Статус: Офлайн
Повідом.: 24926
Повідом.: 24926
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Може за графою 5?
Як Мiшку Шифмана?
Маю! Довiдка о оновленнi е !Ти що не маєш військового документа?
Був, вигнали корректно нахуй..... Мабуть старий в 58 рокiв та з iнвалiднiстю 3 гр довiчноi - вже непридатний....Чи жодного разу з 2014 в ТЦК не був?
25 грн 68 шагів.Нi, бля, "страны НАТО сказали так сказать"!Ще й грошей 25грн 68 копiйок на бухло пiдкинули!
![]()
Перевернись с головы на ноги. Было АНепригодныеБскорейнепригодные Вскорей пригодныеГПригодные.Там є 3 графи за придатністю:
Більше на фсбшне лайно схоже.Нi, бля, "страны НАТО сказали так сказать"!Ще й грошей 25грн 68 копiйок на бухло пiдкинули!
![]()
Придатний 2 група, якщо тобі так краще звучить)З 04.05.24. немає "обмежено придатних"
Ещё раз. В заключении ВЛК от 01.03.23 я придатний. В бумаге из ЦНАПа, в конце июня 24, я обмеженно придатний.Так.? І як це протиречить тому що я сказав? З 04.05.24. "обмежена придатність" не встановлюється
цнап не может определять твою придатность, они только распечатали что есть в базах, базы еще не меняли инфу, у меня вон влк по базе еще не прошло с мая.Ещё раз. В заключении ВЛК от 01.03.23 я придатний. В бумаге из ЦНАПа, в конце июня 24, я обмеженно придатний.
а что за группа 2, это наверное 2 разряд призывников.Придатний 2 група, якщо тобі так краще звучить)
ФСБшне лайно - це ти, якби смажений півень в дупу не клюнув, ти б і досі воєнніка не мав, по кущах ховався та кукурікав.Більше на фсбшне лайно схоже.
Та да, кукарекало оно так, что можно было подумать, что оно живет под ТЦК и каждое утро просится в ЗСУ, а оказалосьФСБшне лайно - це ти, якби смажений півень в дупу не клюнув, ти б і досі воєнніка не мав, по кущах ховався та кукурікав.
Из серии держите меня семероОтримав у п'ятницю військовий квиток - вперше в житті))). Порахував для приколу: на військових я витратив загалом десь 2,5 годин (очікування та прийом), на лікарів біля 20 годин.

бєз бумажкі - ти какашкапроїхав у серпні 2500 км по Україні. хоч би де той резерв подивилися...![]()
всім взагалі похуй... на блок постах навіть папери не перевіряють...бєз бумажкі - ти какашка
ну значит у тех план не горел. Недавно на заправке где то в Карпатах водителя рейсового автобуса уличили "в недотримані правил обліку", ЕМНИП 50 пассажиров и ребенок водителя остались на местевсім взагалі похуй... на блок постах навіть папери не перевіряють...
ну значит у тех план не горел. Недавно на заправке где то в Карпатах водителя рейсового автобуса уличили "в недотримані правил обліку", ЕМНИП 50 пассажиров и ребенок водителя остались на месте
PS
Видел чуток на ютубе что "крупным провайдерам" обещано остальных чето тип в ролике/интервью думал шо перепродадут крупным т.е. отожмутНедавно Федоров пообещал бронь интернет провайдерам и мобильным операторам, но там еще условие соблюсти надо "про критичну важливість"
сильно не вникал т.к. лично не интересно