Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пришел иск от Жилкомсервиса - будем воевать! БФ

• Автор теми Автор теми maklen
  • Дата створення Дата створення
Але ж...якщо оплата означає факт прийняття послуги, то неоплата повинна означати факт неприйняття послуги.
Якщо договору нема, то оплативши послугу в один з місяців ніхто не може змусити мене брати зобов'язання оплачувати цю послугу споконвіку.

только что звонили из ЦСБ Аргумент и пугали судом если я не оплачу. Что у них за бардак, я уже скоро год сужусь с ЖКС )) я им порекомендовал подать в суд, знаю что не подадут, но два иска по одному и тому же делу вообще возможно?

только что звонили из ЦСБ Аргумент и пугали судом если я не оплачу. Что у них за бардак, я уже скоро год сужусь с ЖКС )) я им порекомендовал подать в суд, знаю что не подадут, но два иска по одному и тому же делу вообще возможно?

Нет, невозможно. Это они протупили :)

Добрый день! Помогите с вопросом: 7 лет не плачу за отопление в связи с отсутствием такового, на заявления о проблеме холодных батарей теплосети отвечают обещаниями и своевременными счетами по оплате с указанием набежавшего долга. Сейчас вызывают в суд. Есть ли у меня какие-либо шансы. если у меня на руках завизированные копии заявлений или результат инспектора о том, что батареи действительно холодные, температура воздуха в помещениях +18 градусов. Коль у меня такой большой срок неоплаты, нужно ли мне его вообще оплачивать? Заранее спасибо.

если в помещении +18 градусов и вы сами подписывали акты контролера, то у вас шансов нет.

у меня сейчас в комнате +14. У же неделю дома не живем, т.к. кроме проблем с отоплением еще и трубы с холодной водой замерзли :(

регулярно звоню 15-62, когда выключают отопление.

Это Вы так считаете, Добкин и Кернес считают дома своими, они у них находятся на балансе
По закону однозначно - собственники квартир совместные собственники дома. И более того, даже было разъяснение конституционного суда по этому поводу.
Другое дело, что на законы у нас все забивают, в том числе и судьи, не говоря уже про упомянутых представителей местного самоуправления.

Сегодня носил заявление в Жилкомсервис, там небольшой переезд произошел. Отдел по обращению граждан переехал на Ярославскую, 17. т.731 72 97.
В той комнате где он был раньше(на Конституции, 7 - 6 этаж) теперь городская диспетчерская служба.
Вот-с.

Добрый день всем!
Если интересно, можете ознакомиться с мнением ( точнее- ответом) Минюста Украины , а также главы комиссии по жкх харьковской облрады по поводу " а должен ли платить человек за услуги жксервиса, если нет подписанного договора?"

Всё предельно ясно-круговая порука, они все видят только те нормы законов, которые им выгодны.
Кто что может добавить?

Останнє редагування:
ну...фраза Мінюста, що поряд з аргументованою нормою про письмовий договір є неаргументоване законними нормами фактичне надання послуг ні в які ворота не лізе...

а відповідь міськради взагалі.....
спочатку пишуть, що будинок є комунальною власністю, а потім пишуть, що людина є співвласником

Питання:
згідно яких норм можна порушувати справу проти міськради за незаконну передачу будинку на баланс якійсь організації?
І чи можливо це, якщо у власників квартир будинку нема об'єднання співвалсників?

Присоединяюсь к теплой компании, хочу только дочитать этот бестселлер до конца, чтобы стать как бы своим.

Не-е-е! Смотрите приложение к посту № 503 и ответ ПК ПЕК облсовета: "Житловий будинок ... знаходиться у комунальній власності територіальної громади м. Харкова ..."

та ні...плювать на те, як думає міська рада. Є Закон і згідно нього потрібно танцювати...тобто доводити в суді неправомірність дій влади та ЖКС...
а якщо суддя ігноруватиме положення Закону і танцюватиме на користь ЖКС, то заявляти про відвід судді за порушення.

Долго не появлялась сдесь. Дома были проблемы и и-нетом, а на работе не было времени висеть на сайтах.
Сейчас буду готовиться к засиданию 2-го февраля. Есть много мыслей. Пока это все в виде распечаток цитат законов и разрозненных заметок. Когда все сведу в кучу -- поделюсь.

у меня заседание 10-го, так что подожду вестей с фронта ))

Пришло уже 3 досудебных уведомления от аргументов.Начисление квартплаты по кв.м.-абсурд. Как с этим побороться? Кто подскажет?

:іржач::іржач::іржач:
А мне за время рассмотрения дела в суде пришло уже 2 досудебных уведомления от Аргумента. Грозяться подать в суд!!!
Кроме того к последнему подколота заготовка решения суда про то, что я уже проиграла дело!!!

Документи, які позивач надає в якості доказів не засвідчені належним чином.

Закони: Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації, вимоги до оформлення документів (ДСТУ 4163-2003), п. 5.27
Відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів «Згідно з оригіналом», назви, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії. Засвідчуватись повинна кожна сторінка документа з відтиском печатки підприємства, установи, організації, іншої юридичної особи.

Претензії: Штамп «КОПІЯ ВІРНА», яким користувався позивач для засвідчення копій документів, можна придбати в будь-якому магазині канцтоварів. На деяких документах, наприклад, на договорі між КВЖРЕПом та Жилкомсерівсом, немає навіть таких штампів.

Висновок: Суд не має законних підстав приймати в якості доказів документи, які не засвідчені належним чином.

Утримання, ремонт та технічне обслуговування комунікацій водо/теплопостачання та водовідведення входить до складу тарифів відповідних послуг.

Закони: Постанова КМУ від 21.07.2005 № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення»,п.8
Послуги надаються споживачеві згідно з договором, що оформляється на основі типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення (далі - договір);

Типовий договір про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення п.22
Точками розподілу, в яких здійснюється передача послуг від виконавця споживачеві, є:
1) у багатоквартирному будинку послуги з:
централізованого опалення - відгалуження від стояків у межах квартири;
постачання холодної та гарячої води - після першої водозапірної арматури на відгалуженні від стояка у квартирі споживача;
водовідведення - зливний отвір санітарно-технічних приладів;

Претензії:
КП «Жилкомсервіс» присвоює собі функції з надання послуг, обов’язок виконання яких згідно діючого законодавства покладено на інші підприємств (КП «Вода», Харківкомуночиствод, ХТС), і вартість яких закладено в їх тарифи.

Висновок: ЖКС вимагає повторну незаконну оплату послуг, які не надає і надавати не може. Вимоги ЖКС про оплату йому послуг з утримання та технічного обслуговування внутрішньо будинкових систем гарячого/холодного водопостачання, теплопостачання та водовідведення не є законними.

Останнє редагування:
чесно кажучи, не бачу зв'язку між поданими нормативами законодавтсва та твердженням
Утримання, ремонт та технічне обслуговування комунікацій водо/теплопостачання та водовідведення входить до складу тарифів відповідних послуг.

чесно кажучи, не бачу зв'язку між поданими нормативами законодавтсва та твердженням
ну суть в чем, с нам берут за содержание систем тепло и водо постачання и канализации в доме. Я так понимаю раз в типовом договоре есть пункт, что вода мне подается до первого вентиля в квартире(а по-другому быть и не может). То все услуги , которые нам предоставляет ЖКС по содержанию систем тепло, водо и канализации внутридомовых - это подпадает под статью 17 Закона о защите прав потребителей :
- запрещается принуждать потребителей приобретать услуги ненадлежащего качества и ненужного ему ассортимента.

Забороняється примушувати споживача придбавати продукцію неналежної якості або непотрібного йому асортименту
- стаття 17 пункт 2

Останнє редагування:
Документи, які позивач надає в якості доказів не засвідчені належним чином.

Закони: Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації, вимоги до оформлення документів (ДСТУ 4163-2003), п. 5.27
Відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів «Згідно з оригіналом», назви, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії. Засвідчуватись повинна кожна сторінка документа з відтиском печатки підприємства, установи, організації, іншої юридичної особи.

Претензії: Штамп «КОПІЯ ВІРНА», яким користувався позивач для засвідчення копій документів, можна придбати в будь-якому магазині канцтоварів. На деяких документах, наприклад, на договорі між КВЖРЕПом та Жилкомсерівсом, немає навіть таких штампів.

Висновок: Суд не має законних підстав приймати в якості доказів документи, які не засвідчені належним чином.

Закони: Постанова КМУ від 21.07.2005 № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення»,п.8
Послуги надаються споживачеві згідно з договором, що оформляється на основі типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення (далі - договір);

Типовий договір про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення п.22
Точками розподілу, в яких здійснюється передача послуг від виконавця споживачеві, є:
1) у багатоквартирному будинку послуги з:
централізованого опалення - відгалуження від стояків у межах квартири;
постачання холодної та гарячої води - після першої водозапірної арматури на відгалуженні від стояка у квартирі споживача;
водовідведення - зливний отвір санітарно-технічних приладів;

Претензії:
КП «Жилкомсервіс» присвоює собі функції з надання послуг, обов’язок виконання яких згідно діючого законодавства покладено на інші підприємств (КП «Вода», Харківкомуночиствод, ХТС), і вартість яких закладено в їх тарифи.

Висновок: ЖКС вимагає повторну незаконну оплату послуг, які не надає і надавати не може. Вимоги ЖКС про оплату йому послуг з утримання та технічного обслуговування внутрішньо будинкових систем гарячого/холодного водопостачання, теплопостачання та водовідведення не є законними.

ну суть в чем, с нам берут за содержание систем тепло и водо постачання и канализации в доме. Я так понимаю раз в типовом договоре есть пункт, что вода мне подается до первого вентиля в квартире(а по-другому быть и не может). То все услуги , которые нам предоставляет ЖКС по содержанию систем тепло, водо и канализации внутридомовых - это подпадает под статью 17 Закона о защите прав потребителей :
- запрещается принуждать потребителей приобретать услуги ненадлежащего качества и ненужного ему ассортимента.

Забороняється примушувати споживача придбавати продукцію неналежної якості або непотрібного йому асортименту
- стаття 17 пункт 2

К сожелению не нашел расшифровки услуг:
"ТО систем водоснабжения",
"ТО систем водоотведения",
"ТО систем теплоснабжения"

Однако то же КП "ХТС" открещивается от утепления стояков на чердаках - это дело рук КП "ЖКС".

КП "Вода" не утепляет трубы в подвалах - это делает ЖКС

То же и с коммуночитвод.

Так что думаю тут ЖКС прав в наличии этих услуг в квитанции.
Правда другое дело, что утепления может не происходить, как например у меня в подвале все померзло...

Назад
Зверху Знизу