Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

🟡 19:50 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
  • Автор теми Ah
  • Дата створення
  • 🟡 19:50 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Мені так подобається як різко почали діловодів шукати🤣

• 🟡 19:50 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Міноборони сказав(ла):

Міноборони розʼяснює, як в Резерв+ згенерувати електронне направлення на ВЛК​

1738506982239.png
Застосунок Резерв+ дає військовозобов’язаному зручну можливість за власним бажанням подати запит та отримати електронне направлення на проходження ВЛК. Без необхідності відвідувати ТЦК.
Міноборони відповідає на ключові запитання про нову функцію.

Що змінилось для військовозобов’язаного?
Раніше військовозобов’язаний міг отримати направлення на ВЛК тільки в паперовій формі. Для цього він мав відвідати свій ТЦК та СП.
Тепер людина, яка бажає пройти огляд на придатність до військової служби, може отримати направлення на ВЛК онлайн. Для цього достатньо авторизуватись у застосунку Резерв+ та подати запит у кілька кліків.

Тобто направлення в Резерв+ буде одразу до медзакладу?
Саме так. Подавши запит у Резерв+, протягом доби людина отримує сповіщення, в якому містяться всі потрібні деталі: номер та дата реєстрації направлення, адреса закладу охорони здоров’я для проходження ВЛК, керівник якого ТЦК підписав направлення. Цього сповіщення достатньо, щоб спланувати огляд.

Хто може отримати електронне направлення на ВЛК?
Скористатися послугою в Резерв+ зараз можуть військовозобов’язані, які самі хочуть пройти огляд на придатність до військової служби. Тобто ще не отримали повістку на проходження ВЛК.

Отримав повістку на ВЛК. Чи треба прийти до ТЦК?
Наразі — так. Невдовзі також додамо можливість електронного направлення, якщо людина вже отримала паперову повістку на проходження ВЛК.

Чи потрібно після ВЛК йти до ТЦК, щоб оновити військово-обліковий документ?
У цьому немає потреби. Військово-лікарська комісія сама надішле дані до ТЦК. Працівник ТЦК внесе інформацію до реєстру Оберіг — і користувач отримає в Резерв+ оновлений військово-обліковий документ.

Що буде, якщо згенерувати електронне направлення і не прийти на ВЛК?
Якщо військовозобов’язаний сам бажає пройти огляд на придатність і не з’явився, сповіщення в Резерв+ залишається актуальним протягом 30 днів. Після цього запит треба подати повторно — і в застосунок надійде сповіщення з тією ж або оновленою інформацією.

Повістки на проходження ВЛК теж будуть електронними?
Ні, повістки залишаться паперовими. Вони, як і раніше, надходитимуть фізичною поштою. У Резерв+ ТЦК не може ініціювати запити на проходження ВЛК самостійно, як і будь-які інші повістки. Такого поняття, як електронна повістка, не існує в законодавстві. Послуга електронного направлення на ВЛК — добровільна. Ініціювати її може тільки користувач Резерв+.

Тепер всі направлення будуть цифрові?
Ні, паперова альтернатива зберігається. За бажанням — наприклад, якщо немає змоги скористатися смартфоном — військовозобов’язаний може і надалі отримати паперове направлення в ТЦК, як раніше.

Як часто треба проходити ВЛК?
Постанова ВЛК про придатність військовозобов’язаного до військової служби дійсна протягом року з дня закінчення медичного огляду. Тому військовозобов’язаним треба оновлювати медичну інформацію щороку.

Чи треба проходити ВЛК, якщо є бронювання?
Якщо людина має бронювання чи відстрочку, її не повинні направляти на ВЛК.
Виняток становлять люди зі статусом «обмежено придатний» — всі вони мають пройти повторний огляд ВЛК у визначені законодавством строки. Тож людина зі статусом «обмежено придатний» може отримати повістку на проходження ВЛК — і в такому разі мусить з’явитись до ТЦК, навіть якщо має бронювання чи відстрочку.​
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, www.facebook.com/MinistryofDefence.UA

Если просто. ВЛК проходим раз в год и лучше это делать добровольно через Резерв+, ибо многие вещи делаются без личного посещения ТЦК.

Вкладення

• 1738507040547.jpeg
    1738507040547.jpeg
    362.8 КБ · Перегляди: 8
  • 1738507051788.jpeg
    1738507051788.jpeg
    281.1 КБ · Перегляди: 9
  • 1738507062186.jpeg
    1738507062186.jpeg
    255.2 КБ · Перегляди: 8
  • 1738507071108.jpeg
    1738507071108.jpeg
    238.4 КБ · Перегляди: 9
  • 1738507091028.jpeg
    1738507091028.jpeg
    238.4 КБ · Перегляди: 10
  • 1738507102559.jpeg
    1738507102559.jpeg
    243.7 КБ · Перегляди: 10
  • 1738507112481.jpeg
    1738507112481.jpeg
    249.6 КБ · Перегляди: 10
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, www.facebook.com/MinistryofDefence.UA

Если просто. ВЛК проходим раз в год и лучше это делать добровольно через Резерв+, ибо многие вещи делаются без личного посещения ТЦК.
Но приложение сырое .есть проблемы

https://www.facebook.com/share/p/1EcDQLE7z8/

Вот тут что бы не искать .сообщений меньше .видео можно не смотреть.смотрите комментарии

https://www.facebook.com/share/v/19Mw4QCsEh/

Мені так подобається як різко почали діловодів шукати🤣
Не дуже зручно публікувати скріншоти, тому просто процитую свою переписку з хз ким десь в коментарях у Бутусова:

Він:
Діловода, або статиста знайти не можна, який би писав БРки без помилок розібравшись у нормативці рівня 8 го класу. При цьому ЗП , разом з винагородою 50 + тис грн. На руки+ одяг+харчі+житло.

Я: я можу бути таким діловодом! Щойно отримав ІІІ групу на один рік, і планую зписатися, але готовий розглянути варіанти, бо на поточній посаді перебувати здоров'я не вистачає.

Він:
друже, бажання мало , в моєму організмі також вистачає обмежених. Потрібен досвід, або юриста чи адвоката, або держ.управління. Зараз бувший технічний директор київської компанії стирається, але досвід накопичує з помилок (нажаль)

Я:
ваші вимоги до ОС, який буде "писати БРки без помилок розібравшись у нормативці рівня 8 го класу", виглядають аж занадто завищеними

Ржачні смайліки під моїм коментарем, опонент більше нічого не відповів. Занавєс!

Останнє редагування:
а у меня нету в резерве запрос на ВЛК. Я так понял она должна быть где подача на отсрочку подается? . Больше не каких обновлений нету в епс сторе. Как у вас? надеюсь на айфон упыри не сделали этого :D
У меня на яблоке есть, сегодня обновилось час назад.

Вкладення

• IMG_6270.jpeg
    IMG_6270.jpeg
    164.7 КБ · Перегляди: 7
Не дуже зручно публікувати скріншоти, тому просто процитую свою переписку з хз ким десь в коментарях у Бутусова:

Він:
Діловода, або статиста знайти не можна, який би писав БРки без помилок розібравшись у нормативці рівня 8 го класу. При цьому ЗП , разом з винагородою 50 + тис грн. На руки+ одяг+харчі+житло.

Я: я можу бути таким діловодом! Щойно отримав ІІІ групу на один рік, і планую зписатися, але готовий розглянути варіанти, бо на поточній посаді перебувати здоров'я не вистачає.

Він:
друже, бажання мало , в моєму організмі також вистачає обмежених. Потрібен досвід, або юриста чи адвоката, або держ.управління. Зараз бувший технічний директор київської компанії стирається, але досвід накопичує з помилок (нажаль)

Я:
ваші вимоги до ОС, який буде "писати БРки без помилок розібравшись у нормативці рівня 8 го класу", виглядають аж занадто завищеними

Ржачні смайліки під моїм коментарем, опонент більше нічого не відповів. Занавєс!
Мене колись вчили зшивати спеціальним вузлом. Нахєра спеціальним, коли він потім бумажкой заклеюється, я й досі не знаю. Але треба.🤣

а у меня нету в резерве запрос на ВЛК. Я так понял она должна быть где подача на отсрочку подается? . Больше не каких обновлений нету в епс сторе. Как у вас? надеюсь на айфон упыри не сделали этого :D
Ты записался в тцк после восьмого на отсрочку ?

Ему не нужен ответ, ему не нужны "решения"

Это тролль.

Просто тролль-провокатор.
Я думаю нет.у него инвалидность по зрению.но я думаю ещё как минимум и по другой части тоже будет ))))

Но приложение сырое .есть проблемы
Ну кому не нравится приложение, то тот может порешать всё традиционно через ТЦК. =)

Потрібен досвід, або юриста чи адвоката, або держ.управління.
Або самоучка )

а у меня нету в резерве запрос на ВЛК.
А смысл? Ты имеешь бумажное направление от ТЦК та СП. Явно ищешь приключений на свою пятую точку. Возможно, даже будет полезно =)

Ну кому не нравится приложение, то тот может порешать всё традиционно через ТЦК. =)

Да я не про это.я скинул ссылки с оф фейсбука Черногоренко. И там люди жалуются ,что это не работает...

Типа пишет у вас есть повестка или направление на влк.хотя ничего не получали.одному дали направление без даты и времени. Можешь почитать комментарии...

Штука удобная...если бы работала...они отсрочки онлайн с лета готовили и то криво работает.а тут за 3 неделе склепали ...

@АФОНЯ!, я комментарии читал. Обратная связь через facebook отвратительная. Тут бы обращаться непосредственно в поддержку или жаловаться на горячую линию Минобороны. Но пока имеем такое приложение. Есть вероятность, что выдачу на электронное направление заворачивают из-за наличия текущей отсрочки (если ты не имеешь статус "ограниченно-годный").

Назад
Зверху Знизу