Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

надо бы Полтавское метро или Львовское метро проверить
может там чего поинтереснее будет?

С другой стороны если наши предки вырыли в честь Black Water море, **** там нам рыть до Кантемировской

Мастера - лизуны в деле
fdbgf0.webp

Можна.Але як показує власний досвід, восени півсалону літака мали російські та білоруські паспорти:confused: Бориспіль.
Куда ближе/дешевле доехать... Я неделю думал брать-не брать путевки в Египет на букинге, с перелетом турецкими авиалиниями (пересадка в Стамбуле), но длительность перелета от 7 до 21 часов. Был бы один/с женой-полетел бы и день в Стамбуле, с экскурсиями за счет перевозчика, был бы крайне приятным бонусом. Но с детьми мотаться по аэропорту-то еще удовольствие. Короче, летим в Тунис.

Куда ближе/дешевле доехать... Я неделю думал брать-не брать путевки в Египет на букинге, с перелетом турецкими авиалиниями (пересадка в Стамбуле), но длительность перелета от 7 до 21 часов. Был бы один/с женой-полетел бы и день в Стамбуле, с экскурсиями за счет перевозчика, был бы крайне приятным бонусом. Но с детьми мотаться по аэропорту-то еще удовольствие. Короче, летим в Тунис.
Ближче та дешевше можливо.І були б то довоєнні часи, ніхто б і не здивувався.Але як у росіян вміщується в голові ******* українців та користуватися послугами Києва, який доречі ваші ж депутати закликають бомбити:рл:ПС.шо робити на середземному морі в такий час:confused:

Короче нехай шастать или Летайте линиями Аэрофлота.

В магадан едь, выблядок козломордый.

надо бы Полтавское метро или Львовское метро проверить
может там чего поинтереснее будет?

Это вам не колумбийский кокс... Это китайские новые технологии расширения сознания! не меньше!

Розумієте в чому справа,що кат-цапи регочуть, що не всі українці знають про метро Одеси,Львова.Ось в чому справа.
Це Війна.

Офтоп.
П'ятниця,трошки гумору.:D
Відео,дивіться до кінця.

Назад
Зверху Знизу