Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Ну є речі у яких сходяться більшість форумчан не залежно від політичних уподобань. Це відношення до двічі лауреата.
З.І. ***** ви витрачаєте час на нього? Я не можу собі це дозволити. Ні на читання, ні тим більш якусь переписку з *****ом.

вшивий, не вструмляй свого хоботка, куди тебе не запрошували.
твій досвід вести бесіду непереконливий : копі-паст та мемасіки...
Коли президентом України став Петро, він згодом створив Мінстець. І на ХФ одразу з'явився юзер "Львівський батяр". Після перемоги Володимира він зник. З усіма постами. Доречі ганьба форуму за це. Дупу він лизав знатно і в одному ж силі як і Вшивий. Мені інколи здається що це взагалі одна й та сама людина. І коли Зе перестане бути президентом, Вшивий зникне. І на превеликий жаль з усіма своїми тупими постами.

Коли президентом України став Петро, він згодом створив Мінстець. І на ХФ одразу з'явився юзер "Львівський батяр". Після перемоги Володимира він зник. З усіма постами. Доречі ганьба форуму за це. Дупу він лизав знатно і в одному ж силі як і Вшивий. Мені інколи здається що це взагалі одна й та сама людина. І коли Зе перестане бути президентом, Вшивий зникне. І на превеликий жаль з усіма своїми тупими постами.
Ні. Він з'явиться в другій іпостасі, але буде таким же мудаком, як хтивий і всі його попередні клони!

не могу не отметить лошадь, он у нас работает, скачет, веселит, фактически универсальный солдат.

а белкина когда появится, финансирование урезали?немецкая калина еще была, вот то был порохобот.... держала вас в узде....

Люди приходять - люди уходять і тільки *****и прощаються і не уходять

Коли президентом України став Петро, він згодом створив Мінстець. І на ХФ одразу з'явився юзер "Львівський батяр".
вообще не помню такого ... не претендую на истину, но ...

Назад
Зверху Знизу