Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
СЗЧ рекрутингуНачальник відділу СЗЧ (с)
![]()

Йібала жаба гадюкуСЗЧ рекрутингу![]()
головний покарательСЗЧ рекрутингу![]()
Я Теж отримав таке повідомлення, хотів подати запит на відстрочку, а мені видало - у вас вже є відстрочка... Будемо чекати 3 лютогоПрийшло повідомлення, що мою відстрочку може бути автоматично подовжено. Я зайшов його прочитати повністю, а там написано: вашу відстрочку може бути автоматично подовжено. Якщо не буде подовжено автоматично, то її не може бути автоматично подовжено... генії🤣
Або не має🤣і там має з'явитися нова
Через місяць, коли черга відкриється...і якщо ТЦКашника не зустрінеш раніше🤣а если не має, то рекомендують звернутися у ЦНАП )
я теж таке повідомлення отримав
Откуда эта паника все время? Тыщу не дадут, отсрочку не дадут...Через місяць, коли черга відкриється...і якщо ТЦКашника не зустрінеш раніше🤣
Sancta prostata 🐸Святая простота...
Президент Владимир Зеленский заявил, что никто в Украине не будет загонять людей палками на войну, как это происходит в России.Святая простота...
![]()
Харьковчане должны были в мае шашлыки жарить ... но вместо шашлыков харьковчане в большинстве покинули Харьков.Президент Владимир Зеленский заявил, что никто в Украине не будет загонять людей палками на войну, как это происходит в России.