Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Я же говорю - ты *****ушка и врунишка. Прдолжай духоподъемно врать и изворачиваться, моль.
Я же говорю - да не хвилюйся ти так ссыкло брехливое, ты свое истинное лицо ухылянта показал по полной.

Попробую ще раз запитати - Ти спокiйно дивився як вiдловлювали iнвалiда? А сам не самий здоровий, але не iнвалiд i не запропонував себе замiсть iнвалiда? :збентежений:

Я же говорю - да не хвилюйся ти так ссыкло брехливое, ты свое истинное лицо ухылянта показал по полной.
Пишет человек, сидящий в подвале, и рассказывающий сказки про то, как он негоден к строевой, хотя на деле - негодяй и ссыкло обыкновенное. Кстати, ссыкло, по возрасту ты явно призывной, выдал ты себя в одной теме, догадайся, в какой :)
Попробую ще раз запитати - Ти спокiйно дивився як вiдловлювали iнвалiда? А сам не самий здоровий, але не iнвалiд i не запропонував себе замiсть iнвалiда? :збентежений:
Відповім ще раз: по-перше, дивився я в тому ж інтернеті, що й ти, якби запропонував себе замість його, армія отримала б двух ***ових солдатів, бо його все одно не відпустять. Що при цьому втратила б економіка та медицина, я навіть писати не буду - ти обсереш будь-що, як та курка. Але МО України вважає, що я корисніший на своєму місці, це підтверджено відповідними документами, і не якомусь підвальному ухилянту, що ховається під ніком "хтивий", вирішувати, чи це правильно.

У юрасика як завжди сам *****. А чому ти не розповiв про якогось мiфiчного знайомого, якого хулiгани iз тцк зрения лишають, а той знайомий весь такой положительный во всех отношениях инвалид, i ти вступився за нього не щадя живота своего, як настоящий дартаньян? Але юрасик як завжди почав лiпити горбатого переходячи на особистостi , а чому? Бо брехун i ухилянт, хоча i вiйсковозобовьязаний.

Пишет человек, сидящий в подвале, и рассказывающий сказки про то, как он негоден к строевой, хотя на деле - негодяй и ссыкло обыкновенное. Кстати, ссыкло, по возрасту ты явно призывной, выдал ты себя в одной теме, догадайся, в какой :)

Відповім ще раз: по-перше, дивився я в тому ж інтернеті, що й ти, якби запропонував себе замість його, армія отримала б двух ***ових солдатів, бо його все одно не відпустять. Що при цьому втратила б економіка та медицина, я навіть писати не буду - ти обсереш будь-що, як та курка. Але МО України вважає, що я корисніший на своєму місці, це підтверджено відповідними документами, і не якомусь підвальному ухилянту, що ховається під ніком "хтивий", вирішувати, чи це правильно.
Да забей ты на этого πідора, в ігнор его и все.

Мне батя тоже позвонил в марте 2022 и говорит: "Я приеду через пару месяцев".
А я ему: "Бєлгород буде український або безлюдний. Слава Україні".
Что-то он мне давно не звонил
Блєтгород, ще не українській! ))
Слава Україні.

Для отдельных чудаков резерв без "порушень" не повод записать в порушники и хотеть направить в ТЦК

Щось не оновлюється. Лише у мене, чи всі там лимони шукають?

Ці йобнуті нову ***ню вигадали. Це ****ець
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

походу Рембо споймали таки . ? П'ятеро на одного бусифікуємого – це вже вчорашній день. У Одесі якогось бідолаху затримувало аж 16 (!) військовослужбовців ТЦК та поліцай.

Вкладення

• Рембо.mp4
    15.1 MБ
Назад
Зверху Знизу