Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пивнушка ( обсуждаем, наливаем и бухаем)

• Автор теми Автор теми Petroshok
  • Дата створення Дата створення

Пить в одиночестве алкоголизм?

• Да!

Голосів: 197 21.4%
  • нет!

Голосів: 390 42.3%
  • пить - здоровью вредить вообще!

Голосів: 118 12.8%
  • Бухать надо постоянно хоть сам, хоть с тараканами !

Голосів: 142 15.4%
  • еще какая нить хрень

Голосів: 74 8.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    921
Фельдшльосхен Пілз Резерва у Рості зі знижкою буває... дуже сподобалося. так же Фельдшльосхен Урбок та Шварц - супер.
А, дрезденське. Куштував шварц там, у Дрездені. Як на мене - простувате. Але, на даний час, на фоні того що у нас на прилавках - то можна пити

та а шо там вишуканого може бути? шварцбір, то звичайний германлагер із додаванням карамельного солоду :незнаю:
Звісно, про вишуканість мова не йде. Зовсім. Трохи некоректно написав, під простуватістю я мав на увазі водянистість

Ну якшо воно стоє 50 афротугриків за бутильок, то все одно ніяких акцій не напасешься🤷‍♀️
Значить, розставляти пріоритеті і відмовлятись від непотрібного на користь потрібного ))

Я віддаю перевагу чеським лагерам, вони, як на мене, не такі водянисті
то за хмеля таке відчуття, якого чехи бУхають більше за німців... по цифрах щільності можете досвідчитися, що вони однакові...

Останнє редагування:
Та на тім, що "нєкоторі" бажаючі завжди знайдуться:D
Всьо дєло в цені на... 😳 за 50ат я до німців можу скатать і взад... і двіженіє і емоції і даже приключенія в каком-то смислє... а бутильок шо? Випив і викинув...5 минут удовольствія 🤷‍♀️

Всьо дєло в цені на... 😳 за 50ат я до німців можу скатать і взад... і двіженіє і емоції і даже приключенія в каком-то смислє... а бутильок шо? Випив і викинув...5 минут удовольствія 🤷‍♀️
Так "випив" - це також ы двіженіє, і емоції, і приключенія :D

В наш вєк фотофіксацій тре бути дуже обережно з тими приключеніями😳
Так в потягах та літаках також буває різне. Я, наприклад, був свідком, як на 3 години затримали виліт, і переважна більшість почала відкривати пакунки з дютіка ще у залі очікування. Звісно, що на борту продовжили. Як підсумок - томатним соком залили дядька, який, мабуть, єдиний з усіх пасажирів був тверезим :D

Так в потягах та літаках також буває різне. Я, наприклад, був свідком, як на 3 години затримали виліт, і переважна більшість почала відкривати пакунки з дютіка ще у залі очікування. Звісно, що на борту продовжили. Як підсумок - томатним соком залили дядька, який, мабуть, єдиний з усіх пасажирів був тверезим :D
Не пугайте мене так, мессір.. я самольотів боюсь страшне...а тут ще й нетрезві пасажири помідорним соком заливать можуть, оказується... піду побризкаю чумадан пропиткой от влаги на всякий😳

Перлинка вітчизняного пивоварения.
Дуже сподобалось та нагадало старе добре Монастирське Темне у найкращі часи

Вкладення

• IMG_1458.webp
    IMG_1458.webp
    371.7 КБ · Перегляди: 113
Назад
Зверху Знизу