Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пропоную ходити по гриби

• Автор теми Автор теми Совата
  • Дата створення Дата створення

Осень ожидается грибная?

• Да, грибов будет много и разных

Голосів: 165 58.7%
  • Нет, будет засушливая осень без грибов

Голосів: 67 23.8%
  • Будут только попята

Голосів: 28 10.0%
  • Будут всякие грибы, кроме опят

Голосів: 21 7.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    281
Зараз Графське? Ви безсмертний? Там горів ліс . У мого брата жінка звідти... Раніше- так. Зараз -ні.
Свекруха моєї баби робила в тих графів) вірніше сказати, підробляла, бо було їй років ще небагато, її мати робила в маєтку, в вона з нею, допомагала їй. Заодно хороших манер там набралась і пронесла їх через все життя, дарма що в селі його провела.

Вже багато років живу біля Дергачів. Тут грибів мало. Не знаю чому. Коли осінь тепла і з дощем- попадаються опеньки. За лисичками ходили майже під Польову ((( Поки була машина їздили під Зміїв, Яковенкове....
Одного разу гливи багато назбирав, але зараз на ровері не проїдеш, бо на квадріках всю дорогу роздобовбали. А пішки 2 км я вже застарий)))
Отакі в мене прямо біля двору росли, хоч косою коси в хороші роки :) в ліс всією бандою родичів ходили, моя мама з своєю сестрою грибники були, їм ото ходити шукати, зеленушки в піску, за щастя, мисливський інстинкт)
Або в дитинстві череду женемо на луг з бабою, відпросились у неї і шурхнули в соснову посадку по маслята) додому принесли отримали люлів за те що другій бабі підвалило роботи їх чистити))

1000065065.webp

Назад
Зверху Знизу