1. Про "Світовий уряд" я ніц не писав, але його зажадав колишн. брит. премʼєр ще у квітні 2020 р.
2. Як на мене - переклад дуже пристойній (витяг!):
- Поступове впровадження обмежень руху на постійній основі, починаючи з великих мегаполісів спочатку ззовні. Очікується до листопада 2020 року.
(моє зауваження: повністю втілено)
- Прискорити придбання (або будівництво) ізоляційних споруд ((моє зауваження: концтаборів!) у кожному регіоні та департаменті. Очікується до грудня 2020 року.
- Щоденно збільшуються нові випадки захворювання на COVID-19 ,виходячи за межі можливостей тестування, включаючи збільшення рівня COVID. “Пов’язані”з цим смертності - за тими ж кривими зростання. Очікується до кінця листопада 2020 року.
- Всеобмежний локдаун (набагато жорсткіш, ніж перша та друга фази). Очікувано - кінець грудня 2020 - початок січня 2021 року
- Реформа та розширення програми допомоги з безробіття для переходу до універсальної програми запровадження базового доходу. Очікується до першого кварталу 2021 року.
- Прогнозована мутація COVID-19 та / або коінфекція вторинним вірусом (так званий COVID-21), що призводить до третьої хвилі з набагато вищим рівнем смертності та вищим рівнем зараження. Очікується - Лютий 2021.
- Нові щоденні випадки госпіталізацій через COVID-21 та смерті від COVID-19 та COVID-21 перевищують потужність закладів охорони здоров’я. І - ІІ квартал 2021 року.
(моє зауваження: усе йде до того )
- Будуть запроваджені нові обмеження (так зване третє стримування). 2 квартал 2021 року.
- Перехід фізичних осіб на програму загального базового доходу. Очікується в середині ІІ кварталу 2021 року (моє зауваження: "ваєнний камунізьм" часів сере-сере)
- Прогнозовані зриви ланцюга постачань, нестача запасів, значна економічна нестабільність. Заплановано із запізненням ІІ квартал 2021 року.
- Розміщення військового персоналу у великих містах, на всіх основних дорогах встановити пункти контролю подорожей. Обмеження подорожей. Заплановано на третій квартал 2021 року.
....