Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Совкам не подобається слово "совок" у застосуванні до них, як гомосексуалістам не подобається слово "підар". Але ж як не називай - сутність від того не зміниться.![]()

Вот как раз дебилы (управляемые - фр.) и кинулись, купившись на лозунги либерастов, рушить всё советское.Прахвесор, краще вивчіть латинські витоки цього слова. Вони по зрівнянню з французьким більш точні.
Вот как раз дебилы (управляемые - фр.) и кинулись, купившись на лозунги либерастов, рушить всё советское.
Тут на одних откатах и поборах любой инвестор будет терять больше,чем у себя дома,хотя с виду всё привлекательно!Вот ще точна ознака совка, казати, ніби рушити усе радянське - то погано. Але ж це добре.Вот как раз дебилы (управляемые - фр.) и кинулись, купившись на лозунги либерастов, рушить всё советское.

І в цьому полягає різниця, яку неможна не помітити. Серед патріотів слово "бандеровец" не вважається образливим. І дійсно, як може бути образливим слово, що утворено від прізвища відомої людини, якої воздають пошану ? І слово "свідомий", як воно може бути образливим, коли воно означає - той, хто усвідомлює життя, історію, світ, яким він є насправді.В Харькове более обидное и ругательное-это "бандеровец" и "свiдомий"![]()

, то ты - совокСпасибо нашим русским братьям от граждан Украины за "правду-матку"!!!
Почитав комментарии "антисовков" и простотрев голоса, я понял, что у них совковости в миллион раз больше, чем у тех, кого они любят называть этим словом.
В общем, реальными совками в привычном понимании этого слова являются только первые три категории в опросе. По остальными пройдемся поподробнее:
п. 4. - Т. е. если человек не является русофобом, то он - "совок", я правильно понимаю? Даже если он в гробу видел СССР?
п. 5, 6, 8. - Т. е. несовок должен свято верить в миролюбивость и бескорыстную доброту Запада, я правильно понимаю?
п. 7. - т. е. несовок должен жить исключительно за счет абсолютно безнадежных долгов?
п. 9. - Вывод из данного пункта - не совок должен мечтать жить в Гондурасе
п. 10. - Под ним вы увидите перечень главных совков форума
Вывод: если ты не, то ты - совок

Но если речь шла о ТС, то параметр совковости у тебя пока один: Приоритет идеологии над здравым смыслом.
В общем, реальными совками в привычном понимании этого слова являются только первые три категории в опросе.
Почитав комментарии "антисовков" и простотрев голоса, я понял, что у них совковости в миллион раз больше, чем у тех, кого они любят называть этим словом.
В общем, реальными совками в привычном понимании этого слова являются только первые три категории в опросе. По остальными пройдемся поподробнее:
п. 4. - Т. е. если человек не является русофобом, то он - "совок", я правильно понимаю? Даже если он в гробу видел СССР?
п. 5, 6, 8. - Т. е. несовок должен свято верить в миролюбивость и бескорыстную доброту Запада, я правильно понимаю?
п. 7. - т. е. несовок должен жить исключительно за счет абсолютно безнадежных долгов?

ТС скільки рочків?
Із совдепії що запам"яталось?
если ты не, то ты - совок
Не зрузумів ти нічого. "Несовок" не "вірить у миролюбніть заходу", бо "несовок" не вживає термін "Захід" як протилежний по змісту його країні. Як можна вірити чи не вірити у "миролюбність" до себе того, невід'ємною частиною чого ти сам є ? Або повинен бути, якщо завдяки тяжкому минулому ще не є. Тобто євроатлантичної цивілізації.Почитав комментарии "антисовков" и простотрев голоса, я понял, что у них совковости в миллион раз больше, чем у тех, кого они любят называть этим словом.
Або повинен бути, якщо завдяки тяжкому минулому ще не є. Тобто євроатлантичної цивілізації.
як може хлопчина по совок розмірковувати, не відчувши його на свої шкірі?