Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Там закон приймають про дозвіл гіпнозу... все, щоб тебе мобілізувати?А вот *** тебе по всей морде!:***:
Сначала ты сходи!
а потом глупые вопросы, зачем тцк нужны, они как раз и решают за вас, потому что сами, между собой, разобраться не можете.Можна, але тільки після тебе?
Та єто ***** должна біть сантімєтров 25, навєрноє.А вот *** тебе по всей морде!:***:
не тре таку харюТа єто ***** должна біть сантімєтров 25, навєрноє.
Так вже вирішили, всі в черзі після Федіа потом глупые вопросы, зачем тцк нужны, они как раз и решают за вас, потому что сами, между собой, разобраться не можете.

міліметра 3, щоб рівномірно по всій мордіТа єто ***** должна біть сантімєтров 25, навєрноє.

Я ж так і кажу, треба тебе мобілізувати, щоб черга зрушилаНе дождётесь!(С):***:

Я в курсі що в тебе кнопковий телефон.Давай так: я даю тобi 1000$, якщо ти менi встановиш Резерв+ на кнопкову монохромну Нокiю!![]()
. За такі гроші до тебе додому можна приїхати і все зробити на нормальному телефоні
.осталась только Федору где то косарь взять, может ты ему в долг дашь?Взять у Фьодора косарь, купіть смартфон за 200 баков, воткнуть туда рєзєрв+ і подаріть Фьодору.![]()
В тумбочкє.осталась только Федору где то косарь взять, может ты ему в долг дашь?

Тепер цікаво,що легше взяти косал у Феді, чи мобілізувати йогоВзять у Фьодора косарь, купіть смартфон за 200 баков, воткнуть туда рєзєрв+ і подаріть Фьодору.![]()

не надо брать у Феди, тем более косал....Тепер цікаво,що легше взяти косал у Феді, чи мобілізувати його![]()
Ту згоден.В любому випадку бумага з мокрою печаткою завжди буде дiйснiшою за усi цi Дii та Резерви!![]()
Але наскільки я зрозумів в цьому документі не вказано що ти маєш відстрочку, а тому можеш пройти по дорозі Холостяка. Майже всі етапи, окрім влк.
Так сам він тобі не дастьне надо брать у Феди, тем более косал....
Фєдя грОші роздає. Под какую то распіську.не надо брать у Феди, тем более косал....

спасибо не нужен мне его косал.Так сам він тобі не дасть
не знаю под какую письку он там роздає.Фєдя грОші роздає. Под какую то распіську.
Значіт оні у нєво є.![]()