Не бреши. Такого нет и близко. Прописано только в стремление в НАТО. Если вы не в курсе, Украина заявку в НАТО еще в 50-е подала.в конституції держави прописана ЗАЛЕЖНІСТЬ ВІД ЗОВНІШНІХ ОРГАНІЗАЦІЙ
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не бреши. Такого нет и близко. Прописано только в стремление в НАТО. Если вы не в курсе, Украина заявку в НАТО еще в 50-е подала.в конституції держави прописана ЗАЛЕЖНІСТЬ ВІД ЗОВНІШНІХ ОРГАНІЗАЦІЙ
Не бреши. Это *****ская методичка что стран с территориальными претензиями в НАТО не берут. Вы всё ее цитируете, а ни разу на конкретный пункт Устава НАТО не сослались.вступ держави в НАТО неможливий.
Минские договоренности подписаны с украинской стороны пенсионером Кучмой. Ни одно официальное лицо Украины их не подписывало. А с российской стороны подписал посол РФ Зурабов.згідно з мінськими домовленостями
Як патріотично!
Тоді цікаво, якщо ти залишишся, а тут не буде ХНР, ти все рівно казатимеш, що бачиш ХНР на власні очі?
Не бреши. банду наемников ЛДНР разбили еще в Иловайске. А потом зашли регулярные российские войска.Ото якраз та, з якою вже шостий рік не може справитися ЗСУ.
На обратной стороне Будапештского меморандума, тупой *****.В яких кодексах прописане покарання за невиконання Мінських угод?
***ааааааааааааааааа, так а графік де??????!!!!!!!!!!!! Дайте мені цей графік, я хочу чітко бачити терміни: де долар по 70, де долар по 100, де ХНР і т. д.
я тобі задав чітке конкретне запитання. Відповідай.
я щодня на ФОП дивлюся, ніхуя цікавого не бачу, давай же розкажи мені, що там відбувається
З табачками відбувається те, що відбувається вже багато років, а ти - Спляча Царівна, шолє? Тільки-тільки проснулася? Ну да, раніше планомірне підвищення акцизів усе рівно якось дозволяло офіційним виробникам конкурувати з контрабандистами, але рано чи пізно "боротьба за здоровий спосіб життя" мусила повторити радянський досвід впровадження "сухого закону". Зеленський тут ні до чого, він просто проходив повз і опинився в непотрібний час у непотрібному місці.
П.Серж, тебя уже в єтой теме посылали ***** за тупое *****больство, или я буду первая?Бугага, ти себе у дзеркало бачиш хоч іноді, *****ко? На твоєму місці про національне питання краще мовчати.
З відповіддю по суті також усе ясно Наступного разу можеш зворотний бік Місяця згадати.
Ну чого ж, я пишу достатньо чітко й конкретно. З іменами-паролями-явками. От якщо Роман Труба - поц, то я одразу висловлюю таку думку, що на посаду керівника ДБР його міг призначити лише аналогічний поц, і висловлюю припущення, що це був сам Зеленський (ну на крайняк - хтось із його колег по розвалу України). Хіба я щось не так кажу?![]()
В тебе не вистачає фантазії хоча б зливатися красиво?Ляж поспи і вранці зливайся на свіжу голову
![]()
А раптом мені про тебе приємніше писати, ніж про них?![]()
Ой як у тебе з зором і з короткочасною пам'яттю погано...Явна перевтома. Лягай спи, завтра знову віддуватися за 5 років петіних пройобів, а це справа нелегка
![]()
Грузія капітулювала?
![]()
Цікаво, коли твій *****енко запрошував грузинського екс-президента у свою команду, ти теж кричав, що Саакашвілі здав Грузію за тиждень?
.
Тема про розчарування в Зе, і тому я тут змушений регулярно писати про По - щоб пояснити, чому порівняно з По я вважаю Зе кращим варіантом і суттєвого розчарування не відчуваю.
так то был комплимент, оказывается))Якщо Трямка - не твій клон (а схоже що ні), то я про тебе нічого поганого не написав ще жодного разу. Навпаки, періодично я уточнюю, що ти виділяєшся у кращий бік на фоні порохоботів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
помнится сколько негатива кастрюлеголовые выливали в сторону этого дядечки.
А оно вона чё - герой)
***ааааааааааааааааа, так а графік де??????!!!!!!!!!!!! Дайте мені цей графік, я хочу чітко бачити терміни: де долар по 70, де долар по 100, де ХНР і т. д.
Це тільки в жопомордого Пєті поняття "прагнення" не має під собою жодних матеріальних проявів. ****обол - він по життю ****обол.
Учим матчасть. Варраву помиловали. А разбойника который висел с Иисусом рядом на кресте, и который первым попал в рай, звали не Варрава.
Один из повешенных на столбе преступников тоже стал оскорблять его: «Разве ты не Христос? Спаси себя и нас». Но другой стал упрекать его, говоря: «Неужели ты совсем не боишься Бога? Ведь ты осуждён на то же самое! Мы осуждены справедливо и получаем то, что заслуживаем за свои дела, а этот человек не сделал ничего дурного». Затем он сказал: «Иисус, вспомни обо мне, когда придёшь в своё царство». Он ответил ему: «Истинно говорю тебе сегодня: ты будешь со мной в Раю»
(Луки 23:39-43)