а щось змінилось? Була постанова, що резерв з пдф-ом з qr кодом це ВОД і тіпа його достатньоу жодному разі не замінює.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
а щось змінилось? Була постанова, що резерв з пдф-ом з qr кодом це ВОД і тіпа його достатньоу жодному разі не замінює.
ДПСУ це поясниш?Була постанова, що резерв з пдф-ом з qr кодом це ВОД і тіпа його достатньо
Перетин кордону, в умовах "закони на паузі", то окрема історіяДПСУ це поясниш?
отож... тому маєш зібрати флеш ройяль папірців...Перетин кордону, в умовах "закони на паузі", то окрема історія
ДПСУ це поясниш?
ДПСУ це поясниш?
За останні 2 місяці двічі виїжджав за кордон, двічі роздруковував пдф з резерву і надавав його ДПСУ, разом з воєнніком і пенсійним - і двічі його одразу мені повертали, навіть не дивлячись.Перетин кордону, в умовах "закони на паузі", то окрема історія
Сходи спитай, якщо припікаєнарід, як довго можуть надавати Довідку (у салтівському тцк)? вже тиждень чекаю на дзвінок - тиша... скільки може тривати оформлення? (у Резерві все оновилося ще 5 днів назад)
Резерва достатньо. Правда краще роздрукувати документ або хоча б завантажити на телефон, бо інтернет або сам Резерв може не працювати.ДПСУ це поясниш?
дякую, в суботу отримав все, що потрібно...Резерва достатньо. Правда краще роздрукувати документ або хоча б завантажити на телефон, бо інтернет або сам Резерв може не працювати.
А взагалі, якщо є сумніви, то дзвони на гарячу лінію і питай.
Сподіваюсь, що другої не буде, його пристрелять раніше...То до першої гранати з боку велосипедиста. Не все ж насосом відмахуватися.
так "оповещают" шо аж пристрелить надойого пристрелять раніше...
Ні, лише щоб запобігти розкиданню гранат...так "оповещают" шо аж пристрелить надо![]()
выглядит так что забыли с чего и для чего начинали, а перешли в иносказания как кацапы с хлопкамиНі, лише щоб запобігти розкиданню гранат...
Ну, я відповів на конкретну репліку, а що собі надумав панвыглядит так что забыли с чего и для чего начинали, а перешли в иносказания как кацапы с хлопками
для этой функции существует специально обученная полиция (со слов министра и которая не создана для войны со слов того же министра) и всякие патрули которые занимаются противодиверсионной деятельностью и досмотром (но не везде по всей Украине а только там где это наиболее вероятно) а не отловом "мяса" под этим видомНу, я відповів на конкретну репліку, а що собі надумав пан
ЗІ. А якщо серйозно, - вєлосипедистів, що катаються людним містом з гранатами, треба відстрілювати ще до використання першої...
Как и погранцы, и таможня. Извлекающие из толпы подозреваемого "на нервах".для этой функции существует специально обученная полиция
Відверто кажучи, мені пофіг, хто такого відстрелить, аби біди не накоїв...для этой функции существует специально обученная полиция (со слов министра и которая не создана для войны со слов того же министра) и всякие патрули которые занимаются противодиверсионной деятельностью и досмотром (но не везде по всей Украине а только там где это наиболее вероятно) а не отловом "мяса" под этим видом