Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пивнушка ( обсуждаем, наливаем и бухаем)

• Автор теми Автор теми Petroshok
  • Дата створення Дата створення

Пить в одиночестве алкоголизм?

• Да!

Голосів: 197 21.4%
  • нет!

Голосів: 390 42.3%
  • пить - здоровью вредить вообще!

Голосів: 118 12.8%
  • Бухать надо постоянно хоть сам, хоть с тараканами !

Голосів: 142 15.4%
  • еще какая нить хрень

Голосів: 74 8.0%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    921
Що дивно, для мене вайсбург мабудь єдине пиво, яке організм не сприймає взагалі, навіть блювати хочеться. При тому, що пити можу навіть відвертий сракомой, типу Арсеналу, коли більше взагалі нема чого. А якщо є вибір між вайсбургом та сідром, чи якоюсь ще бормотухою, то буду пити друге, хоч ніколи в нормальних умовах таке не пью.
Это потому что ты *****)))

Отэто тебя просрало, долго думал, походу.
В профильной теме ****о завалил, решил тут отыграться. Мог бы более подходящий пост найти для цитирования, а так вообще какая-то ***ня вышла.
нет, ты просто *****. Не ищи в этом какого то глубокого смысла.

Не жалуюсь. Готовлю погреб перед 23-24. Мало ли чего.
ядерную войн пересидеть? )))
Ну допустим, пересидел. Дальше шо?
Там уж повестки спрашивать не будут, то уже такоеэ.....
Смешной ты хлопчина

ядерную войн пересидеть? )))
Ну допустим, пересидел. Дальше шо?
Там уж повестки спрашивать не будут, то уже такоеэ.....
Смешной ты хлопчина
Смешной не смешной, а в ночь на 16-е реальный ****орез был, с 24-го в Харькове такого не слышал.
Четыре прилета Х-22 поблизости, а потом первый раз увидел, как над головой С-300 догнало калибр.
Шо-то в районе 24-го хочется как-то заглубиться.

Смешной не смешной, а в ночь на 16-е реальный ****орез был, с 24-го в Харькове такого не слышал.
Четыре прилета Х-22 поблизости, а потом первый раз увидел, как над головой С-300 догнало калибр.
Щито? ****орез... Ой, родной, прекоащай. 16 го.... ой, я ору...

Алкоголь вживають тільки нравствені дегани , яким потрібне задоволення самого низького порядку . Якщо перед такою свинею поставити стаут з альтбіру і вправи каліграфії, то воно за дві хвилини вже буде щось хрюкати про Зеленського і бізнес на літієвих акумуляторах . Величезна гармата , заряджена етанолом , вже давно бомбить центри прийняття рішень . І тепер рівень вашої компетенції це подзвонити бувшій жінці і орати в трубку : ти чо , ****а , ти чо ?? Ти знаєш з ким розмовляєш???

Алкоголь вживають тільки нравствені дегани , яким потрібне задоволення самого низького порядку . Якщо перед такою свинею поставити стаут з альтбіру і вправи каліграфії, то воно за дві хвилини вже буде щось хрюкати про Зеленського і бізнес на літієвих акумуляторах . Величезна гармата , заряджена етанолом , вже давно бомбить центри прийняття рішень . І тепер рівень вашої компетенції це подзвонити бувшій жінці і орати в трубку : ти чо , ****а , ти чо ?? Ти знаєш з ким розмовляєш???
Инвалидi негодуютъ :D

Да, ну ***! Не пей так много больше!

Бухал вчера с двумя кентами одного знаю 30 лет, второго 3 года, позвали меня на шашлыки спонтанно, ну я с женой пришел, посидели норм, на завтра договорились на склад(не важно чего) идти. Сегодня с утра звоню первому говорю ну шо там идем, он идем в обед типа позвоню как выдвигаться буду, второму звон говорю ну шо там идем, он да будут на точке отзвонюсь, ну ок, до точки (не склад) мне на машине 2 мин( со двора выезжать долго), пешком 6 мин. Эти созвонились между собой и выдвинулись на склад, без меня. ну не *****ы. вот как теперь в ними.

• Це смішно!
Реакції: Ah
Бухал вчера с двумя кентами одного знаю 30 лет, второго 3 года, позвали меня на шашлыки спонтанно, ну я с женой пришел, посидели норм, на завтра договорились на склад(не важно чего) идти. Сегодня с утра звоню первому говорю ну шо там идем, он идем в обед типа позвоню как выдвигаться буду, второму звон говорю ну шо там идем, он да будут на точке отзвонюсь, ну ок, до точки (не склад) мне на машине 2 мин( со двора выезжать долго), пешком 6 мин. Эти созвонились между собой и выдвинулись на склад, без меня. ну не *****ы. вот как теперь в ними.
дай другий шанс тому з ким знайомий 3 роки. Бо другого вже не змінити

Тебя что молния ударила прямо в голову?

А тут только про бухло беседы?

Назад
Зверху Знизу