Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
никто из вас не знает истории даже близко, вы можете знать только общепринятое вранье, которое называют историей.
так что это глупо спорить, кто из вас больше вранья знает.
І шо?

никто из вас не знает истории даже близко, вы можете знать только общепринятое вранье, которое называют историей.
так что это глупо спорить, кто из вас больше вранья знает.

ну ты то никогда не врешь, значит по твоим словам можно изучать историю. Аж с палеолита как минимум

А якщо оновити в Резерв+ і сходити в ЦНАП? Щоб бумага була з печаткою?
Є сенс, чи одне й теж?
Дякую.

Є сенс, чи одне й теж?
Дякую.
усвідомьте: резерв - це лише застосунок для ВЗ, який показує, чи є про вас інформація (з колишніх приписів, довідок, військових ківтків) в системі Оберіг. також ви там додаєте номер телефону та е-адресу, можете виправити адресу проживання. теж саме можна зробити через оператора цнап.
якщо інформація про вас, як військовозобов"язанного відсутня, то оновлення інформації не вважається таким, що відбулось і потрібно тьопати у ТЦК (або у схрон).
папірець з цнап - це те ж саме, що "повна інформація" у резерв+

Останнє редагування:
усвідомьте: резерв - це лише застосунок для ВЗ, який показує, чи є про вас інформація (з колишніх приписів, довідок, військових ківтків) в системі Оберіг. також ви там додаєте номер телефону та адресу, можете виправити адресу проживання. теж саме можна зробити через оператора цнап.
якщо інформація про вас, як військовозобов"язанного відсутня, то оновлення інформації не вважається таким, що відбулось і потрібно тьопати у ТЦК (або у схрон).
папірець з цнап - це те ж саме, що "повна інформація" у резерв+
Але надєжді юношєй пітают.

вайкрана ты у дяди спросил документы, что сдал адрес военного объекта сразу, или тебе так надоело туда ходить.
Що ти верзеш? Бо є ТЦК по бившим районам, як то в Дергачах, В.Бурлуку. Областний. ??? Я пройшов обласну ВлК - нема висновку!!!!
Так шо , дядя, *** далі. Реально заї..в у всіх темах ****и.

Що ти верзеш? Бо є ТЦК по бившим районам, як то в Дергачах, В.Бурлуку. Областний. ??? Я пройшов обласну ВлК - нема висновку!!!!
Так шо , дядя, *** далі. Реально заї..в у всіх темах ****и.

а ****рус по другому не может, смысл жизни у него такой

ЦНАП видають чи видавали витяг із Оберігу, який закріплювали підписом і печаткою. Інформація ****огічна тої, яку можна побачити в застосунку чи еВОД. Чи надають зараз вони цей витяг із Оберегу після того, як почали там надати еВОД не знаю. Але скоріше за все сенсу в цьому витягу після можливості сформувати еВОД немає (****огічно, як витягом про місце проживання -- він не містить ні підпису, ні печатки, тільки QR-код).

В Оберігу буде міститися запис, коли ти оновив дані через ЦНАП, коли через Резерв+ і коли через ТЦК. В еВОД буде відображатися остання дата оновлення даних без зазначення каналу, через який ти це робив.

Щоб бумага була з печаткою?
Бумага з печаткою завжди переважуе усе!!! Словiсний пронос, Резерв+ та iнше! Я ii отримав, тепер чекаю на повiстку на ВЛК, але спокiйний як слон!
Помню песню:
"Меня не заберут, я сам себя посажен...."(С) Кто поёт - уже не вспомню, но кто-то типа Северного или его побратимов, но суть передана

Та *** тебе в сраку! Есть военнообязанные женщины - медики и фармацевты! Не пиши глупостей, хорошо?
Тебе тоже не хворать, дядя ) И следи за своими пальцами, когда мне что-то пишешь )

Назад
Зверху Знизу