Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Раздули штаты.Некоторые большие деньги платили,чтобы туда попасть.пиздец я сегодня злой
![]()
Підеш штурмувати посадки?пиздец я сегодня злой
шукав сьогодні на вулиці ТКЦ доєбатися, так нікого і не знайшовПідеш штурмувати посадки?
Из окна искал?шукав сьогодні на вулиці ТКЦ доєбатися, так нікого і не знайшов![]()
половину Алексеевки пробежалИз окна искал?
Надо было выйти на улицу![]()
Приезжай ко мне на Пролёт, тут искать не надо, сами найдутполовину Алексеевки пробежал![]()
Значить були в іншій половині...ЇЇ ділиш навпіл- перевіряєш,ну й так далі...Метод бісекції..половину Алексеевки пробежал![]()
Зникли вони десьшукав сьогодні на вулиці ТКЦ доєбатися, так нікого і не знайшов![]()
Без коментарів...пристойних немає...
Ну-ну, хоробрий став...Як "Дніпро широкополий ..." потер..У тебя уже встал на ТЦКшника? Сколько см.?
Так это выбор языка )))ты выбрал русский язык.если бы т выбрал украинский, то все было по другому.как вам Алексеевка чудит
"русский, сука, центр первинної допомоги"
![]()
По відношеню до такого - так. Якщо адмін не отреагує - перешлю скрін військовим...Стук-стук, я твой друг?
в том и прикол шо нема выбора языка как таковогоТак это выбор языка )))ты выбрал русский язык.если бы т выбрал украинский