Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ресентиме́нт всемирный..

🔴 18:18 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 18:18 Повітряна тривога в Харків.обл.
Так что я считаю, что школы механически и очень целенаправленно пытаются выводить любые намек на творческую мысль у подрастающих детей.
А я тобі скажу шо тут справа у дебілізмі вчителів.
Звичайна тупість і обмеженість.
Один вчитель математики буде цінувати нестандартні способи розв'язку задачі.
І цінувати високо. Заохочувати учнів знайти свій варіант.
А інший, нестандартний розв'язок оцінить як незнання стандартного і бажання надурити вчителя.
Що учень не готувався, не вивчив, і тепер хоче вчителя надурити, на ходу придумує як би то схитрувати.
І краще би він чесно признався що не знає, ніж шукав свій варіант розв'язку.

Останнє редагування:
16 декабря то дата мумификации потужного гепи

Да, все э то понятно, эта дата, когда формально доктор зафиксировал смерть. Но это единственная офицальная дата.
И если уже руководствоватсья буквой закона - на момент голосвания лудший был жив.

Тут треба диференціювати точні науки і гуманітарні. В одних тобі дадуть відносно вільно дихати і навіть заохочуватимуть до прояву креативності, в інших застосовуіатимуть простий метод - танцюй враже, як пан каже.
Гуманітарні науки філософію поважають, на філософію опираються, від філософії походять.
А філософія то ж не наука зовсім, а натуральна релігія.
Там любов до мудрості не просто так, а тому шо мудрість дає безсмертя.
Хочеш безсмертя, бери вивчай мудрість.
А шо таке мудрість? От шо я тобі скажу, те і є мудрість, ти бери вивчай і виконуй.
Ніякого іншого підходу там ніколи не було.

Да, все э то понятно, эта дата, когда формально доктор зафиксировал смерть. Но это единственная офицальная дата.
И если уже руководствоватсья буквой закона - на момент голосвания лудший был жив.
физиологически может быть и был, но ментально нит. вот не знаю по закону можно баллотироваться если ты в коме????
по сути человек собой не владеет и за свои поступки отвечать не может, равно как и осуществлять никаких действий.

А ось король українського ресентименту
Очень интересное высказывание.
Последняя фраза мне понравилась
Тут нужно различать коллективный ресентимент и индивидуальный.
Если ты разобрплся что перед тобой коллективный, равный сумме индивидуальных, а ты этим не страдаешь, беги подальше, ибо благая якобы цель не является истинной.

Независимо от того, названа ли маска фашизмом, демократией или диктатурой пролетариата, нашим великим противником остается аппарат — бюрократия, полиция, армия. Не тот, кто стоит перед нами через границу боевых линий, который является не столько нашим врагом, сколько врагом наших братьев, а тот, который называет себя нашим защитником и делает нас своими рабами. Какими бы ни были обстоятельства, худшим предательством всегда будет подчинение себя этому аппарату и попирание на его службе всех человеческих ценностей в себе и других.

Симона Вейль
Последняя фраза понравилась

І тим не менше, ніхто в Україні стільки не жує тему ресентименту як Дацюк.
Він жує тему заради самопіару.
Він вважає шо знайшов хитровиїбаний спосіб як спаплюжити українську національну ідею.
Або попіаритись на цьому.
От і все.

физиологически может быть и был, но ментально нит. вот не знаю по закону можно баллотироваться если ты в коме????
по сути человек собой не владеет и за свои поступки отвечать не может, равно как и осуществлять никаких действий.
Было бы решение Суда о признании его недееспособным - я бы еще понял..

Гуманітарні науки філософію поважають, на філософію опираються, від філософії походять.
А філософія то ж не наука зовсім, а натуральна релігія.
Там любов до мудрості не просто так, а тому шо мудрість дає безсмертя.
Хочеш безсмертя, бери вивчай мудрість.
А шо таке мудрість? От шо я тобі скажу, те і є мудрість, ти бери вивчай і виконуй.
Ніякого іншого підходу там ніколи не було.
Мудрецы прошлого тебя бы не поддержали. Тогда размышления о мире и его изучение шли рука об руку.
До сих пор на западе понятие - доктор философии. :)

А кто видел, что он в коме? :)

Ответа на вопрос -почему вы выбрали после Гепы его первого ученика, не будет.
Попахивает ресентиментом. :)

А я тобі скажу шо тут справа у дебілізмі вчителів.
Звичайна тупість і обмеженість.
Один вчитель математики буде цінувати нестандартні способи розв'язку задачі.
І цінувати високо. Заохочувати учнів знайти свій варіант.
А інший, нестандартний розв'язок оцінить як незнання стандартного і бажання надурити вчителя.
Що учень не готувався, не вивчив, і тепер хоче вчителя надурити, на ходу придумує як би то схитрувати.
І краще би він чесно признався що не знає, ніж шукав свій варіант розв'язку.
Це ти про свою звичайну тупість і обмеженість...Мабуть дурив вчителів. ))) Ти хоч один-два рази пропонував своєму вчителю нестандартний спосіб розв'язку задач з фізики чи математики?? :D:браво::ги::узі: от нахіба все це придумав, чому саме таку хх?? :as is::as is:

Ответа на вопрос -почему вы выбрали после Гепы его первого ученика, не будет.
Попахивает ресентиментом. :)
Потому что выбирать то не было из кого.
И меня это особенно растроило. Не то, что победил топчи а то, что за непонятно откуда вылешего допу, которого отроквенно пидорнули из команды лудшего за долбоебизм, набрал туеву хучу голосов.

Назад
Зверху Знизу