А вообще вопросы веселят и наводят грусть:
как вы собираетесь бороться с неизвестными медицыне болезнями.
У меня все время чешется правая ладонь. Это редчайшее заболевание лечится только поглаживанием собственной банковской упаковки 100 долларовых копюр. Помогите, пожалуйста, с лекарством.
Александр.
P.s. я обещаю, что не расскажу об этом соседу Олегу (у него и его жены чешется спина).
Вітаю! Розумію, що на фоні глобальних проблем у нашій медицині запитання провінціальної медсестри про її жалюгідну зарплатню виглядає ніби недоречним. Але спробуйте самі прожити бодай дві неділі на 500 гривень... заплатити 700 гривень за житло і не померти з голоду, а ще виховати трьох дітей, за яких не соромно в очі вам глянути. Отож, дайте мені можливість поїхати на заробітки будь-куди, в Італію, Іспанію, Португалію, байдуже. Бо я втрачаю надію на краще.
Ваша дружина створила фонд, на гроші якого збирається побудувати лікарню для онкохворих дітей.
Чи усвідомлюєте ви, що таким чином вона дала робочі місця для лікарів, які будуть робити дослідження на українських дітях? А діти як хворіють, так і будуть хворіти. Бо на це є причини з якими не те, щоб не борються, але й примножують!
Стан первинної медичної допомоги загрожує нац.безпеці України.Зарплатня медиків первинної ланки в Польщі та РФ в 5 разів вища ніж в Україні. Медики масово їдуть за кордон, хто їх замінить? Зарплатню підвищувати треба в першу чергу не чиновникам, викладачам та вченим від медицини, а медику первинної ланки (дільничні, сімейні, швидка допомога )
Вы не находите что для любого государства - позор, когда его граждане побираются ради спасения жизни своих детей? Не пора ли Украине ПОЛНОСТЬЮ и В СРОК обеспечивать ВСЕ необходимое для лечения онкобольных детей?
Вы вообще не находите возмутительной ситуацию с элитной "депутатской" медициной в сравнении с тем что каждый день умирает ребенок от того, что необходимые ему лекарства за большие взятки можно получить раз в 3 месяца (к концу квартала)?
Шановний пане Президенте! На зарплату 750-800 грн., яку лікар отримує у держ. установі прожити не можливо, адже студент ВНЗ 3-4 рівня акредитації буде отримувати з вересня 2008 р. 530 грн. стипендії. Скажіть будь ласка, коли Держава повернется лицем до лікарів?
А як ви думаєти, пане Вікторе, що можна купити на одну зарплату лікаря і вчителя? В сумі це буде 1800 гривень у місяць! Тим більше що ціни постійно ростуть, а зарплати наоборот, знижуються. Я знаю що це питання вам задавали уже не раз, але я ніразу від вас не чув відповіді.
Пане Президент! Я лікар !!! А можна я за свою зарплату буду не тільки не працювати, а ще й трохи шкодити?
У нас в стране от рака умирают дети. Скажите, пожалуйста, когда эта тема станет важной для наших политиков? Страна, где голодают старики и умирают дети не имеет будущего.
Господин Президент,
Знаете ли Вы, что ок 20 лет назад ЮНЕСКО дала Кубе денег на реконструкцию старой Гаваны. А Фидель все эти деньги пустил на развитие медицины.
И теперь бедная голодная Куба помогает лечить деток из куда более сытой Украины.
Почему так поступил Фидель?И почему никак так не можете поступить Вы?
Зайдите на сайт: Посилання видалено и Вам станет страшно. А как деткам и их родителям? У нас в стране даже доноров не хватает! Программы нет! Дети обречены-это показатель нашего уровня!
Пане Президент, коли вже введуть обов'язкове медичне і психіатричне обстеження для займаючих посади в уряді? Чи ви вважаєтеб що керівник чи президент безпечніше для людей ніж водій?
Виктор Андреевич, почему вы лечитесь в Швейцарии, Янукович - в Испании, Цушко - в Германии, а нам предлагают, цитирую: "не дивиться на роботу за кордоном крізь рожеві окуляри"?
Когда будет возрождена отрасль карательной психиатрии? По мнению многих украинцев, большинство наших политиков очень нуждаются в помощи.