Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А кто этот тип, косящий под Иисуса?Вам дать его адрес - живет на салтовке - торгует матрешками на барабане
Вам дать его адрес - живет на салтовке - торгует матрешками на барабане
Да, коллега, тот же вопрос!А кто это?
Ай вспомнилась киноклассика...)))Вам дать его адрес - живет на салтовке - торгует матрешками на барабане
Є у мене одна здогадкаА кто это?
Портвейн это мой друг!Рабінович, ти з портвейном вже цілувавсь, тепер маєш з діналтом - він теж *****, тобі сподобається.
Ідіть, діду, нюхайте свій кал і не ****іть...(с)А я й не сумніваюсь
сумніваюсь
Тому що є таке слово, але ж ти не в курсі.Почему не відчиненних
Знаток мови
А я им уже Лэся цитировал и что самое интересное так это тоже из этой пьесы про Мурзыка Васыльовыча.Ідіть, діду, нюхайте свій кал і не ****іть...(с)
А я думав що більшої дурні ти написати вже не міг - здивуваааавА я думал, что сумліваюсь.
От дурко. "Відкритим" (дійсно є таке слово) може бути серце або душа. А "двері" можуть бути тільки відчиненими, гівнюк, тільки "відчиненими".Цитата:
Сообщение от Dinalt
Почему не відчиненних
Знаток мови
Тому що є таке слово, але ж ти не в курсі.
От дурко. "Відкритим" (дійсно є таке слово) може бути серце або душа. А "двері" можуть бути тільки відчиненими, гівнюк, тільки "відчиненими".
1. Піднімаючи або знімаючи те, чим закрите, накрите щось, робити вільним доступ усередину чого-небудь.
2. розм. Те саме, що відчиняти
Не скромничай.але не я