Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
У 2014. Народжуваність потужна була? Що робила держава задля молодих родин? Протягом десятиріч?
От я і кажу, нам потрібна мобілізація жінок... або у ліжко, або у Тису:ги:
Нам потрібні ЛЦК (Ліжкові Центри Комплектації), які будуть жінок бусифікувати

Нам потрібне вибіркове виборче право. Захищаєш або можеш бути призваний на захист держави - маєш право голосу.

Аніякого ****изму - жінки-лікарі, фармацевти, навіть диспетчери пожежних частин - на військовому обліку.

Автоматично здихаємося старих **********ів при владі. Після 64 (65) до дільниць - зась!

Ще - обмеження для активних вірунів (ваше ж вічне життя починається після смерті!) та відновлення п'ятої графи - обирати етноси пропорційно їх присутності у країні.

Тоді, знаючи, що можеш загриміти до окопа, обрав блазня, чи злочинця, чи шахрая, ставитися до виборів будеш більш ретельно.

Заперечення?

Ні, то дуже по-гепинськи. Невже фанат? :збентежений:

Аргументуй. По кожній з пропозицій.
До 60-ти! Й виборцiв, й обираемих! Старi падли у владi непотрiбнi, це мотлох!
Не выборы, не политика, не узбеки и не эмансипация.
Резерв.
ТС, ау! Де пропав? Живий хоч? Напиши хоч що небудь!:пиво:

Просто ты пишешь с точки зрения интересов ТЦК) А я про интересы ВУЗов, у которых студентов все меньше. Что даже тех контрактников, которые потеряли интерес к учебе и нихрена не сдавали из-за отмены отсрочки, они до последнего не хотели отчислять.
Ну так а что - докупы еще систему высшего образования похерить? Горит сарай - гори и хата.
Время такое у всех - надо выжить, пережить это время.. Но на 0.4 ****** непенсионеры выжить не могут. У них дети , которые есть просят. Они уходят и уходят куда угодно, а это люди, которые имеют запас знаний и по базовым дисциплинам, и обязаны знать передовые технологии, которые быстро идут вперед. Украинские вузы потеряли иностранных студентов, потеряли погибших своих студентов, потеряли тех, кто теперь учится в Европе и Америке.
Давайте пообсуждаем, почему это вузы не так охотно отчисляют прогульщиков.
Собственно и до войны отчисляли не слишком охотно.
Хочу добавить, что высшая школа несет еще и социальную функцию, и если выпускников школ выпустить за школьные ворота без возможности учиться дальше, то ну что...надо строить тюрьмы.

Мое убеждение, что только на или после 3 курса молодой человек может быть полностью интегрирован в общество, самостоятелен и может отвечать за свою судьбу. А до этого...мамы и кураторы групп решают их разные проблемы. Впрочем онлайн несколько это изменил.

Останнє редагування:
До 60-ти! Й виборцiв, й обираемих! Старi падли у владi непотрiбнi, це мотлох!
Згоден! Радянські й сучасні старі політики тому прикладом. Та й Байден з Трампом у свої 80± вже давно голосами у власній макітрі користуються - думки оточуючих їх не цікавлять.

Обрали за день до 60-річчя - керуй! Але після 64...65 йди з посади. До власної родини чи що там у тебе є. На заслужений (?) відпочинок! Відпрацював своє! Радій життю на схилі років.

Й передпенсам та людям з вадами здоров'я з "Резервом" вошкатися в Україні не потрібно буде. Тому що парламентарі при розумі такі закони не прийматимуть. Бо у віці 60- не всі клепки в голові ще загублять.

В поллитрукі? ****ить багато, но ніхуя непонятно. )
1759436664263.webp

Назад
Зверху Знизу