Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а про **** він нічого не говорив?Віталій Портников в одному інтерв'ю сказав, що його російськомовний ютуб-канал не для українців.
Ні. І він правий - це канал для *****ів. Тільки їм потрібні російськомовні канали. В нього така спеціалізація - він працює на *****ську аудиторію.а про **** він нічого не говорив?
Повністю правий. Я його і не дивлюсьВіталій Портников в одному інтерв'ю сказав, що його російськомовний ютуб-канал не для українців.
та я ж і не проти, якби тільки на користь.Непоганий. Всередині тут його, звісно, інколи катають ****** по столу, але... він, може, й сукін син, але він наш сукін син.
Послухав усе. Портников якісно розкатав Латиніну, аргументовано. Бекала-мекала, результат - на табло:Так, не пожалкуєте
То ким його створено?або YouTube неприкрито працює на англосаксів
Я за роботою таке вмикаю. Працюєш собі, а воно бубонить.Почти полтора часа времени...
Стоит смотреть/слушать ???
В нього є українські відео. Віталій має сміливість казати правду, неприємну також. Мені це імпонує. Не час ховати голову в пісок.Ні. І він правий - це канал для *****ів. Тільки їм потрібні російськомовні канали. В нього така спеціалізація - він працює на *****ську аудиторію.
Это же дозор , у него вечно все про жопы .До чого тут це?
Це особиста справа кожного.
Якщо якісь проблеми по проктології то краще звернутися до профільного спеціаліста.
на відміну від вас, у портнікова дещо ширше коло інтересів.а про **** він нічого не говорив?
Антирелігійна взагалі. На плакаті представлено три основні конфесії тодішньої Ерефії. Те, що воно взяте з українського мусульманського сайту, судячи з вотермарки, не робить цей плакат суто антиісламським. Совєцька влада намагалася замінити будь-яку релігію культом пролетарських вождів, бо це в першу чергу впливає на мозок тих, хто достатньо слабкий, щоб вирішувати все суто крізь фільтр релігійних канонів, нема великої різниці, яких.Антиісламська пропаганда в СРСР
![]()
Та я ж і не проти. Подалі я ж йому респект виказав.До чого тут це?
Це особиста справа кожного.
Якщо якісь проблеми по проктології то краще звернутися до профільного спеціаліста.
так. "великий" має бути лише один. навіть "навеличніший"Просто не бачу в ньому великого й видатного.
Якщо доведе справу одного діяча та його світи шавок-прилипал до логічного завершення- це додасть величності...так. "великий" має бути лише один. навіть "навеличніший"
як хоч щось зі своїх цяцянок доведе до логічного кінця... то вже пошана буде... але на відміну від недонайвеличнішого, портніков має стійку проукраїнську громадську позицію ще з 90х. і як, єврей єврею: знає івріт.Якщо доведе справу одного діяча та його світи шавок-прилипал до логічного завершення- це додасть величності..