Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
і головне - як неочикувано!какой же ёбаный ****ец творится
так, Софія хоч на жінку схожа. на відміну від крон Вікторії. (при вісій повазі до обох)не кронпринцессе правда, но мне хватило
+и в самом военнике тоже есть уже эта инфа в пункте номер 5 "Військово-облікова спеціальність"VIN-код в военнике содержит информацию о ВОС и квалификации. ВЛК может изменить только группу назначения.
Ту, на яку повістку будеш отримуватиЯку адресу повинні писати ВПО в Резерв+? Мені в ТЦК записали харківську адресу, а сьогодні Резерв+ попросив оновити дані і в мене адреса змінілася на окуповану, за місцем прописки. Чи це ОК?
Канешно ОК, тебе тепер як спiймають - будут вважати за диверсанта з окупованоi територii!в мене адреса змінілася на окуповану, за місцем прописки. Чи це ОК?

ВІН — це військовий індивідуальний номер у реєстрі "Оберіг". У ВОД використовується в якості номера документа (наприклад, при прописці потрібні відомості з ВОД). За цим номером легше повинні знайти особову справу в ТЦК. Є штрих-код у військовому документі, то значить ти нещодавно був у ТЦК.а шо дает VIN-код в военнике?
Для облікових цілей строк дії висновку ВЛК — 5 років. Під час мобілізації — 1 рік, але це не значить, що тебе кожного року будуть відправляти на проходження ВЛК.но у ВЛК срок действия всего 6 месяцев
ВІН є в Резерв+ — номер у реєстрі Оберіг, також у еВОД і паперовому ВОД. Якщо немає висновку ВЛК, ну можуть направити раз на 5 років.данные обновил, в Резерве+ всё отображается, военник-бумажка нового образца в наличии, а ВЛК не прошел (и даже не отправляли), соответственно VIN-кода нет - чем это чревато?
Перші 8 цифр це дата внесення людини в Оберіг, останні 3 цифри це порядковий номер справи в той день.VIN-код в военнике содержит информацию о ВОС и квалификации.
До відвідування у ТЦК не був зареєстрований у Резерв+? Просто зараз оновити свої дані в Резерв+ можна при першій реєстрації в застосунку. Вхід через BankID НБУ, тому поточні відомості підтягуються з банку (тобто ті, які ти там залишив), але їх можна було змінити....сьогодні Резерв+ попросив оновити дані і в мене адреса змінілася на окуповану, за місцем прописки.
Як на мене, то адреса реєстрації повинна бути зазначена, як у витягу про місце проживання (паспорті), а адреса фактичного проживання, як у довідці ВПО.Чи це ОК?
Був зареєстрований у Резерві+, але писало, що я не на обліку. Пішов до ТЦК, став на облік і мені вписали ту ж адресу, що підтягнулася з банку - харківську. Сьогодні зайшов у додаток, він написав, що дані не знайдено і попросив оновити, я оновив и вже маю луганську адресу.До відвідування у ТЦК не був зареєстрований у Резерв+? Просто зараз оновити свої дані в Резерв+ можна при першій реєстрації в застосунку. Вхід через BankID НБУ, тому поточні відомості підтягуються з банку (тобто ті, які ти там залишив), але їх можна було змінити.
я оновив и вже маю луганську адресу.
Після походу до ТЦК ти в застосунку тапав на пункт "...\Оновити документ"? Бо це не Дія і інформацію треба оновлювати самостійно. Судячи зі ситуації вони в базі зазначили адресу реєстрації, тобто не адресу фактичного проживання.Пішов до ТЦК, став на облік і мені вписали ту ж адресу, що підтягнулася з банку - харківську.
Скажите спасибо, шо рукожопная поделка из школьного дневника вообще шо то показывает и денег не просит.Був зареєстрований у Резерві+, але писало, що я не на обліку. Пішов до ТЦК, став на облік і мені вписали ту ж адресу, що підтягнулася з банку - харківську. Сьогодні зайшов у додаток, він написав, що дані не знайдено і попросив оновити, я оновив и вже маю луганську адресу.
советую сразу добыть с Резерва eVOD, распечатать его, сложить рядом с копией брони.В резерв+ есть данные о бронировании .Нужно ли дополнительно идти в ТЦК ? Или этого достаточно для свободного передвижения в пределах Украины
бумажка должна быть, если ее нет, то как повезет, как говорят в тцк человеческий фактор, скорее всего, если заберут, отпустят, но нервы и время потеряешь.В резерв+ есть данные о бронировании .Нужно ли дополнительно идти в ТЦК ? Или этого достаточно для свободного передвижения в пределах Украины
Если до бронирования были проблемы по учёту (что-то не обновил, в военник не вклеен ВИН, ВЛК с результатом "обмеженно придатний"), то лучше сейчас всё это порешать с ТЦК. А так, если всё норм, то необходимости в посещении ТЦК нет.Нужно ли дополнительно идти в ТЦК ?
Достаточно. Как писали выше, еВОД лучше из приложения выцепить и сохранить на телефоне. В случае его распечатки, то главное не мять и не повредить QR-код, по которому проверяют подлинность документа.этого достаточно для свободного передвижения в пределах Украины
Военник ещё "красного"образца , ВИН не вклеен. eVOD распечатаю и сохраню дополнительную копию PDF в телефоне.Если до бронирования были проблемы по учёту (что-то не обновил, в военник не вклеен ВИН,
тогда пипец, нужно идти в тцк, хорошо если по своему городу еще гуляешь, а если где то поедешь, будут проблемы большая вероятность.Военник ещё "красного"образца , ВИН не вклеен. eVOD распечатаю и сохраню дополнительную копию PDF в телефоне.