Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Ну, шо, онлайн-отсрочка в Резерве заработала. Пускай и на месяц позже обещанного (с 7 августа по плану) и после массовых жалоб , но заработала. Учителям не придется бегать ножками в ТЦК, уже легче.
Ніхуя не працює, хоча у відділі кадру ВНЗ дані в ЄДЕБО сьогодні двічи перевіряли
І вона не для вчителів, а для "наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників закладів вищої, фахової передвищої, професійної освіти, наукових установ та організацій".
Вчителів загальноосвітніх школ ця процедура ігнорує

Ніхуя не працює, хоча у відділі кадру ВНЗ дані в ЄДЕБО сьогодні двічи перевіряли
І вона не для вчителів, а для "наукових, науково-педагогічних та педагогічних працівників закладів вищої, фахової передвищої, професійної освіти, наукових установ та організацій".
Вчителів загальноосвітніх школ ця процедура ігнорує
Запрацювало вчора близько 17-ї години. Так, для викладачів і науковців.

Мінє тоже пріказалі обновіть сторінку.
Обновіл.

Всем привет
Подскажите, может было у кого, что тцк объявили в розыск по причине не став на військовий облік за місцем оформлення ВПО. При этом данные обновил вовремя, влк пройдено ( по месту прописки / обмежено придатний).
Впо оформил в 22 году в Киеве, пока лежал в больнице. Как выписали, сразу вернулся в Харьков. Выявили нарушение 26.08.25. Будет за это штраф?
Что делать в этом случае?
Подробиць я не знаю але у черзі про такий випадок розповідали. Штрафу вдалось уникнути.

Перелазив через паркан: на кордоні Одеської області та Молдови застрелили чоловіка, — ЗМІ.

Двоє чоловіків хотіли перетнути український кордон і проігнорували вимоги прикордонників зупинитися. Під час переслідування втікача застрелили з автомата АК-74, (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) пишуть місцеві пабліки.

Сказали, що штраф виписали за порушення обліку ВПО. Я перепитав чи довелось платити штраф. Більше нічо не питав
Понятно
У меня в резерве вообще хрень какая-то.
12.08 меня объявили в розыск (в красной строке 10.08 показывает)
26.08 выявили нарушение.
В общем написал заяву в тцк, вчера отправил, пока так

Впо оформил в 22 году в Киеве, пока лежал в больнице. Как выписали, сразу вернулся в Харьков. Выявили нарушение 26.08.25. Будет за это штраф?
По идее да. Он же все это время как ВПО бабки получал?

И то если тот поможет, ведь формально это действительно нарушение правил воинского учета.
Если, например, инвалид, то по закону не подлежит мобилизации и отправки на ВЛК, а его принудительно бусифицировали, шо делать? Только платить половину штрафа, противозаконного, или нанимать аблаката', платить ему и в судебном порядке доказывать свою правоту!

ведь формально это действительно нарушение правил воинского учета.
Формально воинской учёт спохабили, обоа'язав воювати чоловікам понад 40-45, зараз вже 60- річних хочуть позбавитися, а 18-24 річні - не можуть бути призвані в ЗСУ
18- річні в Афгані воювали свого часу, й усе було заебісь

Останнє редагування:
Если, например, инвалид, то по закону не подлежит мобилизации и отправки на ВЛК, а его принудительно бусифицировали, шо делать? Только платить половину штрафа, противозаконного, или нанимать аблаката', платить ему и в судебном порядке доказывать свою правоту!
У кого шо болит:D Я так понимаю ты не читал про какой вопрос речь шла.

Формально воинской учёт спохабили, обоа'язав воювати чоловікам понад 40-45, зараз вже 60- річних хочуть позбавитися, п 18-24 річні - не можуть бути призвані в ЗСУ
Разделяю твое негодование, но это ж Рада такие законы принимала.

до этого об инвалидности речи не было ...
ты тут влез совершенно зря ...
если что, суд и возмещение убытков с государства.

Назад
Зверху Знизу