Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Електронне бронювання через портал Дія тепер не всім доступно:
19. У разі позитивного результату перевірки, проведеної відповідно до пункту 18 цього
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, засобами Реєстру військовозобов’язаних переведення військовозобов’язаного на спеціальний військовий облік на строк дії відстрочки здійснюється автоматично у разі, коли військовозобов’язаний:
  • перебуває на військовому обліку та має військово-обліковий документ (у паперовій або електронній формі);
  • уточнив дані щодо перебування на військовому обліку відповідно до
    розділу II “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України від 11 квітня 2024 р. № 3633-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку”;
  • не перебуває у розшуку.
Повний перелік змін зазначеній у
.

вопрос на засыпку: а шо дает VIN-код в военнике?
гугл отвечает: типа показывает шо чел обновил данные и прошел ВЛК.
но у ВЛК срок действия всего 6 месяцев и дальше этот VIN-код уже нахрен не сдался.

ситуация: данные обновил, в Резерве+ всё отображается, военник-бумажка нового образца в наличии, а ВЛК не прошел (и даже не отправляли), соответственно VIN-кода нет - чем это чревато?
все доки на руках.
предлагается забить?

не кронпринцессе правда, но мне хватило
так, Софія хоч на жінку схожа. на відміну від крон Вікторії. (при вісій повазі до обох)

LR.webp

VIN-код в военнике содержит информацию о ВОС и квалификации. ВЛК может изменить только группу назначения.
+и в самом военнике тоже есть уже эта инфа в пункте номер 5 "Військово-облікова спеціальність"

Яку адресу повинні писати ВПО в Резерв+? Мені в ТЦК записали харківську адресу, а сьогодні Резерв+ попросив оновити дані і в мене адреса змінілася на окуповану, за місцем прописки. Чи це ОК?

Яку адресу повинні писати ВПО в Резерв+? Мені в ТЦК записали харківську адресу, а сьогодні Резерв+ попросив оновити дані і в мене адреса змінілася на окуповану, за місцем прописки. Чи це ОК?
Ту, на яку повістку будеш отримувати

в мене адреса змінілася на окуповану, за місцем прописки. Чи це ОК?
Канешно ОК, тебе тепер як спiймають - будут вважати за диверсанта з окупованоi територii!:D
Ну може повезе - повiстки будуть надсилати на окуповану

а шо дает VIN-код в военнике?
ВІН — це військовий індивідуальний номер у реєстрі "Оберіг". У ВОД використовується в якості номера документа (наприклад, при прописці потрібні відомості з ВОД). За цим номером легше повинні знайти особову справу в ТЦК. Є штрих-код у військовому документі, то значить ти нещодавно був у ТЦК.

но у ВЛК срок действия всего 6 месяцев
Для облікових цілей строк дії висновку ВЛК — 5 років. Під час мобілізації — 1 рік, але це не значить, що тебе кожного року будуть відправляти на проходження ВЛК.

данные обновил, в Резерве+ всё отображается, военник-бумажка нового образца в наличии, а ВЛК не прошел (и даже не отправляли), соответственно VIN-кода нет - чем это чревато?
ВІН є в Резерв+ — номер у реєстрі Оберіг, також у еВОД і паперовому ВОД. Якщо немає висновку ВЛК, ну можуть направити раз на 5 років.
Проблем не повинно бути, якщо ти нещодавно був у ТЦК + відомості в паперах співпадають із даними в Оберегові.

VIN-код в военнике содержит информацию о ВОС и квалификации.
Перші 8 цифр це дата внесення людини в Оберіг, останні 3 цифри це порядковий номер справи в той день.

...сьогодні Резерв+ попросив оновити дані і в мене адреса змінілася на окуповану, за місцем прописки.
До відвідування у ТЦК не був зареєстрований у Резерв+? Просто зараз оновити свої дані в Резерв+ можна при першій реєстрації в застосунку. Вхід через BankID НБУ, тому поточні відомості підтягуються з банку (тобто ті, які ти там залишив), але їх можна було змінити.

Як на мене, то адреса реєстрації повинна бути зазначена, як у витягу про місце проживання (паспорті), а адреса фактичного проживання, як у довідці ВПО.
Тут треба уточнювати в ТЦК.

Останнє редагування:
  • Це лайк!
Реакції: Ah
До відвідування у ТЦК не був зареєстрований у Резерв+? Просто зараз оновити свої дані в Резерв+ можна при першій реєстрації в застосунку. Вхід через BankID НБУ, тому поточні відомості підтягуються з банку (тобто ті, які ти там залишив), але їх можна було змінити.
Був зареєстрований у Резерві+, але писало, що я не на обліку. Пішов до ТЦК, став на облік і мені вписали ту ж адресу, що підтягнулася з банку - харківську. Сьогодні зайшов у додаток, він написав, що дані не знайдено і попросив оновити, я оновив и вже маю луганську адресу.

Пішов до ТЦК, став на облік і мені вписали ту ж адресу, що підтягнулася з банку - харківську.
Після походу до ТЦК ти в застосунку тапав на пункт "...\Оновити документ"? Бо це не Дія і інформацію треба оновлювати самостійно. Судячи зі ситуації вони в базі зазначили адресу реєстрації, тобто не адресу фактичного проживання.

Можливо, вони зазначили все правильно, але так відображає Резерв+. Спробуй звернутися до їх техпідтримки.

Був зареєстрований у Резерві+, але писало, що я не на обліку. Пішов до ТЦК, став на облік і мені вписали ту ж адресу, що підтягнулася з банку - харківську. Сьогодні зайшов у додаток, він написав, що дані не знайдено і попросив оновити, я оновив и вже маю луганську адресу.
Скажите спасибо, шо рукожопная поделка из школьного дневника вообще шо то показывает и денег не просит.

У меня все ок работает. Я его только в конце сентября установил.правда показывает ,что данные обновлены тогда ,когда приложение установил.а я в цнапе в начале июля .но пишет что вчасно

В резерв+ есть данные о бронировании .Нужно ли дополнительно идти в ТЦК ? Или этого достаточно для свободного передвижения в пределах Украины

В резерв+ есть данные о бронировании .Нужно ли дополнительно идти в ТЦК ? Или этого достаточно для свободного передвижения в пределах Украины
советую сразу добыть с Резерва eVOD, распечатать его, сложить рядом с копией брони.
а далее, "хоть в карман, хоть на шею" )))
потому как в нужный момент может оказаться, шо Резерв всё позабывал ...

по поводу нужно/не нужно идти. в военнике желательно иметь данные о коде (вклейка, запись под печать).

всё имхо ...

Назад
Зверху Знизу