туди поїде з Китаю жити?
так это на всю ****у. А % бурятов/русских в бурятии?бурятів - 540 тисяч - 0,3 %.
Ось знайшов:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Приїхало в ****у в 2014 році 600 тисяч, а виїхало всього 300. Коли встигли 4 мільйона виїхати?
Приїхало в ****у в 2014 році 600 тисяч, а виїхало всього 300. Коли встигли 4 мільйона виїхати?
Молюся щодня, щоб у *****ни впав рубль так само як у нас гривня-в 4 рази!
А то поки у них менше ніж у 2 рази. Пам'ятаю в 2000 році за 1 гривню давали 6,1 *****ских рублів, а зараз всього 2,4 гривні.
Ну що таке відбувається, коли вони вже всі здохнуть в своєму сраном *****стане!?
вот тут спрашивать надоНу що таке відбувається, коли вони вже всі здохнуть в своєму сраном кацпстане!
так врут бабы и у вас всё заибись?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
какие нафиг 4 раза *******? Гривна перед всеми событиями еще при овоще была 8,35-8,50 и ее фиг где можно было сыскать. по твоему 8,5х4 это 26 будет?Молюся щодня, щоб у *****ни впав рубль так само як у нас гривня-в 4 рази
да это один и тот же.Шо это за ***** троллячий?
да это один и тот же.
Жрать нечего, вот приходится украинский язык осваивать, чтоб хоть пару строниц свои методички успеть поцитировать.
Ти молися щоб тебе у рабство в Україну забрали а не в Кітай...хе-хеМолюся щодня
Ти молися щоб тебе у рабство в Україну забрали а не в Кітай...хе-хе
Да *** он нужен, потом убежище будет просить, типа меня в *****стане ущемляют, не дают на мове разговаривать.Ну хай обучается, знание языков- вещь полезная...
Молодец, гуглом пользоваться умеешь.так у мене з української мови та літератури 5 в атестаті. Школа №146 на Олексіївці, вчителька - Галаган.
а у меня по всем 5, и куча олимпиад по русскому.так у мене з української мови та літератури 5 в атестаті. Школа №146 на Олексіївці, вчителька - Галаган, дай бог їй здоров'я
тю, тут уже постили скрин, что они уже и сало "исконна руским" продуктом объявили.Все сало, ****, сожрет..
На *** он мне тут нужен в рабстве... Все сало, ****, сожрет...
так у мене з української мови та літератури 5 в атестаті. Школа №146 на Олексіївці, вчителька - Галаган, дай бог їй здоров'я
кривава гебня видалила лiнку.
Кривава гебня видалила тебе останню криву закрутку мозку...хе-хе
1994 рiк.
1994 рiк.