Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Путін готує напад на південь і схід України у 2022-му розвідка

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Re: Путін готує напад на південь і схід України у 2022-му розвідка

не кто нападать не будет. а если и будут то время и дату знает только ВВ.
даст команду и усе
Судя по орфографии, ты *****.
Ану, напиши: путин ***ло

Омерика тут же впряжется, а там и братья ******ейцы подмогут
Выразят глубокую обеспокоенность. Глубочайшую.

А какой именно запад?
это цивилизация противостоящая сегодня неандертальцам *****ам. Это наши братья. Называть им врагами может только русская свинья. Вы из таких?

А какой именно запад? Обиженные французики, что их поимели и так себе оставили США. На счет штатов не сомневаюсь, что им нравится революция на экспорт. Ткнул пальцем в карту и все, начинаем искать отсутствие демократии. Англичане? Так те *****ы все время хотят чужими руками жар загребать. Испания, португалия и еще куча отщепенцев что-ли, этот Запад?
Среди нас Дартаньян. :D

Но вы нахрена эту пропаганду распространяете? За деньги, или по дурости?
А що не так?Був би зараз Порошенко при владі - такої ситуації апріорі не могло-б бути,а зелений шмарклявий ****окомандувач докомандувався до ось такої ситуації,коли на границі вже стоїть багатотисячна армія,яка піде *******,коли їм дадуть такий наказ.Чи не підуть?Не знаю,як вас,диванних воїнів,а мене,простого сіряка досить-таки напрягає така ситуація.Воно-ж то бач як.*****и впевнені на сто відсотків,що на їхній території не вибухне жоден снаряд,вся розруха буде в Україні,а Європа-Америка то це як *******,сьогодні кажуть одне,завтра друге,а потім,що вони такого не казали.А розрухи-хаоса і достатньо,щоб відкинути ще років на дцять назад.А там дивись,щось і вигорить.Я особисто не вірю,що ця ситуація розсосеться сама по собі.Тут потрібен сильний і впевнений лідер у руля в державі,а не клоун-маріонетка.
Так-що жарим поп-корн і ждемо.

В смысле что? Рассказывать какой страшный и сильный противник могут только агенты врага. Своим это не нужно. Вы агент *****ов или зачем вы рассказываете страшилки про армию *****ов?

А в ютубе смотрю явно не политическую пропаганду.
Дядя Вєлік,це все вже в прошлому,це історія.А нада жить теперішніми проблемами.А путінська армія від вікнами наших домівок - це реальність,і це проблема.А вирішувати її наша клоунська шарага щось не дуже хоче.Все за них то Америка,то Англія,то ще х.з хто.Чи ні,я не прав?

зелений шмарклявий ****окомандувач
Он головнокомандувач только своим кварталом. Обороной страны занимается объединенное командование под руководством наших братьев с НАТО.

Рассказывать какой страшный и сильный противник могут только агенты врага.
А ти хочеш всім розказувати мусі-пусі,*****-бяка вата-кака?А якщо і правда жахнут градами.Не думав,не припускав такого варіанта?Нє?,брєхня-я-я...
Недооцінювати ворога іноді смертельно небезпечно.

И шо? они там больше тысячи лет стоят.
Нє,ну от навіщо придумувати казки.Були,але не було мотиву,зараз є і є мотив.От і вся різниця.

Оценивать врага должны в армии и в кабинетах власти. а они и без ольгинской пропаганды знают возможности сил *****ов стоящих на границе. А стращать обывателей силой *****ов, это *****ская пропаганда. А кто ее распространяет, агент врага.

Якщо росія вторгнеться в Харків, то на першому ж перехресті ім *****.

Зайдут *****и в Украину, получат партизанскую войну по полной программе. Давно пора проредить имперски настроенных индивидов.

кроме припездонии ***ла, на кой *****ам на нас нападать? при любом исходе это будет их крах, зачем?

А какой именно запад? Обиженные французики, что их поимели и так себе оставили США. На счет штатов не сомневаюсь, что им нравится революция на экспорт. Ткнул пальцем в карту и все, начинаем искать отсутствие демократии. Англичане? Так те *****ы все время хотят чужими руками жар загребать. Испания, португалия и еще куча отщепенцев что-ли, этот Запад?

Да весь. Включая тобой перечисленных. А шо?

Зайдут *****и в Украину, получат партизанскую войну по полной программе. Давно пора проредить имперски настроенных индивидов.

Я б, навіть, радив робити цедо того, як війдуть. Тоді, може , звзагалі зассуть заходити.

Якщо росія вторгнеться в Харків, то на першому ж перехресті ім *****.

Нк да, тут війскових частин трохи більщ ніх дохуя. А моторили з палицями як в 14му, кол їм менти зброю зажали - незараховані. Там одної роти висточнилоЄ, щоб випіздувать цей білгородський шлак назад.

А ти хочеш всім розказувати мусі-пусі,*****-бяка вата-кака?А якщо і правда жахнут градами.Не думав,не припускав такого варіанта?Нє?,брєхня-я-я...

А ти з 2010р чекав, щоб нам тут правді матку ********?

P.S. Я знаю тільки одного - на стільки ж припезденого харківського велосипедиста, як цей.

Мабуть прийшла пора надати йому елітної ****и. А-то, я дивлюсь,, те, що його по роліку спалили - ні к яким наслідкам не призвело, і він далі ***ню несе.

Назад
Зверху Знизу