Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Давили імунну систему єбєйшими дозами метілпреднізолону, можливо після пересадки.- Не знаю від чого його можна було лікувати такими дозами гормонів.
це ти по фото все виявив?В нього синдром Кушинга. скоріш за все - була пухлина наднирковиків, яку прооперували, але, невдало.
Характерне пупсяче личко з пухлими щочкави і збільшена вага - це наслідки збільшеної продукції кортизолу.
Тут є три шляхи походження:
а) доброякісна аденома гіпофіза - 70% випадків. Цікава тим, що може збільшуватись і причавлювати суміжні відділки мозгу, генеруючи багато спецефектів, в залежності від того, куди її по несе.
По ідеї, вона повинна спричиняти зміни пегментації, але, поц і єнт - рожевий як немовлятко.
б) Синдром Кушинга, спричинений лікуваннямє найпоширенішою формою. Хвороба Кушинга зустрічається рідко. Датське дослідження виявило, що захворюваність на Хворобу Кушинга становить менше одного випадку на мільйон людей на рік.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- Не знаю від чого його можна було лікувати такими дозами гормонів.
в) Пухлина, або дісплазія/гіперплазія (і т.п) надниркових залоз.
Для третього варіанту і анамнез сходиться - відомий арабський нефролог таки до дон-дона їздив, а от неврологів відомих я там не бачив.
Тримаємо кулачки, схрещуємо пальці і чекаємо коли ця свиня сдохне *****.
Ну, виглядає він як упоротий хмурим. Мабуть вже проста підтримують.Давили імунну систему єбєйшими дозами метілпреднізолону, можливо після пересадки.
Я від 5000 мг за 5 днів мало не дав дуба, але в деяких випадках його ллють місяцями. Яке треба мати здоров'я, щоб це пережити, я не знаю.
Написано ,що будуть у себе виробляти.значить зі штатами не домовилсь, або дійсно єбануті той хлам купувати
нехай виробляють. а запчастини? а авіоніка? а насамперед, всім вже вуха продзизчали, що на заході літак - то елемент системи. і лише на *****асії та її недолугих клієнтів - сліпий вразливий літючий виріб, часів другої свтової. а чо 30? нехай вже 35 й виробляють.може за рік більше ніж *****ашке зроблятьНаписано ,що будуть у себе виробляти.
кто бы так не сделал, если бы у него была возможность?