Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

явно же, с точностью на 86% - захуйтинец..

впрочем у рашпелей уже один *** в отрасли специалистов не осталось..
и этот - вряд ли изменит ситуацию к лучшему..
Может шараги создавать начали,

Офтоп.
Яка красуня! Захищає нас.:любов:

bg4dee.webp

Кого це нас?...и головне - де?

be0fdb.webp

djcj8d.webp

ac9bce.webp

Ты или *****ездол или ****** парнокапытный...

я сейчас смотрю на этих будущих руских матерей, и ясно для себя представляю, что в будущем они явят на свет далеко не миролюбивых моим нащадкам соседей, в большинстве. потому, преодолевая свои гуманистические взгляды про себя желаю больше бед страданий и смертей руским.
И как же без дедоваевальских фоток.
СС мертвая голова. Поставьте ей лайк, меня в фейсбуке нет.
4570a5a152c9f7795d67cc1075929fca.webp

Да ты шо?!

Вот тибе цены в Литве и Украине
bbggb7.webp

ga7deg.webp

Зрадаебы всьо ноют шо цены у них высокие
Ти не зрозумів,обложити податком ті сканери і принтери які працюють в фірмах,бібліотеках,просто в місті.

Ага, порохоботи вони всюди, а ти не знав? порохоботи, порохоботи... порохоботи? - ПОРХОРБОТИ!!! :D
edh8ga.webp

Це ти без впн зайшов :D
-Антиурядові висери почав писати одразу ж.
-хло замість ***ло писав з перших же постів.
-Срешся завжди з проукраїнськими та проурядовими(ну проурядові не зовсім вірно, те що зло для *****ів - добро для нас) юзерами, що і зрозуміло, адже порох дуже не зручний для кремлядей.
-особисто я запам'ятав, як ти ****онув про "а как жє вібарі в крімє?", відстоюючи їхню "легітимність", а потім включив задню, коли зрозумів що лоханувся.

Ну і останнє: консерва з реєстрацією 2009р, що почала активно писати в 2017р
Твоя "чесна" розповідь, про те що тебе забанили та потерли пости, за дописи в темі про Крим в 2014, лише підтверджує твою антиукраїнську позицію - було за що банити.

ну и где я мог не увидеть стеба?
Дебил ты стоишь в гомне по самые гланды, и вместо того что бы выбраться из него, и помыться, ты как настоящий скрепный ***** набираешь его в рот, и плюёшь в разные стороны, продолжай в том же духе, нас это веселит, простынь у тебя забавная получилась,

Yuriy Petko‎ група УКРАЇНОМОВНА СПІЛЬНОТА - НЕНЬКО УКРАЇНО - МИ ТВОЇ ДІТИ
Походження російського народу не має нічого спільного зі слов'янськими витоками - В.Білінський
«Країна Моксель» - епохальне дослідження, роль якого важко переоцінити у визволенні України з *******тського ярма. Автор дослідження зробив для ліквідації так званої "Росії" більше, ніж кілька армій.

Хто зацікавиться цією геніальною книгою - результат багаторічного викривального розслідування геніального українського історика і письменника Білінського, що дуже детально і фактологічно розвінчує неймовірну багатосотлітню аферу з фальшування і викрадення нашої історії, для свого особистого возвеличення і приниження справжньої Русі (України). Доказова база в даній книзі просто залізна, тому цю книгу *******ти старанно затирають російською мовою, текстовий варіант ще можливо знайти, а в аудіоформаті скрізь затерто, принаймні я так і не зміг знайти діюче посилання на скачку.
Ось посилання на архів, там текстовий варіант українською і російською, можна читати на будь-якому пристрої, а також аудіокнига (начитано тільки українською), можна слухати на будь-якому пристрої.
Там покаже помилку, але тисніть далі скачати і потім ще раз треба підтвердити, це від того, що архів великий, на 1.4Гб, далі вже піде нормальне скачування
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ну и где я мог не увидеть стеба?
для особо одаренных процитирую свое высказывание, которое вызвало столько ажиотажа.

может ты ******?
или текст не читаешь, а видишь в нем только то, что желаешь увидеть?
или подаешься стадному инстинкту: все ругают, нужно и мне поругать? :D

Мне достаточно знать, что в разработан и собирается в Харькове.
Кулиничи, я так понимаю, какое то название района Харькова, но мне такие детали знать нет необходимости.

И, шо?

Само ты ***** и вылупок! :відстій:

Обосрался ***ко ты со своим ВОВ.
Еще раз говорю, ты - ссыкло. Когда перевожу твои наезды в личку, ты молчишь с ответами, как ссыкцло. Зато подгавкивать в теме распространителям фейков, при толпе - гаразд.
Ну и кто ты, как не ссыкливый *****? :D

Само ты козломордое *****ье! Тебя забанить нада... :D

Где я антиукраинские срачи развожу?
Я в тему про *****ов на постой тащу внутриукраинские разборки? Или ас и Ко постоянно тащит сюда йулю?
Так вот, никто не устраивает в этой теме больше антиукраинских срачей, чем порохоботы.
Которым я не являюсь, посему очень некоторым "мешаю".

И да: никогда у нас в стране не было настолько сильной политической сегрегации, как в последнее время при шоколадной власти. Либо ты за шоколадных, либо враг народа. И на тебя нужно всячески нападать, типа оскорблять, врагом называть, *****ом, ФСБшником.
И эти методы взяты именно у кремля. Именно там така же сегрегация.

Посему, все те, кто поддерживает такое отношение к оппоненту, и является настоящим *****ом!
Всім селом напали, ледве відгавкалась!:D:D:D
А если серьезно, нужно банить козломордую ****ь!:відстій:

Назад
Зверху Знизу