Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
у одного мого знайомого , колись була така ж проблема. ось шо він написав:
"...Оце досі вивчав, як поводяться мурашки при підсипанні їм пшона. Вони підходять до нього і починають вивчати вусиками, потім дзьобають і починають гребтися ногами, стріпуючи крилами. Збираються докупи, кудкудакають, хтось з понтом намагаються взяти пшоно в зуби і понести - а дзуськи. То вони з горя кидають все і тікають від того позору якнайдалі. Зморились, мої масюпеньки
А якщо серйозно, то пшоно, насправді, виявилось непоганою екологічно чистою зброєю: мурашки відступили за ці 2 дні. Рекомендую.
Они (мураши) будут об пшено спотыкаться, падать, травмироваться. Короче плюнут, и пойдут к соседям.пшоно, наскіки я розумію,тре посипати там, де вони ходять...
ну де у них "тропа", або звідкіля вони лізуть (з під плінтуса, з щілини, з підпідвіконня)

Часто имею с этими заразами проблемы. Обычно применяю все брызгалки от таракамов и пр. Этих муравьёв очень привлекают всякие крошки и сладкие вещи. Сладкие продукты надо наглухо закрывать крышками и следить чтоб не было крошек набросано где попало. Как муравьи эти вещи чуят, то набегают на них вереницами.С теплом появились дома муравьи.
Как от них избавится? Раньше никогда не было.
Какие есть средства? Где их купить по дороге домой?
Селедку купить... мелко нарезать... а расставить в местах обитания противника...
Всю воду кроме туалета перекрыть наглухо...
Нажрутся значит мурахи селедки... пить захоцца... а нету... в унитаз полезут... тут их подкараулить и безжалостно и смыть в канализацию! Успехов)))