Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Прийшло повідомлення, що мою відстрочку може бути автоматично подовжено. Я зайшов його прочитати повністю, а там написано: вашу відстрочку може бути автоматично подовжено. Якщо не буде подовжено автоматично, то її не може бути автоматично подовжено... генії🤣

Прийшло повідомлення, що мою відстрочку може бути автоматично подовжено. Я зайшов його прочитати повністю, а там написано: вашу відстрочку може бути автоматично подовжено. Якщо не буде подовжено автоматично, то її не може бути автоматично подовжено... генії🤣
Я Теж отримав таке повідомлення, хотів подати запит на відстрочку, а мені видало - у вас вже є відстрочка... Будемо чекати 3 лютого

Автоматично - це означає без додаткового втручання клієнта. Тобто після 2-го поновити Резерв+ і там має з'явитися нова. І це було вже! (с)

а если не має, то рекомендують звернутися у ЦНАП )
я теж таке повідомлення отримав

Через місяць, коли черга відкриється...і якщо ТЦКашника не зустрінеш раніше🤣
Откуда эта паника все время? Тыщу не дадут, отсрочку не дадут...
Если уже приходило, то и в этот раз придет. Если, конечно, Резерв+ не поломается, а то он может.

Святая простота...

q=tbn:ANd9GcTZkjoSAbAaxGqlGP3NSNG88OnFuJEoTJgukw&s.webp

Президент Владимир Зеленский заявил, что никто в Украине не будет загонять людей палками на войну, как это происходит в России.
Харьковчане должны были в мае шашлыки жарить ... но вместо шашлыков харьковчане в большинстве покинули Харьков.

Но, то что не соврал. Есть видео в ютобе. Будет хаос, война и доллар 45. Все почти сбылось. Доллар пока 43... но все впереди ))))

Вчора також спочатку написало - почекайте пару годин, і після само оновило.

Назад
Зверху Знизу