Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Пропоную ходити по гриби

• Автор теми Автор теми Совата
  • Дата створення Дата створення

Осень ожидается грибная?

• Да, грибов будет много и разных

Голосів: 165 58.7%
  • Нет, будет засушливая осень без грибов

Голосів: 67 23.8%
  • Будут только попята

Голосів: 28 10.0%
  • Будут всякие грибы, кроме опят

Голосів: 21 7.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    281
Таки дождь покапал, грибы есть?

Прошлые выходные (до дождя), под Тимченками. смешанный лес (дуб, сосна). Белые, потрескались, уже подсушенные...

Ну что, дождик нормальный прошел.
Через пару дней можно проверять.

Пять капель, 10 км от аэропорта. Какие нахрен грибы?

Останнє редагування:
Ичто там, появились где?

У грибных группах пейсбука куча отчетов с лисичками. Только с лисичками, ничего другого. Сам не ездил.
Только что заглянул. 5 сыроежек, один мухомор и один дождевик.
Даже поганок нет.

У грибных группах пейсбука куча отчетов с лисичками. Только с лисичками, ничего другого. Сам не ездил.
В субботу заскочил проездом ровно на 5 мин. на болотце под Змиевом. Два подосиновика и пяток вешенок. Если поупираться, толк будет.

А что это за гриб, кто в курсе?

Ну, ежели и после такой погоды их не будет...:незнаю:

Мені чомусь повідомлення перестали приходити на пошту. Виявляється, я вже два місяця сюди не заходив. Думав, ніхто нічого не пише, а тут - ого вже скільки.
У нас на Полтавщині останніми тижнями дощить, то я позавчора заїхав в лісок неподалеку, і таки набрав трохи маслюків. Зате під такий дощ потрапив, що наступного тижня точно їхать треба.

У нас у дворі печориці де-інде повилазили, тож я заїхав ще на луг де минулого року збирав їх немало. Нема нічого, трава тільки - майже по груди. Шовковиці ще наївся, аж погано стало.

И шо там у лісі?

А я сьогодні два білих зловив. Після дощів на цьому тижні сподівався що маслюків побільшає, а їх, навпаки, поменьшало. Практично немає, кілька штук всього знайшов. Ще було трохи моховиків, а на лузі знайшов величезну печорицю. Правда, тільки одну.

Це Полтавщина.

Назад
Зверху Знизу