Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Тиждень тому їхав в напрямку польського кордону, автобусом Київ-Таллінн. В районі м. Нововолиньськ зупинили на блокпосту. Заходить туловіщє в пікселі, і починає вимагати закордонні паспорти. Мене це трохи вкурвило, тому:
- В смислє: загран?? Це ж не кордон! Ви погранічніки?
- Нє
- А хто? А, (бачу жовтий шеврон) - сухопутка. Так а шо...?
- Еее.. Військово-обліковий документ покажіть, будь ласка!
- Будь ласка!
(Показую воєннік і пенсійне. Дивиться уважно)
- Дякую..!

Через прохід сидів, як виявилося, офіцер, який їхав в відпустку за кордон - так він мовчки розчєхлив пачку своїх паперів і посвідчень.

Вообще то, ВСЕ, вне зависимости от гендера, медики* - ВСЕГДА были военнообязанными.
Если для кого-то это новость, то :незнаю:
Совершенно верно. Но сейчас другие реалии )) теперь штраф от 17 штук могут получить и женщины. Их могут задержать. Их могут не выпускать за границу, если у розшуку)) так что скоро не только мужчин будут провеоять по планшету но и женщин ))))
Screenshot_20250730_211722_Telegram.webp

похоже скоро медики станут дефицитом . останутся пенсионерки

Совершенно верно. Но сейчас другие реалии )) теперь штраф от 17 штук могут получить и женщины. Их могут задержать. Их могут не выпускать за границу, если у розшуку)) так что скоро не только мужчин будут провеоять по планшету но и женщин ))))
Screenshot_20250730_211722_Telegram.webp
Показателен коммент на русском.

А из какой это телеги, если не секрет ?

Цікаво, а якщо я покажу свій додаток до диплома, де є пройдені дисциплини з воєнки, мені дадуть ахфіцера? Хоча нахєра воно мені треба?

Назад
Зверху Знизу