Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Тобто: люди, які серуться по вулицям ходити, виглядають в чатах де проходять міфічни "аблави", розказують мені як в ТЦК тягають "бусифіцированих", яких в реальному житті немає.
я вчера после перерыва подходил в тцк, видел как автобус привез народ в тцк

Учора жіночки перед забором ТЦК комусь за забором кричали: "Нічого там не підписуй". Я хз кому вони могли таке кричати, може підкажете?
да биомехуя родственники подороже продать его тушку хотят, бояться продешевить.

да биомехуя родственники подороже продать его тушку хотят, бояться продешевить.
а тебе за скільки продали, єблопідар? лот ти недешевий - довбойоб з двома діпломами та ще й "ахвіцер". чи навіть з тими чеснотами ти і ***** нікому непотрібний, шелупонь? :D

схоже, що ти лише заради того видовища туди і швендяєш вже другий місяць поспіль
чи не зрелище целый автобус биомехольдов с ближайшей наливайки., как мне говорил врач, у каждого второго тубик.

а тебе за скільки продали, єблопідар? лот ти недешевий - довбойоб з двома діпломами та ще й "ахвіцер". чи навіть з тими чеснотами ти і ***** нікому непотрібний, шелупонь? :D
дорого, решили купить десяток биомехуев с помойки, на вас сейчас спрос идет.

чи не зрелище целый автобус биомехольдов с ближайшей наливайки.,
але саме ти, довбойоб, кожного дня про них нам розповідаєш, смакуєш видовище, ділишся приємними для тебе враженнями. пригледів вже когось для себе? розпитай, може там твої улюбленні хоботи є.

• Це лайк!
Реакції: sop
дорого, решили купить десяток биомехуев с помойки,
ну добре, я не проти. нехай купують тих, хто для фронту потрібен. жодних сумнівів, що командувати загоном буде такий коштовний недо-офіцер-довбойоб, як ти :D

Та то не він був, лайно мобілізаціі не підлягає:D
но учесть то его все равно надо, это ты знаешь что оно лайно, а они только по запаху поняли и цвету, пока рот не открывает вроде за человека сойдет.

биомехуя даже никто обижать не хочет, оно все равно ******, это все равно что ******ь и повернутся сказать какашке привет как дела? оно разве что запахом ответит, лучше смыть водой, пусть в путешествие отправляется.

биомехуя даже никто обижать не хочет, оно все равно ******, это все равно что ******ь и повернутся сказать какашке привет как дела? оно разве что запахом ответит, лучше смыть водой, пусть в путешествие отправляется.
і знову пішлі довгі сентенції про єдину тему, у якій їбанутий ******* фахівець та поціновувач - лайно.
rhino-****.gif

і знову пішлі довгі сентенції про єдину тему, у якій їбанутий ******* фахівець та поціновувач - лайно.
вопрос только один, кому давать премию, ты первое в мире лайно которое научили говорить, или ты лайном уже стал в процессе.

Розкажеш потім як твій батько до дете додому ходив
що, спогади про твого батька, який тебе гвалтував не дайють досі спогадів? нам тут одного гомельского божевільного з ****ьною фіксацією вистачає, ще одне з"явилося. паноптікум якийсь

Назад
Зверху Знизу