Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Да ну.
Тут и далеко ходить не надо и ты это знаешь.
Типичный лошок, который насмотрелся и начитался всякой хери.
И сроду не писавший и не говоривший на украинском, но почуявший, якобы воздух свободы.
Очікував що завгодно, але не такої самокритики.:незнаю: Добре, будь ще й лошком тут . Не буду тобі перечити в цьому.

Попрошу. Котэ - не ***ня!
Я мав на увазі його пристирливі солодкі підлизування до тебе з кішками! І ти, як дитина, на них ведешся:відстій:
Замість того, щоб відверто давно і назавжди відправити його до інших *****ів, тобто *****!

Йобнута *********** вважає себе дуже розумним:D
Ще раз - пішов ***** разом зі всім своїм кішачим кодлом!:відстій:

Я - не Торі, на таку ***ню не ведусь. Усі *****и - гівно. І бактерії у їхніх прямих кишках мають більший рівень інтелекту за саміх *****ів.:123:
Так я согласен, что все славяне низшая раса.:D

Очікував що завгодно, але не такої самокритики. Добре, будь ще й лошком тут . Не буду тобі перечити в цьому.
Так ты лошок есть, а кто ты?:D
Вон уже и треугольник твой соратник нажал.:D

Я мав на увазі його пристирливі солодкі підлизування до тебе з кішками! І ти, як дитина, на них ведешся
Замість того, щоб відверто давно і назавжди відправити його до інших *****ів, тобто *****!
ДурачОк!
Я тут был, есть и буду всегда, независимо от ваших импотенций:D
Ты забавный.

В данном случае всё сложнее, чем ты можешь предположить. Особенно - плевать в лицо человеку, которого знаешь лично, с которым распивали фреш и болтали за жизнь, и он был хороший человек.
А потом вдруг уехал к врагам.
А ты всё равно помнишь его человеком.

Усик мегоохуенен!!! Настоящий козак!!!!! Спасибо бате Ломаченко-умнейший бокс!:україна::україна::україна:

Усик мегоохуенен!!! Настоящий козак!!!!! Спасибо бате Ломаченко-умнейший бокс!:україна::україна::україна:

:клас:

de2jej.webp

*********** чомусь вирішила, що його сородичі мають якесь відношення до славян:відстій:
Гівно ви на палочці! Відрижка п'яного монгола. Результат невдалої злучки собаки зі свинею. Поміш козла з амьобою. Тьфу!

*********** чомусь вирішила, що його сородичі мають якесь відношення до славян:відстій:
Гівно ви на палочці! Відрижка п'яного монгола. Результат невдалої злучки собаки зі свинею. Поміш козла з амьобою. Тьфу!
:клас::іржач::іржач::іржач:

В данном случае всё сложнее, чем ты можешь предположить. Особенно - плевать в лицо человеку, которого знаешь лично, с которым распивали фреш и болтали за жизнь, и он был хороший человек.
А потом вдруг уехал к врагам.
А ты всё равно помнишь его человеком.
Ключове слово - був!
Залишилось лайно. Як можна спілкуватись з лайном я не знаю:незнаю:
А може й не був ніколи, а тіки прикидувався нормальним. Як усі ***********. Тому, немає ніякої різниці, хто ким був. Зараз найважливіше - хто ким є.

Так вони прийшли брататись.
Насмоктавшись путінської ***ні.
Все ніяк не можуть зрозуміти,ніколи ми вам не пробачимо 13 000 загиблих, ви всі казломордні гандрони.
Валіть ***** з відси.

он,ХС, наехал на Велла
Ах ты ж ёбаный ты *****, белгородский мент попал, наконец-то, в Красную книгу. Насосал.
Неужели тем, что у Инны от него **** полыхает? Или тебе реальных *****ов, что рядом поселились, мало?
ХарківСіті
Dinalt

А не забагато 2х *****ів з кат-цапії,в одній гілці.:D
Тебя же терпят, полупокер. Пятый год уж, ага.

О, ще одне гівно прокацапське з'явислось. Бояри нема, повзи у конуру.

В этой теме сегодня вечером *****ы, МАЦАвики-затейники и латентные подкацапники в очереди на выступление ?
Пришёл следующий ****-подкацапник с критикой украинцев?
***** ? Сразу *****.

В этой теме сегодня вечером *****ы, МАЦАвики-затейники и латентные подкацапники в очереди на выступление ?
Пришёл следующий ****-подкацапник с критикой украинцев?
***** ? Сразу *****.
:пиво:
Одразу видно людину

Назад
Зверху Знизу