Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Профсоюз защита трудовых и соц.экон.прав

• Автор теми Автор теми еюа
  • Дата створення Дата створення
Кто Валера? Ваш голубчик? Он тоже Валерий?
Ой, простите, я ничего такого не имею в виду. Это такая форма обращения - "голубчик". Вообще нейтральная... Думаете, он обиделся? :(

Т. е. если к вам обратиться ЛГБТ, то вас все устроит?

Он тоже Валерий?
Ой, простите, я ничего такого не имею в виду. Это такая форма обращения - "голубчик". Вообще нейтральная... Думаете, он обиделся?
Я думаю, что Валера (т.е. ты), не обидится. Он не обижаетсся, даже когда его **** в ****.:D
Ему даже нравится, особенно за деньги, даже объявления дает.

И еюа куда-то пропал... Валера его в чемодане вывез?

Валеру разбанили :) он ХФ любит в мордобуке

И еюа куда-то пропал... Валера его в чемодане вывез?
Депрессия у него. Видать свежим взглядом пересмотрел видеозапись последней судебной "победы" на ниве защиты прав трудящихся и охренел.

Депрессия у него. Видать свежим взглядом пересмотрел видеозапись последней судебной "победы" на ниве защиты прав трудящихся и охренел.

Читатели заходят в надежде увидеть луч надежды, вздыхают и уходят. Пропал светочь профсоюзный... Плесенью покрылся, зазнался, как элитный сыр.

Можете молиться чтобы я не прошёл эти испытания, тогда будете снова спокойно хаять Юру, который знает своё дело и делает его.
Да ты нам и так не мешаешь обсирать Юру.
dcjfd9.webp

С испытательным сроком.
Можете молиться чтобы я не прошёл эти испытания, тогда будете снова спокойно хаять Юру который знает своё дело и делает его.

Да *****, будешь ты или нет. Юра репутацию заработал задолго до тебя. И будет у него пидбрехало или не будет, все пофиг

Мне часто приходится объяснять членам профсоюза и работодателям «прописные истины» и , видимо, нужно иногда выкладывать это в теме профсоюзов.

Может быть это кому-нибудь поможет и убережет от простых ошибок.

“В Україні є різні підприємства за формою власності. (приватної власності, державної, комунальної ).
Власники приватних підприємств вважають, що це їх підприємство, яке вони створили за свій кошт і вони встановлюють правила за якими працюють працівники на їхньому підприємстві.

Саме тому розповсюджена думка, що власник приватного підприємства робить все що схоче (захоче звільнить, захоче візьме працівника). Це не зовсім так і така думка власників приватних підприємств помилкова. Помилкова ця думка з тих підстав, що крім взаємних відносин між роботодавцем та працівником є ще правові відносини між роботодавцем та державою.
Справа в тому що вимоги КЗпП України розповсюджуються на всі підприємства на території України, не залежно від форми власності.

Реєструючи підприємство, з метою отримання прибутку від виконання послуг або виробництва продукції, власник підприємства таким чином погоджується з “позицією” держави, на території якої створюється підприємство, що він буде використовувати найману працю громадян цієї держави та проводити свою діяльність згідно чинного законодавства цієї держави.

Тобто, крім того, що власник підприємства бере на себе обов’язок сплачувати податки з отриманого прибутку, вести бухгалтерський облік, подавати звітність він ще бере на себе обов’язок виконувати трудове законодавство України та забезпечувати соціальні гарантії, та умови праці для найманих працівників (відпустка, робочий час не більше 40 годин на тиждень, мінімальна заробітна плата і таке інше.)

Таким чином зовсім не важливо на державному підприємстві працює найманий працівник, комунальному чи на приватному, тому що умови праці не можуть бути гіршими на приватному підприємстві порівняно з державним підприємством. Вони можуть бути лише кращими і тоді ці норми відображаються у Колективному договорі.”

P.S.
Если есть замечания или возражения готов обсудить.

Мне часто приходится объяснять членам профсоюза и работодателям «прописные истины» и , видимо, нужно иногда выкладывать это в теме профсоюзов.
Хватить постить кодексы. Когда опубликуешь видео побед?

P.S.
Если есть замечания или возражения готов обсудить.

Ты не депутат, и тут тебе не Рада, обсуждать нечего

Назад
Зверху Знизу