Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Я обмеженно придатний в сентябре 24 г
То мабуть якесь "магічне" рішення. Я, наприклад, ще у березні 2024го став придатним замість "обмежено" придатного. І, якщо Ви в тому хоч щось тямите - за графою б

Може за графою 5?

Як Мiшку Шифмана?

Ти що не маєш військового документа?
Чи жодного разу з 2014 в ТЦК не був?
Там є 3 графи за придатністю: А-для призовників (по мобілізації не працює), Б - для молодшого складу (для мобілізації годиться - раніше були непридатні), і В - то зовсім хворі (але якщо високе звання, то підійдуть для мобілізації).

Ти що не маєш військового документа?
Маю! Довiдка о оновленнi е !
Чи жодного разу з 2014 в ТЦК не був?
Був, вигнали корректно *****..... Мабуть старий в 58 рокiв та з iнвалiднiстю 3 гр довiчноi - вже непридатний....

Там є 3 графи за придатністю:
Перевернись с головы на ноги. Было АНепригодныеБскорейнепригодные Вскорей пригодныеГПригодные.
В том году В и Г объединили в В. Теперь Б рассортируют на А и В

Так.? І як це протиречить тому що я сказав? З 04.05.24. "обмежена придатність" не встановлюється
Ещё раз. В заключении ВЛК от 01.03.23 я придатний. В бумаге из ЦНАПа, в конце июня 24, я обмеженно придатний.

Ещё раз. В заключении ВЛК от 01.03.23 я придатний. В бумаге из ЦНАПа, в конце июня 24, я обмеженно придатний.
цнап не может определять твою придатность, они только распечатали что есть в базах, базы еще не меняли инфу, у меня вон влк по базе еще не прошло с мая.

ФСБшне лайно - це ти, якби смажений півень в дупу не клюнув, ти б і досі воєнніка не мав, по кущах ховався та кукурікав.
Та да, кукарекало оно так, что можно было подумать, что оно живет под ТЦК и каждое утро просится в ЗСУ, а оказалось

Отримав у п'ятницю військовий квиток - вперше в житті))). Порахував для приколу: на військових я витратив загалом десь 2,5 годин (очікування та прийом), на лікарів біля 20 годин.
Из серии держите меня семеро

проїхав у серпні 2500 км по Україні. хоч би де той резерв подивилися... :незнаю:

Назад
Зверху Знизу