Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Профсоюз защита трудовых и соц.экон.прав

• Автор теми Автор теми еюа
  • Дата створення Дата створення
Не путайте поняття "повага" з "підлабузництвом". Вас, як Сидорову козу, дрючать, а ви, як садомазохіст, розпливаєтесь в любові до адміністрації.
Вчителю, я звісно можу помилятися, але я впевнений, що в адміністрації КП “Муніципальна охорона” не знайдеться жодної людини , яка може звинуватити мене у підлабузництві до керівництва підприємства. (скоріше навпаки).
=
Вчителю я до Вас звертався за допомогою з іншим питанням:

Мене відмовляються поновлювати на роботі.

Кажуть, що у штатному розписі КП “Муніципальна охорона” немає посади “охоронець”, є тільки посади “охоронець 1 розряду”, та третього розряду, а у судовому рішенні : “поновити на посаді охоронця”.

Що робити?

Вчителю я до Вас звертався за допомогою з іншим питанням:
Мене відмовляються поновлювати на роботі.
...
Що робити?
Я вижу, что вы по-украински умеете только писать, а понимать еще не научились.
Поэтому повторяю пост 2611 на языке оккупанта:
"Опять хватать свои "яйца судьбы", находить помощника и по новому тягать с ним эти свои яйца по длинным коридорам дворцов Фемиды".
Даже кино вам показал, а Призрак вам и песню спел.

Я вижу, что вы по-украински умеете только писать, а понимать еще не научились.
Поэтому повторяю пост 2611 на языке оккупанта:
"Опять хватать свои "яйца судьбы", находить помощника и по новому тягать с ним эти свои яйца по длинным коридорам дворцов Фемиды".
Даже кино вам показал, а Призрак вам и песню спел.
Вчителю, я тільки почав вивчати українську. (тому ще не вмію , як треба писати і думати українською, але треба навчитися).
=
Якщо я Вас вірно зрозумів — мені треба отримати “виконавчий лист” на поновлення на роботі і поновлюватися за допомогою виконавчої служби? Так?

Як Ви мені порадили, заяву на отримання виконавчого листа я вже здав, але справа у тому, що КП “Муніципальна охорона” подала “апеляційну скаргу” і мою справу відправили до апеляційного суду. Апеляційний суд виконавчих листів не надає.

Є ще прикрі новини.
Ті копії рішення суду про моє поновлення на роботі, які я роздав на пости охорони для ознайомлення охоронцям, керівництво якщо знаходить то вилучає, як якусь “заборонену літературу”...
Охоронцям забороняють зі мною розмовляти, погрожуючи покаранням.

Але не буває “худа без добра”.
Ці дії керівництва збільшують довіру до первинної профспілкової організації і кількість членів ППО збільшується.

Якщо я Вас вірно зрозумів — мені треба отримати “виконавчий лист” на поновлення на роботі
Я вам такого не говорил.
Як Ви мені порадили, заяву на отримання виконавчого листа я вже здав
Я вам такого не советовал.
Может вы превратно истолковали великий художественных смысл ранее упомянутого мною клипа:

:D
Все эти ваши ляпы отношу на счет вашего непонимания украинского языка:
ще не вмію , як треба... думати українською
Охотно верю. Поэтому не напрягайте сильно мозг, думайте и пишите, как вам легче.

кількість членів ППО збільшується
И сколько штыков прибыло в вашем взводе за последние дни?

Скольких вдохновил пример защиты Субботы?
За врожденный дебилизм и сотрудничество с администрацией Суббота был исключен из членов ППО на выездном собрании президиума ППО, состоявшемся в канализационном коллекторе на территории ЦПКиО им. Горького под председательством ЕЮА.

******** Суббуту и сделали врагом народа?
Это наука профоргу. Нехер для статистики всех подряд в светлое общество ППО брать. Надо пропускать всех через кастинг ДНК и явных гидроцефалов и прочих представителе тупиковых ветвей развития человечества отсеивать.

Я вам такого не говорил.

Я вам такого не советовал.
Вчителю, мабуть я Вас зрозумів не так, як треба. ( мабуть я не дуже розумний учень.)
Будь ласка, поясніть що мені робити у цьому випадку. (я маю на увазі, що КП “Муніципальна охорона” безпідставно, на мій погляд, відмовляються виконувати рішення суду в частині поновлення мене на роботі).

Скольких вдохновил пример защиты Субботы?

******** Суббуту и сделали врагом народа?
Примара, Ви таким чином пропонуєте свою допомогу у справі Суботи?
Якщо я Вас вірно зрозумів , пропоную зустрітися і обміркувати умови нашої співпраці. Буду Вам дуже вдячний за Вашу допомогу.
=

Будь ласка, поясніть що мені робити у цьому випадку. (я маю на увазі, що КП “Муніципальна охорона” безпідставно, на мій погляд, відмовляються виконувати рішення суду в частині поновлення мене на роботі).
Я же вам сказал - по новой таскать яйца судьбы.
Якщо я Вас вірно зрозумів , пропоную зустрітися і обміркувати умови нашої співпраці.
Вы сильно смахиваете на старого гея в общественной бане: его гонят подсрачниками, а тот принимает все за предварительные ласки и намеки.:D

• Це лайк!
Реакції: dje
Вы сильно смахиваете на старого гея в общественной бане: его гонят подсрачниками, а тот принимает все за предварительные ласки и намеки.
Не розумію, що Ви пропонуєте , вчителю? Які Ваші пропозиції?
Я вже казав — буду пропонувати на посаду керівника первинної профспілкової організації КП “Муніципальна охорона” когось іншого.
На цей час я повинен виконувати обов’язки керівника.

Ви ж перший, вчителю, будете звинувачувати мене у тому , що я усунувся від виконання своїх обов’язків. Чи я помиляюся?
=

Не розумію, що Ви пропонуєте , вчителю? Які Ваші пропозиції?
В третий раз говорю: брать свои яйца судьбы и по новой таскать их по коридорам Фемиды. Еще раз внимательно просмотрите рекомендованный мною клип в посту 2611.

Я вже казав — буду пропонувати на посаду керівника первинної профспілкової організації КП “Муніципальна охорона” когось іншого.
...
Ви ж перший, вчителю, будете звинувачувати мене у тому , що я усунувся від виконання своїх обов’язків. Чи я помиляюся?
Конечно, буду! Еще и как буду! Вы, как капитан корабля, должны посудину покидать последним.
Иначе гражданский подвиг дебила Субботы потеряет смысл.

Иначе гражданский подвиг дебила Субботы потеряет смысл.
Вчителю, мені дуже прикро робити Вам зауваження, але такі висловлювання принижують у першу чергу саме Вас.
Пробачте, будь ласка, але треба бути чемним, стриманим і з повагою відноситися до інших. (тим більше, що Ви зовсім не знаєте цю людину).

Пробачте, будь ласка, але треба бути чемним, стриманим і з повагою відноситися до інших. (тим більше, що Ви зовсім не знаєте цю людину).
Ну вы так ярко расписали его высоинтеллектуальную сделку с администрацией, когда его четыре раза парили, покупая на одни и те же бусы, что мне кажется, что Субботу я знаю с детства.

Вчителю, мені дуже прикро робити Вам зауваження
Не смейте делать Учителю замечания! Накажу!

Ну вы так ярко расписали его высоинтеллектуальную сделку с администрацией
А хто не помиляється? (для нього було дуже важливе формулювання підстави звільнення. Крім того він не збирався поновлюватися на роботі).
Я витратив не один день пояснюючи: якщо немає у позові вимоги поновлення на роботі — не може бути вимушеного прогулу.
Треба буде надати суду докази, що формулювання підстав звільнення перешкоджало працевлаштуванню.
=
І це ще не все. Ми не в змозі були переконати суд, що формулювання звільнення “за прогул без поважних причин” уже після зміни формулювання на звільнення “за угодою сторін” також продовжувало перешкоджати працевлаштуванню.
=

Не смейте делать Учителю замечания! Накажу!
Вчителю, я ж три рази вибачився.
І зараз ще вибачаюся.
Про намисто - 300 балів.
=

А хто не помиляється?
Ну, извините, ошибиться можно только раз. После этого гомосапиенс обычно делает выводы и ошибок не повторяет. Гомосапиенсы более высокого уровня учатся на чужих ошибках.
В случае с Субботой - это совершенно уникальный случай, психиатрии ранее неизвестный.
Вы сами сказали:
И он согласился. Это был второй раз , когда он практически все перечеркнул. (таких случаев было 4).
Четыре раза подряд быть трахнутым! Чудо!
Поэтому, как ни назови Субботу, его невозможно оскорбить.
А почему без уважения в глазах?
Вот именно!
Поэтому, мой пацак, одень цак и сиди в пепелаце:

Ну, извините, ошибиться можно только раз. После этого гомосапиенс обычно делает выводы и ошибок не повторяет. Гомосапиенсы более высокого уровня учатся на чужих ошибках.
Кожен випадок був іншим. Цей був показовим, коли я його попереджав, якщо він напише заяву на зміну формулювання — виграти справу буде не можливо.
Він відповів, що це його життя і заборонив мені втручатися.
Він же ж написав не тільки заяву про зміну формулювання на ім’я директора, а ще й заяву до суду не розглядати його позов. (це була вимога адміністрації).
=

І після цього нам вдалося поновити розгляд справи.
Другий випадок мені самому не зовсім зрозумілий.

Двічі відповідач не з’являвся на судові засідання. Ми запропонували розглядати справу без присутності відповідача.
Суддя погодилася , якщо відповідач не з’явиться на наступне засідання будемо розглядати без відповідача.

Ми тиждень, кожен день готувалися до засідання (по 6-7 годин).
Прийшли на засідання — виявляється він сплутав час. (засідання було на 10 ми прийшли на 11). відповідач у той день теж не приходив.
Я порадив піти до судді вибачитися. (пояснити, що не зрозуміло, як це сталося). Він каже я не піду.
=
Більше у цієї судді засідань не було. ( і ми, і відповідач приходили вчасно).

А короля, как известно, делает свита.
У профспілках все інакше ніж на звичайних підприємствах.
У профспілках все вирішують збори, а керівник виконує постанови зборів.
Діяльність профспілки полягає у захисті прав членів профспілки і представництва у стосунках з іншими установами, організаціями.

Стаття 2. Професійні спілки

Професійні спілки створюються з метою здійснення
представництва та захисту трудових, соціально-економічних прав та
інтересів членів профспілки. ( Частина перша статті 2 в редакції
Закону N 2886-III ( 2886-14 ) від 13.12.2001 )

Вот именно!
Поэтому, мой пацак, одень цак и сиди в пепелаце:
Вчителю, а як мені стати “четланіном” , як Ви, вчителю?
=

Вчителю, а як мені стати “четланіном” , як Ви, вчителю?
Для начал надо крепко зарубить себе на носу: "Вчитель", "Учитель" пишется с большой (заглавной) буквы.
По мере вашего развития и в зависимости от вашей успеваемости и ваших успехов я вам буду изрекать и другие премудрости. А пока хватит.

Назад
Зверху Знизу