Статус: Офлайн
Повідом.: 18171
Повідом.: 18171
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не врал. Зеленский встречался в этом месяце с представителем НАТО
А куда кму было деваться если они приехали к нему ... а вот слушая других из его офиса то кажется что курс переменился
... і от тоді ти зрозумів, що ти - *****а, що ти живеш у якомусь своєму вигаданому світі й ніхуя в реальності не розумієш, і що оточуючі *** на тебе ложили, бо ти - *****а. Але помимого всього цього ти ще й сцикло, тому ти так і не наважився все це сказати собі самому вголос.
Ти настільки нікчемне сцикло, що навіть боїшся сказати: "Я голосував за Порошенка". І ти ще хочеш, щоб тебе хтось поважав??
Роззуй очі. За той період, коли Зеленський працює на посаді Президента, його рейтинг опустився менше, ніж рейтинг Порошенка. Тобто якщо комусь і ***ово, то це насамперед тим, хто голосували за жопомордого. І таки да, в подальшому цим лохам стане ще гірше, бо жопомордий на ситуацію в країні впливає тупо ніяк
![]()
Шо там за шмарклю?
25% ?![]()
Anděl;66868124 сказав(ла):Приоритеты Украины не могут измениться (с)
В. Портников
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
я что то по воспитанию своему не склонен верить педерастам, да еще и активным
Anděl;66868199 сказав(ла):Это известный ****итик в соевых кругах.
******** он и в африке ********, и в соевых кругах он так же ********![]()
Я тоже рисовать умею, но пускай мне платят, и уже достаточно.за полгода у Порошенко упал почти на 20% а у Зеленского - 7% ....
А хто такий Порошенко? Зеленский обраний президент, стосовно того що він робить то історія покаже.І зараз ця вся історія продовжується: від Порошенка й від Зеленського чекають хоча б якихось дій, але Зеленський щось робить (добре, херово - потім буде видно, головне - щось робить), а Порошенко все так же не робить ніхуя.
шо зробили вас, а не ви?
наприклад?
Що для пересічнихзмінилосьзробилось з часів ПетраЛексійовича?
наприклад?
Що для пересічнихзмінилосьзробилось з часів ПетраЛексійовича?
голосовали за то, чтобы ничего не менялось??
Ватные ушанки вообще недостойны ответов.
насслівают
****уй вішайся, довбойоб, хулі ти досі живий? Через годину ти заздритимеш мертвим, тому поспішай!