Вам да. Нам нет. Камера Милошевича в Гааге всё еще ждет вашего сцаря.*****, хто керував військами, котрі вбивали українських солдат!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вам да. Нам нет. Камера Милошевича в Гааге всё еще ждет вашего сцаря.*****, хто керував військами, котрі вбивали українських солдат!
Да, есть у главнокомандующего такой тяжкий крест. Руководить людьми сознательно защищающих своих матерей ценой своей жизни.Важливо, хто керував українськими солдатами і посилав їх на завідому смерть!
Ну и чьто? Эдичка сосавший **** у ****а, тоже в Харькове учился. Но эти факты не сделали вас с Эдичкой украинцами.я чесно вказав, що навчався в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
що навчався в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.
як ви після цього можете ще щось ****іти на тему української географії?..
Первоочередная цель для украинцев сегодня, это выявить всех ******ов в своих рядах, и убедить их свались в Хабаровские края досасывать дагестанские члены. Вот как тебя убедили.я тебе запитував про першочергову мету
Ти сліпий чи їбанутий? От візьми і просто пересунь власне виділення з другої половини фрази на першу. І ти отримаєш якраз те, про що я тобі кажу:
Можешь сам ткнуться носом об залупу своего ***ла ,фсбэшная шлюшка ты так и не ответила Крым то чей ?О, це окремий привід тицьнути порохоботів носом у калюжу
Можешь сам ткнуться носом об залупу своего ***ла ,фсбэшная шлюшка ты так и не ответила Крым то чей ?
зара петренка до євреєамериканців запишуть
![]()
Вы довольно точно описали себя, избиратель Януковичалюбители русского мира предпочитают увиливать от прямого ответа.
Можна вивчити українську мову, але ***** в собі *****а не так просто)
Нi - до *****iв тiльки
Ваш мальчик?
Что ж вы порохоботы раньше набивали себе карманы
О, кому шо, а тебе карманы)))
Здоров, как дела в Беларуси?![]()
Я мешки набивал, а теперь наволочки набиваю. [emoji1787]О, кому шо, а тебе карманы)))
Здоров, как дела в Беларуси?![]()
Они горюют, что лафа заканчивается. Разочарование в Зеленском.Что ж вы порохоботы раньше набивали себе карманы,а сейчас опять за Украину вспомнили,не до конца набили?
Я мешки набивал, а теперь наволочки набиваю. [emoji1787]