Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не не не . Если кураторша будет в этой теме ,то теме ****ецА кураторша тему не хоче почистити ? ?якийсь ****ець, ******
схоже знову, їбонута жлобинська потвора виказує свої потаємні бажання.похоже ты недооцениваешь его возможности проникать языком в глубокие места отдельных граждан.....
иди вещи собирай, удод.... и отнеси результаты влк в тцк.схоже знову, їбонута жлобинська потвора виказує свої потаємні бажання.
це тому, підєраст, що твій кукурік до безпеки громадян немає жодного відношення.в этой теме пока кураторша отсутствует, хотя вчера она хорошо терла все мои сообщения, подвергая опасности харьковчан, ей наплевать было на из безопасность жителей города, ради собственного эго.
то что ты ******** это понятно... сказать то что хотел?це тому, підєраст, що твій кукурік до безпеки громадян немає жодного відношення.
за мене це зробив спеціально навчений співробітник тцк. це лише те, лупа, сам плазував у тцк весь травень торік, вилизував та розповідав про "важливі справи на гражданкє"и отнеси результаты влк в тцк.
все, що хотів, я сказав. ти, опудало жлобинське, вивчай мову, розумій написане, думай...то что ты ******** это понятно... сказать то что хотел?
все що ти хотел тебе уже в рот вставили....все, що хотів,

сам виноват, не нужно было на его мужа биомехольда наезжать...А еще им присуща ****ец какая обидчивость и страстное желание обозвать меня антисемитом.
насолоджуйся, пєтухвсе що я хотел мне уже в рот вставили....![]()
исправление текста говорит только о твоей слабости и отсутствия хоть каких то мозгов....насолоджуйся, пєтух
я взагалі то одружений на дівчині, вже на другій. але хід твоїх "думок" не залишає сумнінвів щодо твоєї підєрастії. будь обережний, бацька таких ***дорусів власноруч катує, анальноне нужно было на его мужа биомехольда наезжать...
так так... накидай собі ще якихось жалюгідних медальок.. .исправление текста говорит только о твоей слабости и отсутствия хоть каких то мозгов....
можеш мене покарати. і даже побити... віртуальний дурник...это даже правилами запрещено было раньше,
лучше б они спали.....Я не в курсе, кто с каким евреем спит.
кому, вам? двом довбойобам і одному підробленому офіцеру?нам тебя поздравить?
коллективным письмом от хф....кому, вам?