Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Віталій Портников в одному інтерв'ю сказав, що його російськомовний ютуб-канал не для українців.

а про **** він нічого не говорив?
Ні. І він правий - це канал для *****ів. Тільки їм потрібні російськомовні канали. В нього така спеціалізація - він працює на *****ську аудиторію.

1716847648751.webp

Непоганий. Всередині тут його, звісно, інколи катають ****** по столу, але... він, може, й сукін син, але він наш сукін син.
та я ж і не проти, якби тільки на користь.
я трохи початок подивився- якщо він затикає оцю хитро сплетену "руську":D у креслі, завжди з кішкою у кадрі, то добре й респект

Так, не пожалкуєте
Послухав усе. Портников якісно розкатав Латиніну, аргументовано. Бекала-мекала, результат - на табло:

Портников - 87%
Латиніна - 5%
Ніхто - 8%

Проголосувало приблизно 16000 осіб. Відсотки схожі на правду.

Ні. І він правий - це канал для *****ів. Тільки їм потрібні російськомовні канали. В нього така спеціалізація - він працює на *****ську аудиторію.
В нього є українські відео. Віталій має сміливість казати правду, неприємну також. Мені це імпонує. Не час ховати голову в пісок.

Антиісламська пропаганда в СРСР

image.jpg

2024-05-28_070149.png

forumdaily-final.jpg

Islam-by-country-780x407.png.png
V2VxuAg4OyeKMoKvFYRsgdexbf2Px_PQ (2).jpg

2024-03-15T125956Z_1032494692_RC.png

2024-05-28_044943.png

Рівень поширення Ісламу у країнах Європи

56546-1.png

Окупований рф Бердянськ

GMEi3x0-WQAAnxe-P-2.jpg

Останнє редагування:
Антиісламська пропаганда в СРСР

image.jpg
Антирелігійна взагалі. На плакаті представлено три основні конфесії тодішньої Ерефії. Те, що воно взяте з українського мусульманського сайту, судячи з вотермарки, не робить цей плакат суто антиісламським. Совєцька влада намагалася замінити будь-яку релігію культом пролетарських вождів, бо це в першу чергу впливає на мозок тих, хто достатньо слабкий, щоб вирішувати все суто крізь фільтр релігійних канонів, нема великої різниці, яких.

До чого тут це?
Це особиста справа кожного.
Якщо якісь проблеми по проктології то краще звернутися до профільного спеціаліста.
Та я ж і не проти. Подалі я ж йому респект виказав.
Просто не бачу в ньому великого й видатного. Добрий компілятор відомого. Вміє викладати свої міркування. Якщо на користь - прапор йому в руки...

Якщо доведе справу одного діяча та його світи шавок-прилипал до логічного завершення- це додасть величності..
як хоч щось зі своїх цяцянок доведе до логічного кінця... то вже пошана буде... але на відміну від недонайвеличнішого, портніков має стійку проукраїнську громадську позицію ще з 90х. і як, єврей єврею: знає івріт. :D

Назад
Зверху Знизу