Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

photo_2024-08-06_17-15-49.webp

Береза ж погано бачить).Ще не туди заїде :D.
І в нього спеціалізація інша - обсирати владу хай там що....хоч і заразом з Україною. Гніда.
А владу треба облизувати, хай там що, еге ж? Звичайно ж гниди не ті, хто краде під час війни, наприклад волонтерські гроші на охматдит, а той, хто це засуджує. Ну, ви таку заслужили, то ж насолоджуйтесь. А гнидам бач, не подобається така.

А ти що цьому пiдроздiлу хiба не допомагаеш? :збентежений:
Як завжди, провокаційні питання. Коли навчишся сам за щось відповідати, га? Чи тільки перепости обсиралова та дурні мемасики. Нікчемна людина...

Шо у него с ****ом? Всё же идёт по плану.

Шо у него с ****ом? Всё же идёт по плану.
"Ані самі сєбя обстрєлівают, у нас нєт такіх варужєній" - один харківській *****ідор, уїбавший в Курськ, лютий 2022.
Горіти тобі в пеклі, падлюко.

Русские конторые хотят свергнуть ***ло надеюсь присоединяться к ВСУ?
Или около телевизора с попкорном сидят?

IMG_9480.png

:D "Попросить путина"!И даже если сбацать ему лезгинку и вылизать ботинки, шансов у осетин все равно не будет - не москвичей же отправлять на фронт, правда? Это в мацкве генофонд у росиянцев, а не в Сев. Осетии)
Северо-Кавказский федеральный округ, битте...

Останнє редагування:
А владу треба облизувати, хай там що, еге ж? Звичайно ж гниди не ті, хто краде під час війни, наприклад волонтерські гроші на охматдит, а той, хто це засуджує. Ну, ви таку заслужили, то ж насолоджуйтесь. А гнидам бач, не подобається така.
Хвилинку.
Так а хто краде волонтерські гроші? Є прізвище, ім'я? Де, хто конкретно у владі?? Коли якийсь чиновник щось вкрав чи прохлопав - дайте його ім'я.
Чи оце узагальнені слова "вони крадуть" - буцімто якась інформація? :D а насправді пусте глупе обсиралово. ОБК))
Що накажете мені засуджувати, шановний, коли нема наявних фактів за поточну дату, прізвищ, а лише тупе засирання мізків проти влади тими нещасними 23%, що ніяк не заспокояться?

Останнє редагування:
Хвилинку.
Так а хто краде волонтерські гроші? Є прізвище, ім'я? Де, хто конкретно у владі?? Коли якийсь чиновник щось вкрав чи прохлопав - дайте його ім'я.
Чи оце узагальнені слова "вони крадуть" - буцімто якась інформація? :D а насправді пусте глупе обсиралово. ОБК))
Що накажете мені засуджувати, шановний, коли нема наявних фактів за поточну дату, прізвищ, а лише тупе засирання мізків проти влади тими нещасними 23%, що ніяк не заспокояться?
Тобто, все норм, не крадуть?

по ее логике раз тендеры отменены то значит не было ничего чур жулик в домике :сарказм: Это все равно что бы если вдруг стали на улице у ее дома угрожать изнасиловать и ***** она бы позвонила в полицию и там бы посоветовали не кипешовать пока ведь еще ничего плохого не сделали перезвоните как сделают :D
ЗЫ ну не прокатило
Автосервис. Клиент смотрит счёт и спрашивает у мастера:— А что за пункт «Прокатило» — 10000 доларов?Мастер:— Не прокатило? Вычёркиваем…

Останнє редагування:
Хвилинку.
Хвилинку.
Ця методичка вже на ставку не тягне )). Знову про тi "23%". Точно так сюди колись волокли повiдомлення про бiльшiсть у "овоча".
Постійні граблі, на які має наступати Україна завдяки ботам з адміністрації. Боти ж не залишаться працювати в країні. Вони цього не вміють. Заробиш гривню, а втратиш десять, дурне створіння.
Регулярні спроби з України зробити невеличку копію *****ії.

Останнє редагування:
Тобто,розмова перестала бути томною) будемо продовжувати лікбез: у того, хто вкрав, повинні бути прізвище, ім'я, що вкрав, коли та яка в того крадія посада.
Тоді розмова буде серйозною.
Звісно, що на всю країну хтось на своїй посаді має можливість красти - до пори, до часу. Середня ланка досвідчених чиновників пригрілися на своїх посадах десятки років назад і їх не так просто вхопити за сраку.
Та коли їх починають жваво "турбувати" - то вже дуже добре.
А коли отут закидають, що "вибрали - насолоджуйтесь", та "вони крадуть", то це смердить порошенківською тухлятиною.
Це тупезні маніпуляції - або давайте прізвище, сьогоднішню дату, посаду та що конкретно вкрав.
Ніяких ВОНИ бути не може.

Тобто,розмова стала томною) будемо продовжувати лікбез: у того, хто вкрав, повинні бути прізвище, ім'я, що вкрав, коли та яка в того крадія посада.
Тоді розмова буде серйозною.
Звісно, що на всю країну хтось на своїй посаді має можливість красти - до пори, до часу. Середня ланка досвідчених чиновників пригрілися на своїх посадах десятки років назад і їх не так просто вхопити за сраку.
Та коли їх починають жваво "турбувати" - то вже дуже добре.
А коли отут закидають, що "вибрали - насолоджуйтесь", та "вони крадуть", то це смердить порошенківською тухлятиною.
Це тупезні маніпуляції - або давайте прізвище, сьогоднішню дату, посаду та що конкретно вкрав.
Ніяких ВОНИ бути не може.
т.е. если попытка была а вы увернулись от карманика то ему можно еще разик когда вы заснете? Или если карманик обваровал вас а вы не знаете его ФИО то что полиция дело возбуждать не должна и камеры отсматривать так ведь?:сарказм:

Назад
Зверху Знизу