Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

россия напала на Украину

Корраптор был прав.
%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA-9-%D0%9C%D0%B0%D1%8F-7670119.webp

Вони не замислюються. Не думають. В тому сенсі як це розуміють нормальні люди.
Як наслідок - їм й справді ***** що буде далі.
Їх добряче видресирували за методикою:
- "Не вийобуйся. Не вдавай з себе розумного. Там, нагорі, краще знають що та як треба. Просто роби те, що каже начальник. І тоді, можливо, житимеш".
Це зрозуміло все, я навіть не питаю за здоровий глузд.
Алe ж найпростiша iстота, остання потвора повинна мати, та i має якiсь інстинкт самозбереження.
Тiльки не цi породження совка.
Вони будуть лiзти на кулемети навить без зброї, у лаптях та з голим задом.
Я мiркую, можливо це генетичне смiття вже не належить до сучасної цивілізації.
Це певно зайва хромосома впливає.

Їх звичний спосіб існування полягає в тому аби виживати. Постійно. А вже ж влада потурбується аби все нових й нових випробувань ніколи не бракувало.
Тож ****нці змалечку вчаться саме виживати "назло врагам!!!"(рос.) а не жити по людськи.
То як той, хто навіть не знає що воно таке жити як розумна цивілізована людина, може усвідомити цінність людського життя як такого?
Питання, звісно, риторичне.
Якщо би вони бажали тiльки жити, вони не реготали би з iржавої зброї, вони повтiкали би, хочь у Грузiю/Таджикiстан.
Але ж ми бачимо тiльки якiсь вiдсотки ще мають залишок чи здорового глузду, чи просто звичайного переляку.
Решта мертва, як кура без голови, тiльки вони ще не зрозумiли цього, та i не зможyть зрозумiти це взагалi.
Потрiбно молотка, декiлька цвяхiв, та заколотити труну назавжди.

Дом в Иркутске, на который упал истребитель Су-30, снесут

Сносом займётся Иркутский авиазавод, сообщил губернатор области Игорь Кобзев. После этого предприятие выкупит землю, где организует памятное место.

*****ы, когда сносить будете дом своими самолетами, вы хоть летчиков предупреждайте чтобы не спали за рулём!!!

А тут вже цікаве питання вимальовується.
Скільки часу потрібно аби настільки придушити інстинкт, щоб наслідки пропаганди стали визначальним чинником поведінки?
Звісно, мова не саме про час впливу пропаганди як такий, а більше про її потужність, спроможність змінювати свідомість.
Нiяка то не пропаганда повинна.
Причина iсторична - нiколи на ******ському болотi не iснувало рацii та обставин для еволюції осiби.
Тобто сучасний ***** нiчим не вiдрiзняєтся вид болотного щура 15го сторiччя.
З усiма наслідками.

Як тільки ти більш-менш чітко окреслиш чинні ознаки "належності до сучасної цивілізації", відповідь одразу стане зрозумілою. ;))
Та годi тобi, все ти зрозумiв.
"Сучасна цивілізація" зараз стоїть поруч України.
I навiть не тому, що так шибко бажає, а тому, шо так треба.

Не будемо намагатися осягнути неосяжне.
Так, хтось втік. Але ж багато й тих, хто не лише залишився, а й сумлінно йдуть у військкомати.
Деякі з них вважають що те ідеологічне лайно, яке їм згодовують, варте того аби заради нього здохнути.
Є певний здоровезний прошарок тих, хто сподівається заробленими на війні грошами (і трофеями, звісно ж) покращити своє злиденне існування.
А ще є ті, хто достеменно знає - якщо залупатися проти держави/влади, вони цього не подарують. І тоді, як казав один мультперсонаж, "Живі позаздрять мертвим". А як все одно доведеться вмирати, то треба ж хоча б щось за це отримати - і залишити сім’ї на згадку.
Вони не живуть, вони iснують, тому шо не здатни до прогреса.
Таки, як вони, завжди несуть загрозу сучасному свiту, точнiш - сучасному суспiльству, "сучасної цивілізації".

Полиция Испании задержала уроженца Донбасса, рисовавшего на памятниках буквы «Z» и «V»

В конце сентября жители Барселоны стали замечать на зданиях символы «СВО», а также угрозы в адрес Украины. Автором оказался 57-летний мужчина, он гражданин РФ, ранее проживавший на Донбассе.

Ему предъявлено обвинение в двух преступлениях, связанных с нанесением ущерба историческому наследию, двух преступлениях, связанных с угрозой, и одному, направленному против осуществления основных прав. Задержанный отпущен под залог.

«Страшно, очень страшно, мы не знаем что это такое. Если бы мы знали что это такое, но мы не знаем что это такое», — прокомментировали ситуацию жители Нижневартовска.

Переглянути вкладення 13208776

Нiяка то не пропаганда повинна.
Причина iсторична - нiколи на ******ському болотi не iснувало рацii та обставин для еволюції осiби.
Тобто сучасний ***** нiчим не вiдрiзняєтся вид болотного щура 15го сторiччя.
З усiма наслідками.
Справді? А які такі особливі ****нські "рацii та обставин для еволюції осiби" ти маєш на увазі?
Чим вони мають відрізнятися від загальнолюдських - тих, які спонукають інших людей до змін?
На мою думку, все виділене має місце завжди. Всюди. В будь-якому середовищі, суспільстві та місці на планеті.
А вже ж хто і як саме схоче чи не схоче змінитися, скориставшись певними обставинами власного життя, то вже питання особистого вибору кожного.
Як на твою думку - процес еволюції залежить від державного устрою? Чи він відбувається постійно і повсюди?

Та годi тобi, все ти зрозумiв.
Так мова ж не про мене. ;)) Це ж були твої слова -
Я мiркую, можливо це генетичне смiття вже не належить до сучасної цивілізації.
Тобто ти вважаєш що таке припущення може бути правильним - але ще не впевнений на цьому повністю.
Іншими словами, то були такі собі міркування вголос, але ще не остаточні висновки на кшталт - "Я цілком впевнений і переконаний що ****нці - *****аси, геть несумісні з сучасною людською цивілізацією". Так?
Чи малося на увазі щось інше?
Вони не живуть, вони iснують, тому шо не здатни до прогреса.
Ти безумовно переконаний в цьому? Я все ж схиляюся до тієї думки що як живі істоти вони не безнадійні. За певних умов, звісно ж.
Найперше - необхідно вилучити їх з отруєного кремлівсько-імперською пропагандою середовища. Далі - помістити поруч з нормальними людьми. Щоразу суворо та жорстко карати за найменші намагання вийобуватися типу "Можем повторить!", "Мы - самые-самые и никто нам не указ!!"(рос.) і т.ін.
Тобто задум такий - залучити їх до нового, людського життя, в зовсім інших умовах. Зробити все для того, аби вони відчували вагомі та значущі переваги нового способу існування - і, разом з тим, усвідомлювали що їх колишні звички його псуватимуть.
Навряд чи знадобиться більше двох поколінь аби замість йобнутих імперців отримати досить цивілізованих громадян якоїсь пристойної країни.
Такий собі принцип "діжки солоних огірків" - кожен свіжий огірок, потрапляючи до діжки з вже просоленими, стає таким як вони.
Лишається тільки знайти добровольців, які б погодилися прийняти до себе ****нців і бути з ними поруч поки ті перевиховуються.
Але, як то кажуть, то вже зовсім інша історія. ;)

Справді? А які такі особливі ****нські "рацii та обставин для еволюції осiби" ти маєш на увазі?
Чим вони мають відрізнятися від загальнолюдських - тих, які спонукають інших людей до змін?
На мою думку, все виділене має місце завжди. Всюди. В будь-якому середовищі, суспільстві та місці на планеті.
А вже ж хто і як саме схоче чи не схоче змінитися, скориставшись певними обставинами власного життя, то вже питання особистого вибору кожного.
Як на твою думку - процес еволюції залежить від державного устрою? Чи він відбувається постійно і повсюди?
Нiт, тiльки там та i у тому обсягу, де i скiльки iснує необхiднисть.
Прогрес штовхає необхiднiсть, нема необхiднiстi - видсутний i прогрес.

У Африцi, наприклад, життя не дуже важке взагалi, їж бананы, пий кокоси, полюй антилоп.
Будувати не треба, машинерiя не потрiбна, бабу тюк дрючком у потилицю i пiхва є ...
Можуть запродати у рабство, так, але ж можно i власноруч когось запродати.
Трохи прав бракує, але нема i обов'язків.
Ось и увесь доступний "прогрес".
А розвитих лобовіх часток моску майже нема i у даний час.

Так от, *****и - то є аналог африканцiв, якщо в стасунку до прогреса.
Нiкому вони не були потрiбни, навiть собi, нiчого вони не робили, гнiли та дохли собi, як мухi.
А як панiв рiзати думка, то тiльки коли самим паном мріє стати.
I нiколи нiчого гарного не трапилось в мокше.
Кожна наступна влада була гiрше, нiж попередня,
тому що кожен "нарiд" отримує таку владу, яку заслуговое.

Так шо нi, це не тiльки ***ло и його "отруєнe кремлівсько-імперськe середовищe".
***ло - це очікувальний результат.
До ***ла був совок, до совка був iмператор, а там низка царiв кожен краще попереднього ...

Ти безумовно переконаний в цьому? Я все ж схиляюся до тієї думки що як живі істоти вони не безнадійні. За певних умов, звісно ж.
Найперше - необхідно вилучити їх з отруєного кремлівсько-імперською пропагандою середовища. Далі - помістити поруч з нормальними людьми. Щоразу суворо та жорстко карати за найменші намагання вийобуватися типу "Можем повторить!", "Мы - самые-самые и никто нам не указ!!"(рос.) і т.ін.
Тобто задум такий - залучити їх до нового, людського життя, в зовсім інших умовах. Зробити все для того, аби вони відчували вагомі та значущі переваги нового способу існування - і, разом з тим, усвідомлювали що їх колишні звички його псуватимуть.
Навряд чи знадобиться більше двох поколінь аби замість йобнутих імперців отримати досить цивілізованих громадян якоїсь пристойної країни.
Такий собі принцип "діжки солоних огірків" - кожен свіжий огірок, потрапляючи до діжки з вже просоленими, стає таким як вони.
Лишається тільки знайти добровольців, які б погодилися прийняти до себе ****нців і бути з ними поруч поки ті перевиховуються.
Але, як то кажуть, то вже зовсім інша історія. ;)
Будь ласка, тiльки не журись потiм.
Я даже не певний хто перший тобi дасть у писок, *****и чи украiнци.
Я ж не знаю, звідкіля ти пишеш цей свiй наратив.

Будь ласка, тiльки не журись потiм.
Я даже не певний хто перший тобi дасть у писок, *****и чи украiнци.
Я ж не знаю, звідкіля ти пишеш цей свiй наратив.
Звідси - з Харкова. Й досі ні в кого не виникало бажання дати мені "в писок" під час розмов на цю та схожі теми.
Може тому що я не спілкуюся з неадекватами? Чи тими, хто важає що найпростіший спосіб вирішення питань завжди є найкращим.
Одна справа вирішити питання "тут та зараз".
І зовсім інше - вирішувати те саме питання, маючи на увазі дещо довшу перспективу.
Ти ж не пропонуєш знищити цілком всю ращину тому, що було 24 лютого поточного року - і все що сталося після нього?
Чи я помиляюсь і ти не проти такого радикального варіанту?

Я не хочу ставати на один щабель з ****нцями, які вірять що всіх, хто не такі як вони самі, треба знищувати.
Перефразовуючи одного кіноперсонажа, скажу що "Геноцид - то не наш метод". ****нський? Можливо. Але вже ж точно не український.
Я не готовий підписати умовний смертний вирок - ментальний, культурний і т.ін. - цілому народу/населенню країни.
Бо за інших умов вони могли б бути ... та якими завгодно.
Але сталося як сталося. І вони такі, які вони - зараз.

Звідси - з Харкова. Й досі ні в кого не виникало бажання дати мені "в писок" під час розмов на цю та схожі теми.
Може тому що я не спілкуюся з неадекватами? Чи тими, хто важає що найпростіший спосіб вирішення питань завжди є найкращим.
Одна справа вирішити питання "тут та зараз".
І зовсім інше - вирішувати те саме питання, маючи на увазі дещо довшу перспективу.
Ти ж не пропонуєш знищити цілком всю ращину тому, що було 24 лютого поточного року - і все що сталося після нього?
Чи я помиляюсь і ти не проти такого радикального варіанту?

Я не хочу ставати на один щабель з ****нцями, які вірять що всіх, хто не такі як вони самі, треба знищувати.
Перефразовуючи одного кіноперсонажа, скажу що "Геноцид - то не наш метод". ****нський? Можливо. Але вже ж точно не український.
Я не готовий підписати умовний смертний вирок - ментальний, культурний і т.ін. - цілому народу/населенню країни.
Бо за інших умов вони могли б бути ... та якими завгодно.
Але сталося як сталося. І вони такі, які вони - зараз.
По крайне мере теперь понятна твоя деятельность на этом форуме.
А то я уже начал сомневатся в своей "чутке".
Но нет, прорезался.

Назад
Зверху Знизу