Резерв+

• Автор теми Ah
  • Дата створення
А отсрочка в результате есть на руках в бумажном виде? Или Только а Резерв+.
Та ні, плюнув на неї. Спочатку треба оновити дані в ТЦК, це зробив тільки що. А потім по новому здавати заяву та підтверджуючи документи , ще і завіряти нотаріально.
За цей час з 16.06 три рази зупиняли. Два питання є вод і скільки років (56 мені) більше питань не було. Навіть пенсійного не виймав))) мабуть погано виглядаю)))

Та ні, плюнув на неї. Спочатку треба оновити дані в ТЦК, це зробив тільки що. А потім по новому здавати заяву та підтверджуючи документи , ще і завіряти нотаріально.
За цей час з 16.06 три рази зупиняли. Два питання є вод і скільки років (56 мені) більше питань не було. Навіть пенсійного не виймав))) мабуть погано виглядаю)))
Ясно)

Викатили запис в ТЦК на місяць вперед.
Було добре якщо б ця черга працювала. Через повітряні тривого вони не приймають + у кожного ТЦК та СП своя пропускна здатність. А для прифронтових населених пунктів, де працює ТЦК, то можна й своєї черги не дочекатися )

Було добре якщо б ця черга працювала. Через повітряні тривого вони не приймають + у кожного ТЦК та СП своя пропускна здатність. А для прифронтових населених пунктів, де працює ТЦК, то можна й своєї черги не дочекатися )
тому хтось по 10 раз на місяць записався, а хтось чекати місяць буде

Ну не знаю, я практически месяц, как на работу сука , туда проходил, но в тревогу принимали. Медленно, как в принципе и не в тревогу, но принимали.
Правда ,потом ещё месяц ходил чтобы доки забрать, ну то такое :)

Прошел месяц, сходил в Салтовский ТЦК, документ не готовы - сказали позвонят.
Прошло еще 10 дней, пропустил звонок с номера +38073 ХХХ5329. Теперь вот думаю, может это звали военник забирать?
Но ехать и проверять - терять полдня :(
Кому недавно звонили из Салтовского ТЦК, с какого номер были звонки?
Интересует оператор и последние 4 цифр номера...

Прошло еще 10 дней, пропустил звонок с номера +38073 ХХХ5329. Теперь вот думаю, может это звали военник забирать?
В гугле посмотрите, может, уже засветился номер раньше на сайта по типу "ктозвонил".

знакомые ночью записывались: до сентября хрен попадешь (если развешо на 16:00-17:30 :D)

066- - 94-25 був у мене

знакомые ночью записывались: до сентября хрен попадешь (если развешо на 16:00-17:30 :D)
Зацікавило, зайшов подивитись - на завтра, дійсно, тільки 15 та 16. Але, починаючи з післязавтра і до кінця списку дат, починаючи з ранку все вільно....Можливо, це пов'язано з тим, що офіцерський облік...:незнаю:

Зацікавило, зайшов подивитись - на завтра, дійсно, тільки 15 та 16. Але, починаючи з післязавтра і до кінця списку дат, починаючи з ранку все вільно....Можливо, це пов'язано з тим, що офіцерський облік...:незнаю:
хз, тут получилось шо время после 11:00 не рассматривалось в принципе, поэтому выбиралась дата подальше

Салтовский. Начало мая - анкета на обновление с копиями доков, начало августа - забрал военник. Без звонка, без электрозаписи. Пришёл, увидел фамилию в списке на подоконнике и получил. Можно не торопиться, у знакомых по срокам также.

Салтовский. Начало мая - анкета на обновление с копиями доков, начало августа - забрал военник. Без звонка, без электрозаписи. Пришёл, увидел фамилию в списке на подоконнике и получил. Можно не торопиться, у знакомых по срокам также.
Інформація не актуальна. Списків на підвіконні вже немає.
Вище писали.

Здравствуйте.
Кто что знает на эту тему:

В додатке Резерв+ есть запись: Бронювання до... ну, еще долго.
Спрашивается, а в отпуск (ну. там все документы с собой взять с предприятия) за рубеж, с такой записью не выпускают, случайно?
Понимаю, что вряд ли. но....
Может, кто сталкивался..., что скажет...?:)

Здравствуйте.
Кто что знает на эту тему:

В додатке Резерв+ есть запись: Бронювання до... ну, еще долго.
Спрашивается, а в отпуск (ну. там все документы с собой взять с предприятия) за рубеж, с такой записью не выпускают, случайно?
Понимаю, что вряд ли. но....
Может, кто сталкивался..., что скажет...?:)
Зроби запит ДПСУ напряму, відповідають швидко
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі

Назад
Зверху Знизу