Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

більше добрих *****ів - менше добрих *****ів

fn-wcvdxmaa4bne.webp

В нього синдром Кушинга. скоріш за все - була пухлина наднирковиків, яку прооперували, але, невдало.
Характерне пупсяче личко з пухлими щочкави і збільшена вага - це наслідки збільшеної продукції кортизолу.
Тут є три шляхи походження:

а) доброякісна аденома гіпофіза - 70% випадків. Цікава тим, що може збільшуватись і причавлювати суміжні відділки мозгу, генеруючи багато спецефектів, в залежності від того, куди її по несе.
По ідеї, вона повинна спричиняти зміни пегментації, але, поц і єнт - рожевий як немовлятко.

б) Синдром Кушинга, спричинений лікуванням
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
є найпоширенішою формою. Хвороба Кушинга зустрічається рідко. Датське дослідження виявило, що захворюваність на Хворобу Кушинга становить менше одного випадку на мільйон людей на рік.

- Не знаю від чого його можна було лікувати такими дозами гормонів.

в) Пухлина, або дісплазія/гіперплазія (і т.п) надниркових залоз.

Для третього варіанту і анамнез сходиться - відомий арабський нефролог таки до дон-дона їздив, а от неврологів відомих я там не бачив.

Тримаємо кулачки, схрещуємо пальці і чекаємо коли ця свиня сдохне *****.

Была когда-то в телевизоре певичка ротом Катя Лель. ,,Мой мармеладный,, и т.п.
Сошла с ума, судя по всему.
Копипаста с life.ru
(Есть и видео, на котором она реально это проговаривает, охренеть...)

,,
Катя Лель узнала в найденных в Мексике инопланетянах тех, которые украли её зубы 30 лет назад. Об этом она рассказала в беседе с Лайфом. По её словам, эти пришельцы очень похожи на представителей внеземной цивилизации, с которыми она контактировала в детстве. Но даже если это не они, Катя Лель не отчаивается, ведь мы только начинаем "узнавать правду" об инопланетянах.

"Я очень рада, что процесс запустился! Их большое количество, разных цивилизаций. Начинаем удивляться новым открытиям", — заявила собеседница Лайфа.
Напомним, что Катя Лель уже неоднократно рассказывала, что контактировала с инопланетянами, а в 16 лет, по её словам, они даже украли у неё зубы. "Когда мы увидели свечение за окном, у меня исчезли все зубы без боли и крови. Сестре оставили память, она мне и сказала: "Открой свой рот, у тебя нет зубов". Мы всё видели, и нам не стёрли память. Это сейчас смешно. Но тогда не было ни крови, ни боли: заросшие лунки, как будто зубов не было никогда", — уверяла певица.(с)

Давили імунну систему єбєйшими дозами метілпреднізолону, можливо після пересадки.
Я від 5000 мг за 5 днів мало не дав дуба, але в деяких випадках його ллють місяцями. Яке треба мати здоров'я, щоб це пережити, я не знаю.

В нього синдром Кушинга. скоріш за все - була пухлина наднирковиків, яку прооперували, але, невдало.
Характерне пупсяче личко з пухлими щочкави і збільшена вага - це наслідки збільшеної продукції кортизолу.
Тут є три шляхи походження:

а) доброякісна аденома гіпофіза - 70% випадків. Цікава тим, що може збільшуватись і причавлювати суміжні відділки мозгу, генеруючи багато спецефектів, в залежності від того, куди її по несе.
По ідеї, вона повинна спричиняти зміни пегментації, але, поц і єнт - рожевий як немовлятко.

б) Синдром Кушинга, спричинений лікуванням
є найпоширенішою формою. Хвороба Кушинга зустрічається рідко. Датське дослідження виявило, що захворюваність на Хворобу Кушинга становить менше одного випадку на мільйон людей на рік.

в) Пухлина, або дісплазія/гіперплазія (і т.п) надниркових залоз.

Для третього варіанту і анамнез сходиться - відомий арабський нефролог таки до дон-дона їздив, а от неврологів відомих я там не бачив.

Тримаємо кулачки, схрещуємо пальці і чекаємо коли ця свиня сдохне *****.
це ти по фото все виявив?

Давили імунну систему єбєйшими дозами метілпреднізолону, можливо після пересадки.
Я від 5000 мг за 5 днів мало не дав дуба, але в деяких випадках його ллють місяцями. Яке треба мати здоров'я, щоб це пережити, я не знаю.
Ну, виглядає він як упоротий хмурим. Мабуть вже проста підтримують.

Написано ,що будуть у себе виробляти.
нехай виробляють. а запчастини? а авіоніка? а насамперед, всім вже вуха продзизчали, що на заході літак - то елемент системи. і лише на *****асії та її недолугих клієнтів - сліпий вразливий літючий виріб, часів другої свтової. а чо 30? нехай вже 35 й виробляють.може за рік більше ніж *****ашке зроблять

«Своих не бросаем. Своих добиваем»

Під час полювання на ворога бійцями ударної аеророзвідки 30-ї бригади був здійснений влучний скид гранати на російського солдата, який знаходився у траншеї. Завдяки маскуючій сітці над окопом, оккупанту пощастило залишитись 300-м. Але перебувати в такому статусі йому напевно судилося недовго.
До нього (відповідно до "скрепів другої армії) на допомогу прийшов товариш, який схоже на те, що і добив собрата.

Тю, а шо случилось?
Откуда такая бешенная инфляция лозунга?
Не тянет уже на Берлин? Застряли в Клещеевке? Затори в Курдюмовке? Шотакое?

1694809752491.webp

Назад
Зверху Знизу