Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Це на Полтавщині. Ось на такому лузі росте ціла купа отаких от грибів. І знову на схилі, і знову у самій верхній його частині. Нижче нічого немає. І в гайку теж нічого не знайшов.то какая местность, лес, почва? Координаты ваших грибных мест не прошу. Хочу понять, стоит ли искать и где.
Я декілька років намагався їх знайти в Харківській області. Де я тільки не був, в яких тільки хащах не лазив - так нічого і не знайшов. А там, де мені їх показали, я всю округу обійшов, декілька кілометрів вздовж і впоперек прочесав - і нічого. На одному невеличкому п'ятачку їх хоч косою коси, а більше ніде немає. І туди вже не скоро можна буде безпечно поїхати, це під Балаклеєю, там орки дуже землю загадили.а сморчки так и не нашлись... Итог за три похода в подходящие по описаниям места.
Осенью в Андреевском бору было немеряно грибов всех сортов (как в 2013-ом). На берегу Лимана работали базы отдыха. И слышно было, как саперы разминируют с другой стороны Балаклеи.І туди вже не скоро можна буде безпечно поїхати, це під Балаклеєю, там орки дуже землю загадили.
Едине що я тут досі не зміг знайти, це черемша. Але й під Харковом я її декілька років шукав. А де знайшов - туди я не ризикну ще довго поїхати.
Цікава ідея.Можно найти под Полтавой подходящее место: влажное и затененное, купить черемшу с луковицами и высадить.
Где? Колись!Маслята пошли.
Какіє ваші доказатєльства? )))Маслята пошли.
Хоть направление покажи!Маслята пошли.
ты как в другой реальности живёшь....Иди нахуй, долбоёб!
Знать надо куда идти за грибами![]()
Я ж в репу тебе написал!Хоть направление покажи!![]()
Я никого не тяну.ты как в другой реальности живёшь....если тебе плевать на себя, то хоть других не тяни за собой... ступай сам...
че злой такой?? в принципе ведь он все правильно написал. никто не может знать куда идти, вон в новостях писали чел у себя во дворе подорвался. какие уж тут знания в лесуИди нахуй, долбоёб!
Знать надо куда идти за грибами![]()
Покажи мне хоть один отчет о грибах от юзера impatче злой такой?? в принципе ведь он все правильно написал. никто не может знать куда идти, вон в новостях писали чел у себя во дворе подорвался. какие уж тут знания в лесу
Тупые учёные. Да я с грибами давно болтаю!🍄 Радостно пищат. Ученые обнаружили, что грибы начинают болтать без умолку после дождя