⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
От і хочецця хоть за шо небуть *****ів уважать-а не получаєтьця в мене. Подивися на отаке-і не понятно-то лі кончені ******ки і довбойоби, то лі притворяютьця?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нифига се набздели.Омский шаман провела обряд по очищению города от вони
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
От і хочецця хоть за шо небуть *****ів уважать-а не получаєтьця в мене. Подивися на отаке-і не понятно-то лі кончені ******ки і довбойоби, то лі притворяютьця?

Не пойму шо до нас прийшло: мишібратья чи одиннарот? Ілі просто дєдиваєваліпутєнбох? Нічорта в сортах гімна не розумію!
в поисках хорошего царя⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Porucznik Jebłoński;59578303 сказав(ла):Откуда у *****ездолочей "умные"?![]()
Прибалтика - всё. Загнила и вымерла.
Кто остался, те скоро у великой и богатой росссиюшки убежище будут просить.
![]()
Да это же знаменитая *****, это он слушает выступление ***ла.Я эту морду у кого-то из форумчан на аватарке видел
і 83% сіли на пляшу а інші думають сідати чи як?![]()
Я эту морду у кого-то из форумчан на аватарке видел
а шо за праздник сегодня такой, шо этих чурок угро-финских понабежало на ХФ, как блох на уличную собаку?![]()
наверное сегодня зарплата..... отрабатывают.
У них там шо инфекция какая ***лу видеообращения снимать
Они шо, действительно, думают шо ***ло не в курсе?