Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пишуть, що у СРСР з 1982 по 1989 роки брали до армії студентів

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
А ты чего не программиста пошел? Был бы докторишкой, ставил бы спокойно клизмы и не переживал
За шо не переживал?
Ну и на докторишку учиться надо, или по крайней мере 6 лет куда-то свой зад таскать и взятки носить. Ну или мажором быть, а я не был.

За шо не переживал?
Ну и на докторишку учиться надо, или по крайней мере 6 лет куда-то свой зад таскать и взятки носить. Ну или мажором быть, а я не был.
Ты говорил отец в меде учился, у нас обычно династии врачей. Не перживал бы за то что в армию заберут

То что ты не помнишь,не значит,что не забирали.Я поступал в 85.Два мес проучился и забрали.Короче,у нас забрали всех пацанов из группы.Наверное,специально так скомплектовали группу.А девок пораспихивали в другие группы.Самое интересное,что в 84 была военная кафедра,в 85 отменили,и в 86 обратно была.Не повезло:ги:Со многими одногруппниками попали служить в одно место
Щось це дивно взагалі. Який інститут?
О, згадав, що тоді вже люди поволі готувались до капіталістичних перетворень,
завзято фарцували. Десь писав, що мені студент ХПІ, з яким я у школі сидів за однією партою,
продав джинси "Super penis" за 550 карбованців. Тому що у них на факультеті були афроєвропейці, які курсували у закордон і завозили крам.
А на нашому факультеті афроєвропейців з-за ракетної групи АУД (автоматичне управління двіженієм) не було, таким чином забезпечувалась деяка секретність.
А потім китайців почали вчити ракетам, а можливо і північнокорейців.
До речі, цікава окрема тема - а не навчили у Харкові Ким Чен Іна пускати ракети?
Тож у вісімдесятих молодь не була аж такою войовничою, щоб йти до армійських лав,
більш була налаштована вивчати на практиці капіталістичну комерцію, хоча ще без експлуатації людини людиною.

Я в ХИРЭ поступил в 1984-м, в 1985-м после летней сессии полгруппы пацанов забрали в армию, и это несмотря на кафедру, остались только белобилетчики и отслужившие уже, из потока в 5 групп по 30 чел 1 сентября 1985 осталось 3 группы по ~25 чел

В хпи с 89 снова ввели военку, и никого никуда не забирали..:незнаю:
С 80 До 89 забирали только с тех вузов которые не имели военки, и то после окончания..

В 85-ом в большинстве вузов убрали военную кафедру. В тех, где кафедра осталась - конкурс на место стал офигенный. Где кафедр не было - забирали

А зараз у вишах від армії ховаються дядьки по 45 років… принаймні, чув таке, не знаю, як воно насправді.

Здавалося б, у 80-х уже було побудовано розвинений соціалізм, для чого було набирати велику армію? Щоби воювати з дофеодальними формаціями? Найпередовіший соціальний устрій (окрім хіба що чистого комунізму) проти найвідсталішого устрою.

Чи є у Харкові крамниця театрального знаряддя? Хочу купити собі форму командира Міжгалактичного патруля.

Я в ХИРЭ поступил в 1984-м, в 1985-м после летней сессии полгруппы пацанов забрали в армию, и это несмотря на кафедру, остались только белобилетчики и отслужившие уже, из потока в 5 групп по 30 чел 1 сентября 1985 осталось 3 группы по ~25 чел
Меня загребли в 86м оттуда после 2-го курса (ПМ-84) . В 87м бронь вернули обратно .

В 87 році весною після сесії забрали всіх , кому виповнилося 18 років

В 87 році весною після сесії забрали всіх , кому виповнилося 18 років
Тобто з пів-курсу?
Та ні, весною це вже мабуть після цілого курсу.
Який у цьому був сенс?
Якщо б їх відправили до Афгану, то ще як-то.

Назад
Зверху Знизу