Статус: Офлайн
Повідом.: 5543
Повідом.: 5543
В данном случае это уже не "якусь херню несеш", а реальная патология. Ну не может психически здоровый человек радоваться смерти в доме профсоюзов и аплодировать гебоидам бросавшим "зажигалки" и добивавшим людей пытавшихся спастись. Даже для подросткового возраста такое поведение считается не просто асоциальным, а именно патологическим. Тут уже поле деятельности не для психолога, а именно для психиатра, а возможно и с предварительной изоляцией от общества. Ведь такие экземпляры представляют реальную угрозу для социума и отдельных людей.
И даже если это такая шутка у ника рудий панько, то это шутка больного человека.
ти диви, анти-українська дульця у кишенці перетворюється на "назідатєльнай пєрстЪ", за таварісьчєй совков "абідєлься"

ось що ватка: мені безкінечно шкода української (без залежності від нації) молоді, яка повелася на пропаганду щуроловів Хуйла. Aле йде війна, котру Україні нав҆язав Хуйло - його щуролови розуміють ті҆ки мову насильства, там де отакою мовою з ними не розмовляли, вони створили Недороссію де коїли, коять та будуть коїти звірства, допоки їх не знищити фізично - як у Oдесі й Харкові.
Tому я повністю підтримую знищення хуйлят у будь-який засіб - та скорбую за невинними жертвами.
а те, що ти, та такі як ти, ллють тонни крокодилячих слізок за "нєвінна убієнними" хуйлятами та постять оту московітську пропаганду, стверджує лише вірність отакого діялогу з вашими однодумцями, бо іншого Недороссія/Mосковія не розуміють.
й не тобі, патологічному зрадникові-homo sovieticus, закидати мені асоціяльну поведінку й патольогію.
Загрозу для нашого суспільства створюють про-совєцьки , про-московітські погляди та дії ватанів, але це тобі й так відомо, що таварісьчь?

Если б ты был действительно россиянин, ты б никогда не написал "в Украине", да и вообще никогда бы не написал подобный текст. А прокси я себе тоже могу в браузере выставить российский при желании.