Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Разочарование в Зеленском.

• Автор теми Автор теми Tabula_rasa
  • Дата створення Дата створення

Если бы сейчас состоялись выборы я проголосовал

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    495
Время януковичей и порошенок прошло. Прошло навсегда. Вернитесь в современность

тобі слід вчити українську чи/та користування з інет-перекладача. Дружня порада: пропусти мій допис через Google translator (я навмисне - спец. для тебе писав простою мовою) та відповіси на моє просте запитання ;-)

тобі слід вчити українську чи/та користування з інет-перекладача. Дружня порада: пропусти мій допис
Дописувач, я ни одного документа с 1994 года не написал по-русски.
А написал их несколько тысяч. У меня отдельный специальный шкаф только для документов

Не то что бы разочаровался просто пришло понимание что он не выгребет все , а потом сядет еще какое нить чмо и все переиграет на старый лад

Дописувач, я ни одного документа с 1994 года не написал по-русски.
А написал их несколько тысяч. У меня отдельный специальный шкаф только для документов

виходячи з того, що усі твої дописи, що я їх читав, написані російською, простої української ти не розумієш, бо

на простесеньке запитання відповісти не є в стані,

я можу заявити оту, що я з 1994 р. усі документи писав клінгонською, та що написал их несколько тысяч. У меня отдельный специальный шкаф только для документов :клас:

виходячи з того, що усі твої дописи, що я їх читав, написані російською, простої української ти не розумієш, бо

на простесеньке запитання відповісти не є в стані,

я можу заявити оту, що я з 1994 р. усі документи писав клінгонською, та що написал их несколько тысяч. У меня отдельный специальный шкаф только для документов :клас:

Думай дальше.

Пока, для примера, расскажу - я участвовал в составлении ПЕРВОГО в истории столичного ГУМВД приказа по личному составу на украинском языке.
Потом, с введением гривны, мы ещё коллегиально решали, как образцово формулировать слово "гривна" в падежах для приказных оборотов "... з посадовим окладом ... гривень...".
Выиграл спор я с предложением писать так, как указано на банкноте - в доказательство показал всем новенькую 5-гривневую, которая была в руках. С тех пор так и пишется.

Причём, столичный Главк перешёл на мову, помнится, практически одновременно с аппаратом МВД и существенно раньше управлений в областях

Думай дальше.

Пока, для примера, расскажу - я участвовал в составлении ПЕРВОГО в истории столичного ГУМВД приказа по личному составу на украинском языке.
....
:браво::клас::yahoo:

а ось я науково довів, що 141 відмінок клінгонської мови можна скоротити до 120!
тобто, саме отому ти написав вже 0,5 m² текстів російською казна про що, але отак й не в стані відповісти на простесеньке запитання:

яке відношення БлаЗEнь має ось до цього ствердження ? /твоєю рідною мовою!!!): Госдолг снизился до 50% от ВВП впервые с 2013 года -

Джерела до речі ти теж ще не навів! Знову брешеш?

b0be95d60ec1c7724f16cd0347db17e2_w200.webp

переобуваешься на лету?:браво:

Минимальная зарплата в Украине впервые превысила минималку в россии

Назад
Зверху Знизу