Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Да, я не из категории чахоточных. Действительно, надо ******** (села на лавочку, затягивается с удовольствием). И жизнь хороша, и жить хорошо!(с)
Рак лёгких для курильщиков никто не отменял

тебе то мій холодильник непокоїв, то штани тепер. ти точно самодостатня особа? щось з тебе випадають такі дивні артефакти, що рука тягнеться у ігнор тебе відправити.
30 лет продажи трусОв на Барабашке дают о себе знать )

Реальний офтоп бачу по темі. Особливо дивно виглядають коменти "обраних" про Німеччину. Про те, як кайфово жити в Німеччині та про міфічні зарплати у 6 тисяч. Це просто якась маячня в стилі від Одна знайома Бабка що живе у Німеччині з 2022 почула і Сказала. Без знання мови ніяких зарплат навіть по 3000 брутто. 1,5-2 у майже нереальному найкращому випадку. Для більшості біженців максимум парт-тайм - міні джоб підробітка ~500ойро офіційно. Грошей по виплатах вистачає впритик на їжу і найближчим часом ця ситуація зміниться. Будуть урізати та мотивувати працювати. Праця фахова без знання мови майже неможлива. Тільки низькокваліфіклований труд прибиральниці, догляд за літніми людьми чи інші такого типу. Взагалі всі ці "ура" - тексти про легке та кайфове життя у Німеччині зазвичай від пліткарів. Вибір локаціі проживання це індивідуальне рішення, яке майже неможливо натягнути на інших - ці недолугі намагання навіть і взагалі виглядають дивно. Припиняйте офтоп. Заведіть собі тему про життя у Німеччині та інших країнах після 2022 року. Дякуючі *****ам *****ам. Які тупо кримінально й по бидляцькі вирішили, що без кровавої драми вони не можуть.

Реальний офтоп бачу по темі. Особливо дивно виглядають коменти "обраних" про Німеччину. Про те, як кайфово жити в Німеччині та про міфічні зарплати у 6 тисяч. Це просто якась маячня в стилі від Одна знайома Бабка що живе у Німеччині з 2022 почула і Сказала. Без знання мови ніяких зарплат навіть по 3000 брутто. 1,5-2 у майже нереальному найкращому випадку. Для більшості біженців максимум парт-тайм - міні джоб підробітка ~500ойро офіційно.
Если это касается того, что писал я. То там было про 6 тыс на ТРОИХ, и я очень сомневаюсь что это брутто. Узнайте сколько зарабатывает в Германии профессиональный дальнобой в хорошей фирме (а их в семье ДВОЕ работает). Потом расскажите как нереально заработать 3 000 брутто и про знакомых бабок.

Реальний офтоп бачу по темі. Особливо дивно виглядають коменти "обраних" про Німеччину. Про те, як кайфово жити в Німеччині та про міфічні зарплати у 6 тисяч. Це просто якась маячня в стилі від Одна знайома Бабка що живе у Німеччині з 2022 почула і Сказала. Без знання мови ніяких зарплат навіть по 3000 брутто. 1,5-2 у майже нереальному найкращому випадку. Для більшості біженців максимум парт-тайм - міні джоб підробітка ~500ойро офіційно. Грошей по виплатах вистачає впритик на їжу і найближчим часом ця ситуація зміниться. Будуть урізати та мотивувати працювати. Праця фахова без знання мови майже неможлива. Тільки низькокваліфіклований труд прибиральниці, догляд за літніми людьми чи інші такого типу. Взагалі всі ці "ура" - тексти про легке та кайфове життя у Німеччині зазвичай від пліткарів. Вибір локаціі проживання це індивідуальне рішення, яке майже неможливо натягнути на інших - ці недолугі намагання навіть і взагалі виглядають дивно. Припиняйте офтоп. Заведіть собі тему про життя у Німеччині та інших країнах після 2022 року. Дякуючі *****ам *****ам. Які тупо кримінально й по бидляцькі вирішили, що без кровавої драми вони не можуть.
Док, а не ты ли только что наоффтопил? :)

Дальнобої як і "айтівці" це окрема категорія. Айті це віддалена праця зазвичай чи з офісом релокаціі. Мова спілкування зазвичай англійська. Дальнобої це навіть достатньо мінімального спілкування на елементарному рівні. І дальнобоі і айтівці заробляють більш-менш непогані адекватні гроші у будь якій країні

Так що там про Резерв плюс? Чекаємо на апдейти. Бо не може бути, щоб так тупо заглохла тема після 16.07

1000023546.webp

Дальнобої як і "айтівці" це окрема категорія. Айті це віддалена праця зазвичай чи з офісом релокаціі. Мова спілкування зазвичай англійська. Дальнобої це навіть достатньо мінімального спілкування на елементарному рівні. І дальнобоі і айтівці заробляють більш-менш непогані адекватні гроші у будь якій країні
Тобто вже заробляють..., а як же не може бути....
Ти ще розкажи про те, що житла нема, продукти не дають, та 500 евро це дуже непогані гроші для України, де пенсії 50 евро, 500 евро це 10 українських пенсій.

Як стягуватимуть штрафи ТЦК із чоловіків, які не мають доходів і майна, —
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

🛑ТЦК та СП, ймовірно, спочатку спробують стягнути штраф з банківського рахунку військовозобов'язаного, якщо такий у нього є;

🛑якщо на рахунку немає коштів, ТЦК може звернутися до суду з позовом про стягнення штрафу з майна військовозобов'язаного;

🤷‍♂️ Однак, якщо у військовозобов'язаного дійсно немає майна, з якого можна стягнути штраф, його, ймовірно, не зможуть притягти до відповідальності.

--------------------

1721284056395.webp

Як стягуватимуть штрафи ТЦК із чоловіків, які не мають доходів і майна, —
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

🛑ТЦК та СП, ймовірно, спочатку спробують стягнути штраф з банківського рахунку військовозобов'язаного, якщо такий у нього є;

🛑якщо на рахунку немає коштів, ТЦК може звернутися до суду з позовом про стягнення штрафу з майна військовозобов'язаного;

🤷‍♂️ Однак, якщо у військовозобов'язаного дійсно немає майна, з якого можна стягнути штраф, його, ймовірно, не зможуть притягти до відповідальності.

--------------------

1721284056395.png
Але рахунки заблокують усюди, навіть якщо грошей там не буде.

Интересно если сыновей олигарха оштрафуют, папаня тоже с фонда пожертвований для армии заплатит и скажет я не мог чекати!

Если это касается того, что писал я. То там было про 6 тыс на ТРОИХ, и я очень сомневаюсь что это брутто. Узнайте сколько зарабатывает в Германии профессиональный дальнобой в хорошей фирме (а их в семье ДВОЕ работает). Потом расскажите как нереально заработать 3 000 брутто и про знакомых бабок.
Це однозначно брутто. Водій дальнобій у Німеччині заробляє 2500-3000 е брутто, статістики - море. Загалом,офіційне працевлаштування оціх ваших знайомих, викликає деякі сумніви - для цього їм було треба , як мінімум, отримати ліцензію(параграф 95) для дальнобоїв, без знання мови це анріал...Думаю, що вони десь працюють вчорну, тому і житло оплачується і до сумарного бюджету додається 1500 е допомоги від Джобцентру...Тобто заробляють вони десь 3500-4500 на трьох, це більш схоже на правду...Поки не взнає Джобцентр - вивернуть все ще й з вершком...
ЗІ Реалії життя наших в Німеччині я дуже добре знаю, буваю часто ...
:незнаю:

Назад
Зверху Знизу