Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Проста та зрозуміла формула закінчення війни.

🔴 20:19 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 20:19 Повітряна тривога в Харків.обл.
Наступний крок моєї формули закінчення війни :

Україні потрібно запропонувати на Раді Безпеки ООН пропозицію контролю кордону України за допомогою збройних сил миротворчого контингенту ООН.

Це ніяким чином не пов’язано з переговорами у нормандському форматі.
Будь яка суверенна країна має невід’ємне право контролювати свої кордони і Україна не виключення!

Якщо РФ накладе “вето” на це рішення РБ ООН це майже автоматично може посилити санкції до РФ. У всякому разі Сполучені Штати Америки вже заявляють, що треба посилити допомогу Україні.

Україні потрібно запропонувати на Раді Безпеки ООН пропозицію контролю кордону України за допомогою збройних сил миротворчого контингенту ООН.

Хорошо. Пусть Сов Без примет решение о вводе вооруженных сил на границу между россией и сепаратистами. Пусть даже россия (страна-террорист) согласится, но сепаратисты будут против. Нахрена им такое удовольствие. Что тогда? Миротворческие силы должны силой, то есть войной завладеть контролем границы? В таком случае ты хочешь, чтобы ООН вместе с Украиной продолжила войну против сепаратистов. Кто же на такое может согласиться?

Хорошо. Пусть Сов Без примет решение о вводе вооруженных сил на границу между россией и сепаратистами. Пусть даже россия (страна-террорист) согласится, но сепаратисты будут против. Нахрена им такое удовольствие. Что тогда? Миротворческие силы должны силой, то есть войной завладеть контролем границы? В таком случае ты хочешь, чтобы ООН вместе с Украиной продолжила войну против сепаратистов. Кто же на такое может согласиться?
Ну добре, спробую пояснити, бо мені ваша думка дуже важлива.

Але з початку у мене є до вас запитання (для того щоб з’ясувати обсяг інформації, якою ви володієте (знаєте)).
Бо може мені прийдеться посилатися на факти , які вам не відомі.

Пропоную вам подивитися це відео.
На моє переконання, у цій фразі увесь “руський мир”.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А тепер запитання: Це слова воїна, офіцера (головнокомандувача РФ), чи “хуйла”?

Погодьтеся, запитання дуже просте.

1. Я не могу комментировать обрывок фразы. Дай полный текст с вопросом и ответом, чтобы было понятно о чем речь.
От бачите, ви не обізнані, а намагаєтеся висловлювати свою думку (не маючи достатньої інформації).

Я спробую додати вам обізнаності:
https://www.google.com/url?sa=t&rct...=h0nSXhmsEF0&usg=AOvVaw3Rn00hcHUOuCYA1UEvD9a9

Тепер повторюю запитання.

Це слова воїна, офіцера (головнокомандувача РФ), чи “хуйла”?

Погодьтеся, запитання дуже просте.

Это слова президента РФ. Воспринимай их как тебе заблагорассудится.

Заспокойтеся.
Не треба так нервувати. (як Сурков у нормандії: ми ж домовлялися, ми ж домовлялися..., ну “швыранули”...)
Тепер хуйла не буде “швиряти” тільки ледачий. Треба звикати.

Ты не ответил на вопрос п.2.
До речі, я вже й першого пункту вашого не бачу.

Але у мене вам є безкоштовна порада.

Ви ж розумний, на РФ “іхтамнети” не потрібні.
Зараз ще можна тишком-нишком через російський кордон окупованої Російською Федерацією території Донецької та Луганської областей зникнути з моєї землі назавжди.

Через деякий час прикордонники РФ (ще до початку контролю кордону Україною) цю “лавочку” прикриють...
Може встигнете.

Але у мене вам є безкоштовна порада.

Зараз ще можна тишком-нишком через російський кордон окупованої Російською Федерацією території Донецької та Луганської областей зникнути з моєї землі назавжди.

Я на твою частную земельную собственность не претендую. Если речь ведешь о земле Украины, то она такая же твоя, как и моя.
У меня к тебе тоже есть порада. Не гони людей с их земли. Уйдут вместе с землею и не сочиняй больше таких бестолковых и невыполнимых формул.

Наступний крок моєї формули закінчення війни :

Це ніяким чином не пов’язано з переговорами у нормандському форматі.
Будь яка суверенна країна має невід’ємне право контролювати свої кордони і Україна не виключення!

Якщо РФ накладе “вето” на це рішення РБ ООН це майже автоматично може посилити санкції до РФ. У всякому разі Сполучені Штати Америки вже заявляють, що треба посилити допомогу Україні.

Т. е. предложить другим за свой счёт воевать вместо таких болтунов, как ты? :D Круто ты Родину любишь... За счёт чужих жизней. Трусло обыкновенное

Если так будет, миротворцы ООНобязаны обратиться с нижайшей просьбой к мыслителю всея Украины ЕЮА, что бы тот, махнув рюмку - другую, придумал для них следующий шаг.
Напитки и закуски за счёт миротворцев, естественно

Я на твою частную земельную собственность не претендую.
Я вам дуже вдячний , sangack.

Если речь ведешь о земле Украины, то она такая же твоя, как и моя.
Так , дійсно мова йде саме про українську землю.
Тобто , з ваших слів, я можу зрозуміти, що ви громадянин України. Так?

Але не треба пересмикувати, sangack.
Моя пропозиція — геть з моєї землі, стосується “іхтамнетов” та їх посіпак з російськими паспортами, які співпрацюють з окупантами.
Sangack, у вас є російський паспорт?

У меня к тебе тоже есть порада. Не гони людей с их земли. Уйдут вместе с землею и не сочиняй больше таких бестолковых и невыполнимых формул.
Стосовно моєї, на вашу думку, безглуздої формули, яку не можливо виконати:

У мене була одна знайома. Вона казала так: “З грошами і дурак будинок збудує. Ти спробуй без грошей.”

І , на останок,
Подивіться ще раз це відео:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якщо ви мешканець окупованої території — за вашими спинами ховається саме це хуйло.
Подумай над этим.
=

Мілованов показав свою зрадницьку сутність. Зелені люди верещали про "торговлю на крові", а одразу після перемоги стали продавати обладнання військового призначення в рашку. І тепер воно каже, що неможливо відмовитись від грошей ворога, бо він страждає через санкції. Якщо ще Україна не надасть двигуни загарбників, то вони не зможуть літати! А хто буде захищати Сирію та Донбас від бандерівців? Інші держави застосовують санкції для допомоги Україні, а ми продовжуємо озброювати рашку! І Зеленський ще каже, що Європа недостатньо використовує санкційний режим!

Найкращий спосіб досягти миру - повністю припинити всі стосунки з окупантом. Не можна озброювати ворога, а потім плакати, коли він використовує цю зброю проти наших хлопців!

Так , дійсно мова йде саме про українську землю.
Тобто , з ваших слів, я можу зрозуміти, що ви громадянин України. Так?

Але не треба пересмикувати, sangack.
Моя пропозиція — геть з моєї землі, стосується “іхтамнетов” та їх посіпак з російськими паспортами, які співпрацюють з окупантами.
Sangack, у вас є російський паспорт?

Спешу успокоить. Я гражданин Украины и паспорта РФ не имею.
Судя по твоим постам смею предположить, что ты имеешь паспорт не только Украины, но и Израиля.

Кроме того, у меня к тебе еще один совет: не занимайся плагиатом. На самом деле эта формула не твоя, а Зеленского. Только у вас разные цели. Ты хочешь с помощью формулы задушить сепаратистов, расправиться с ними и часть из них выгнать в Россию. У Зеленского совсем другая цель. Он понимает, что формулу реализовать невозможно и использует ее, чтобы оправдать невыполнение формулы Штайнмайера и Минских соглашений.

Судя по твоим постам смею предположить, что ты имеешь паспорт не только Украины, но и Израиля.

Кроме того, у меня к тебе еще один совет: не занимайся плагиатом. На самом деле эта формула не твоя, а Зеленского. Только у вас разные цели. Ты хочешь с помощью формулы задушить сепаратистов, расправиться с ними и часть из них выгнать в Россию. У Зеленского совсем другая цель. Он понимает, что формулу реализовать невозможно и использует ее, чтобы оправдать невыполнение формулы Штайнмайера и Минских соглашений.

:іржач: у еюа Израиль? Нищий охранник - старпер, на съемной хате. Который влез в профсоюзный движ

На справді, все набагато простіше.
Я бачу, що вам подобається моя формула закінчення війни. Підкреслюю не припинення, а закінчення. До речі, закінчення перемогою.

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66704621&postcount=1
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66704795&postcount=2
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66993341&postcount=350

Якщо взяти до уваги, що Україна веде війну з Російською Федерацією — тоді для закінчення війни треба виконувати мою формулу.

Якщо спробувати себе надурити, ну , як це робите ви (начебто Україна веде війну не з Російською Федерацією, а з кимось іншим) тоді підійде будь яка формула, навіть формула Штайнмайєра.

Але всі ці інші формули це формули тих хто хоче продовження війни, або якась інша мета.

На справді, все набагато простіше.
Я бачу, що вам подобається моя формула закінчення війни. Підкреслюю не припинення, а закінчення. До речі, закінчення перемогою.

https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66704621&postcount=1
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66704795&postcount=2
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=66993341&postcount=350

Якщо взяти до уваги, що Україна веде війну з Російською Федерацією — тоді для закінчення війни треба виконувати мою формулу.

Якщо спробувати себе надурити, ну , як це робите ви (начебто Україна веде війну не з Російською Федерацією, а з кимось іншим) тоді підійде будь яка формула, навіть формула Штайнмайєра.

Але всі ці інші формули це формули тих хто хоче продовження війни, або якась інша мета.

54dc49737e001841c6.jpg

Підкреслюю не припинення, а закінчення. До речі, закінчення перемогою.

Ты как Чегевара. У того был лозунг: "Всегда только к победе!"
Будь осторожней, чтобы не повторить его судьбу.

Ты как Чегевара. У того был лозунг: "Всегда только к победе!"
Будь осторожней, чтобы не повторить его судьбу.
Я звичайний громадянин України.

Моя країна не нападала на Російську Федерацію.

Моя країна не зазіхала на територію інших країн та не анексувала ніяких територій інших країн, як, наприклад, Російська Федерація анексувала Крим.

Моя країна не окупувала територію Російської Федерації, як Російська Федерація окупувала частину території Донецької та Луганської областей.

Моя країна не намагається втручатися у внутрішні справи Російської Федерації та не розповідає громадянам РФ як їм потрібно жити, вступати їм у НАТО чи не вступати, вступати їм до ЄС чи не вступати. Моя країна поважає шлях розвитку обраний громадянами РФ.

Моя країна не лізе “без мила” до Російської Федерації зі своєю дружбою.

Моя країна потерпає зараз від агресії з боку Російської Федерації.
Російська Федерація напала на мою країну , анексувала Крим, окупувала частину території України.
Майже кожен день військові Російської Федерації, зброєю Російської Федерації вбивають громадян моєї країни тільки за те що вони хочуть жити вільними та самим вирішувати як їм жити. Без вказівок з Кремля.

І ви хочете щоб я мовчав?

P.S.
Я не знаю хто такий Гевара.
І не знаю його долі.

Я не знаю хто такий Гевара.
І не знаю його долі.

Видать знаешь, если правильно написал его имя - Эрнесто Гевара. Это я непростительно объединил кличку и имя. Это неважно. У тебя есть пример для подражания.

Видать знаешь, если правильно написал его имя - Эрнесто Гевара. Это я непростительно объединил кличку и имя. Это неважно. У тебя есть пример для подражания.
Шановний, sangack, ця тема не про мене, не про Гевару, не про sangackа.

Нагадаю, її назва “ Проста та зрозуміла формула закінчення війни.

Зовсім не важливо хто є її автором Зеленський, еюа або sangack.

Якщо виконання цієї формули призведе до закінчення війни то її і треба виконувати.

Ви згодні зі мною, що контроль Україною свого кордону призведе до закінчення війни?

Назад
Зверху Знизу